jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 premier de filan da titreşimi kaldırabilmen laım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 sony'nin handycamleri de çok başarılı o konuda, ama action cam için daha farklı bir teknoloji kullanıyor sanırım. handycamlerinde lens hareket edebiliyor, fakat action cam pek uygun değil gibi bu özellik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Şu 3 way zımbırtısını tr de nerden alabilirim güvenilir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selam, fotografium? Bağlantı ayağından bahsediyorsun değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selam, 720p için 240fps verirler diyordum ama sadece WVGA modunda varmış :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 cok fena snowboard yaparken alıp cekesim var. ama daha gecen kış kaydım ilk defa. paso düşüyorum :D güzel bir görüntü çıkmaz sanırım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sen önce bi ipad2 alabil de bakarsın gp4 e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 gopro'dan stream de yapılabilecekmiş https://twitter.com/AppMeerkat/status/624247946809315328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 güzel aletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 paramecium said: Selam, 720p için 240fps verirler diyordum ama sadece WVGA modunda varmış :( Saygılar. Black editionda var 720p 240fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ben geçenlerde hero aldım 1080p 30 fps işimi gördüm :D fazlasıyla ne yapılıyor hiç bilmiyorum bir elimden tutunda belki bir black de ben patlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Fps arttıkça daha akışkan bir görüntü oluyor 60fpsden sonrasında gözle görülür bir fark ben anlamıyorum pek ama zaten onun üstündekiler biraz daha edit amaçlı. Slow motion vs yapılacak ise min 60fps gerekir şayet robot gibi gözükmemesi hedefleniyor ise. Kaliteli bir slow motion için 100 ve üzeri sevaptır. Fps arttıkça slow motion yavaşlatma kademesi de artar. http://www.youtube.com/watch?v=uIP372a41WY http://i.hizliresim.com/7PYEOa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar