Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSN Plus Zammı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce mail geldi, şu an ağlıyorum, %50 zam ne lan

said:
Çeşitli pazar koşulları nedeniyle PlayStation Plus aboneliğinizin fiyatında az miktarda artış olacak. 01/10/2014 tarihinde 12 aylık aboneliğin fiyatı TRY99.00 yerine TRY149.99 olacak.

PlayStation Plus hesabınızda otomatik yenileme ayarlıysa hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Yeni ücreti hemen 01/10/2014 tarihinde değil, 01/10/2014 tarihinden sonraki ilk yenileme tarihinizde ödemeye başlayacaksınız.

http://www.youtube.com/watch?v=fisXRmdTR54
Mesaj tarihi:
çeşitli pazar koşulları da ağır yalan.

biliyorlar millet artık ps4'e geçecek fifa peynir ekmek gibi satmış. psn plus mecbur. millet ödesin sike sike mantığı tamamen.
Mesaj tarihi:
US PSN olayı için "ben öyle şeylerle uğraşmayı sevmiyorum yea, parası neyse veririz" diyen kafamı silkeleyeyim, iptal ettim subscription'u. Zaten indie'leri çakıp çakıp duruyolardı sdf
Mesaj tarihi:
xlaidehlevar said:

Usa psn hesabıma plus alsam, tr hesabımda ki plus ı iptal etsem, tr hesabı ile online oynar mıyım?

makinedeki hesaplardan birinde plus varsa diğeriyle oynuyorsun her türlü.

bende şuan öyle.
Mesaj tarihi:
Red said:

xlaidehlevar said:

Usa psn hesabıma plus alsam, tr hesabımda ki plus ı iptal etsem, tr hesabı ile online oynar mıyım?

makinedeki hesaplardan birinde plus varsa diğeriyle oynuyorsun her türlü.

bende şuan öyle.

Amazondan psn kartı alıp plus üyeliği de oluyor mu peki?
Mesaj tarihi:
Herşey oluyor. Amazon'da US adresim var benim. PS+'da PSN credit'de alıp kodu giriyorsun oluyor.

Hem Amazon'da digital download'a açık oyunlar arada indirime giriyor. Geçen gün Tomb Raider'ı 18$'a aldım mesela.
  • Yeni Oluştur...