escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Theridone said: http://i.imgur.com/pyXPzgC.jpg Ben suna inanmiyorum acikcasi. Billboard yaptirmak bir miktar parayla mumkun bence. "Ridvan izmirde yasayan beyaz bir kurttur, iyi cocuktu ama cevresi kotudur" gibi sacma sapan bir billboardda bn yaptirabilirim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 vallahi basket ligini takip ediyorum. Final serisini de ilk maçtan takip ettim doğal olarak. 2 tarafın da lehine aleyhine hatalar oldu. 2 takımın sahasında da olaylar oldu. ama bu şekilde maça cıkmamayı gerektirecek bir durum yoktu ortada. cıkıp aslan gibi yenilseler daha saygı duyardı insanlar. Aysal'ın kararı sadece zaten bok gibi olan spor ortamına kara bir leke daha sürmekten öteye geçmedi bence. Bence asıl bir takım taraftarı nasıl buna sitem etmez anlamıyorum. Aynısını Fikret Orman yapsa, aldığı son karar olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: Theridone said: http://i.imgur.com/pyXPzgC.jpg Ben suna inanmiyorum acikcasi. Billboard yaptirmak bir miktar parayla mumkun bence. "Ridvan izmirde yasayan beyaz bir kurttur, iyi cocuktu ama cevresi kotudur" gibi sacma sapan bir billboardda bn yaptirabilirim acikcasi. gs yardım kampanyası hesap noları bunlar. DOLAR VE AVRO HESAP NUMARASI Hesap adı: Galatasaray Spor Kulubü Banka: Denizbank A.Ş. Şube: Zincirlikuyu Hesap No (USD): 100840-354 Hesap No (Avro): 100840-355 Swift: 914DENITRIS YTL HESAP NUMARASI Hesap adı: Galatasaray Spor Kulubü Banka: Denizbank A.Ş. Şube: Zincirlikuyu Hesap No (YTL): 100840-353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 çok değil seneye feda sizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Galatasaray feda demez, ulkedeki en degerli gayrimenkuller galatasaray a.ş'de. Spor klupleri bazinda. Ya apple, şikeye karsi durus diyorum sen bana hatalar iki takim icin de yapildi. Sen izlememissin maclari, karsilastirimamissin. Seyircisiz oynama cezasi yememizin sebeplerini. Hakem kararlarini.. Bi otur izle once. Telefondayim suan araba kullaniyorum youtubedan video koymakla ugrasamam suan. İnternet elinin altinda Zaten fikret orman'in şikeye karsi dik durus sergileseydi, kanka gibi takilmazdi malum klup yoneticileri. Tabiki yapamaz. Taraftari testisine takan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 madem o kadar güçlü vergisini ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 He bunu sen 4 yillik universite okuyup, evde gece boxerla pc basinda sigara alkol takilip, belki manitacilik pesinde kosarak az bucuk ekonomi zekanla dusundu; bu ise yillarini vermis unal aysal, ekonomistler, anonim sirket yonetim uzmanlari dusunemedi oyle mi? Bunu yargilamak ne sana ne bana duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 düşünecek bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: Galatasaray feda demez, ulkedeki en degerli gayrimenkuller galatasaray a.ş'de. Spor klupleri bazinda. Ya apple, şikeye karsi durus diyorum sen bana hatalar iki takim icin de yapildi. Sen izlememissin maclari, karsilastirimamissin. Seyircisiz oynama cezasi yememizin sebeplerini. Hakem kararlarini.. Bi otur izle once. Telefondayim suan araba kullaniyorum youtubedan video koymakla ugrasamam suan. İnternet elinin altinda Zaten fikret orman'in şikeye karsi dik durus sergileseydi, kanka gibi takilmazdi malum klup yoneticileri. Tabiki yapamaz. Taraftari testisine takan kim? evet izledim. boynunda gs klübünün dağıttığı akreditasyon kartı ile tribün amigosu sahaya girmiş taraftarı sakinleştiriyordu. hatta abdi ipekçi de olayların boyutu daha büyüktü oyuna,sahaya,basketçiye etki açısından. gs'nin evinde mac daha cok durdu,daha cok anons yapıldı. hak edildi yani herşey, objektif bakalım biraz şike konusunu bilmiyorum, içinde basket hakemlerinden birinin olduğu tape varmıs sözde, ama o kadar baydım ki bu işten 3 senedir, yüzlerce binlerce tape okuduk, yav he he dedim geçtim. bu ülkede zaten toplasan 5 tane üst düzey hakem var. doğal olarak bunlardan 3ü maça(final maçının finaline) atanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: He bunu sen 4 yillik universite okuyup, evde gece boxerla pc basinda sigara alkol takilip, belki manitacilik pesinde kosarak az bucuk ekonomi zekanla dusundu; bu ise yillarini vermis unal aysal, ekonomistler, anonim sirket yonetim uzmanlari dusunemedi oyle mi? Bunu yargilamak ne sana ne bana duser. padişahım vergi de kaçırır,kendi yatırımcısı da soyar hiç de bir şey diyemem diyorsun yani. sonra biz fanatik oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape de cahiller listesine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sonra gidiyo diğer topicelrde kürtlerin elektrik parasını biz ödüyoz hepsi ölsün diye ağlıyo lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 gayrimenkul konusunda en zengin kulüp BJK yalnız, çok atıp tutuluyor da asdfsda yani en azından 2011 yılında böyleydi. Avrupa'da "gayrimenkul değer" konusunda da ilk 20'ye giriyordu. 3 yılda bir şey değiştiğini pek sanmıyorum. Gerçi şey Fulya halen BJK'nin tapulu arazisi olduğu için öyle gözüküyor yoksa Demirören peşkeş çekmişti. Yani bir de gayrimenkul var, borcu öderiz kafası da patlak bir kafa. Gayrimenkul yatırımlarından kazanılan paraları sportif AŞ'lere, sportif harcamalara kullanamıyorsunuz. FFP diyor bunu yani, gayrimenkulden gelen sportif harici harcamalara gider diyorlar. Ha ne olur diğer spor branşları vs... Bizim için sorun şu ki Demirören zamanında günlük başarı için o gayrimenkulleri de değersizleştirdiği için ve üstüne FFP'nin gelmesiyle oradan da patladık. Mesela Fulya için aktif dava devam etmesine ve taraftar çok üstüne gitmesine rağmen dava kulüp tarafından hiç iplenmiyor. Neden bilmiyoruz ama Demirören'den ve AKP'lilerden stad inşaatı süresinde tehdit geldiği düşünülüyor. BJK'nin en az stad kadar önemli bir ayağı çünkü o arazideki gelirler ve Demirören'in de sonu olacak. Sportif sermayeye aktarılmayacak ama yeni yatırımlar, personel giderleri, tesisler vs. için yatırım yapabilecek. Basketbol, hentbolda sorun yaşıyoruz orasına gidecek vs... Fulya projesi ve davası nedir diyorsanız sizi şuraya alayım; http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?9671-Fulya-Projesi-ve-Dava-S%FCreci http://www.nationalturk.com/besiktastaki-fulya-davasinin-bilinmeyenleri-154257.htm#.VC7a-fl_u-Y Kısaca; said: 1. Dava - Zapotocny transferinden dolayı Beşiktaş'ın maddi ve manevi zarara uğradığı, yanlış bilgi verildiği ve 2007 dönemine ait ibranın iptali için. Bu dava kazanılması durumunda 2007 yılına geri dönülecek ve 2007 yılında yapılan mali kongre tekrar yapılacak. Bu da şu demek oluyor. Demirören'e ait toplam 110 trilyon olan senetler iptal edilebilecek. Bu konu nedeniyle 2. Dava - Fulya Projesi bu dava Beşiktaş'a bir değil birden fazla Fulya Projesi kazandıracaktır. Şuan resimde gördüğünüz 2 Zürafa kuleden Beşiktaş 1 metre kare yer alamadı. Artı Belediye yine Fulya'da şuan resimde görünmeyen kuleler arasına tapusu bizim üzerimize olan araziye bir kültür merkezi inşaa etti. Demirören'in o gün peşkeş çektiği arazilerin kulübe gerçek değeri ile geri kazandırılması demek oluyor bu davanın sonucu. Eğer yanlış hatırlamıyorsam değerinin çok çok altında nakit paraya 25 yıllığına falan devredilmişti. Bunun yanında türk futbolunun demirören'den sonsuza kadar kurtulması anlamına geliyor. 100 milyonluk senetleri bir kenara koyarsak asdfasd diğer gayrimenkullerin gelirleri de şuan temlik altında olduğundan oradan da bir şey alamıyoruz. federasyon gelirleri de temlik altında vs... ama 1-2 yılı kaldı sanırım. evet edit: bir de bu iddia tabii ama bu bizim avrupa'dan "yanlış beyanat" yüzünden yediğimiz banın sebebinin bu olay ile başladığı iddia ediliyor. Yani sürecin başı diyelim. o yüzden de bir nevi sebep olanların cezalandırılması için ideal bir ortam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ha bir de bilirkişi raporları bjk'nin davayı kazanacağını söylüyor ama dava sonucu zincirleme birkaç sorun yaratacağı için akpliler, chpliler ve demirören için ben nedense hiç olumlu sonuç bekleyemiyorum... kısacası bjk'nin ki tam varlık içinde sefalet durumu. seba'nın mirasını böyle çarçur ettiler, kimsenin de sesi çıkmadı o zaman. Hak ediyoruz aslında da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: escape said: He bunu sen 4 yillik universite okuyup, evde gece boxerla pc basinda sigara alkol takilip, belki manitacilik pesinde kosarak az bucuk ekonomi zekanla dusundu; bu ise yillarini vermis unal aysal, ekonomistler, anonim sirket yonetim uzmanlari dusunemedi oyle mi? Bunu yargilamak ne sana ne bana duser. padişahım vergi de kaçırır,kendi yatırımcısı da soyar hiç de bir şey diyemem diyorsun yani. sonra biz fanatik oluyoruz Ya sen zaten fanatiksin o ayri bir konu. Unal aysal bazi baskanlar gibi kluplerde padisahlik yapmiyor soyunma odalarina inip sike yapip hakem ve taraftar tehdit etmiyor. Olayi carpitma. Ben sadece vardir bir bildikleri koskoca anonim sirket uzmanlari ceolar bu isin okulu yillardir okumus icinde yetismis insanlar, buna sen karisamazsin biz de yargilayamayiz diyorum. Apple, basketbol ligi ve federasyonu hakkinda hic bisi bilmiuorsun kardesim. Kapatalim o konuyu.. Bana cahil diyorsunuz da az once arka sayfada leylanin teki "satsin odesin" dedi. Ama dark gelip "sportif as" de kullanilamaz o paralar gibi bisi dedi. Ben mi cahilim simdi? dark'in dedigi dogrudur demiuorum, cahil adam bilmeyip konusan adamdir. Ben bildiklerimi konusuyorum otesini de kurcalamiuorum. Zaten bu leyla forumda nereye gitsem pesimde bu ve bi kac klonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 @darkrider Ya birader gecen gun konusmadik mi bunu bi topikte, en cok gayrimenkul galatasarayda diye. Sen nerden uydurdun simdi bunlari? Yine hangi fanatik "carsi bjk artik her ne zikkimsa" forumunu okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sampiyonlar ligi basliginda neden fakir kulupler tartisiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tam dedem den arsa miras kaldı ama devlet üstüne çökmüş davası sizikisi alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Baktım bu gayrimenkul olayına şimdi, eğer yanlış çevirmediysem sadece gayrimenkul satışında engel yokmuş. Onda da "satılan gayrimenkulun parasıyla yeni gayrimenkul(lerin) alınmaması kaydıyla para sportif olarak kullanılabilir" deniyor. Yani atıyorum Riva'yı satacak, sportif borçları kapatacak ama önemli bir gelir kapısından da olmuş olacak. Günü kurtarmak için belki de kulübün geleceği yok edilecek. Saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Arsenal maçı başlığında neler konuşuyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açmışlar, oradan oraya işte asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 çünku bu site bir FORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 DarKRideR said: Baktım bu gayrimenkul olayına şimdi, eğer yanlış çevirmediysem sadece gayrimenkul satışında engel yokmuş. Onda da "satılan gayrimenkulun parasıyla yeni gayrimenkul(lerin) alınmaması kaydıyla para sportif olarak kullanılabilir" deniyor. Yani atıyorum Riva'yı satacak, sportif borçları kapatacak ama önemli bir gelir kapısından da olmuş olacak. Günü kurtarmak için belki de kulübün geleceği yok edilecek. Saçma... Heh bak, arka sayfadaki leyla okusun sunu. Apple sen de oku, ben bir bildikleri var dediysem o da bunlardan biri herhalde. Ne bilim aq, unal aysal duygusal adam, yamyam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 forum olunca iste farkli konular icin farki baslik aciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Aynen mesela sukru kel ve sakalli fotografini koydu buraya ustune galatasaray formasi giymis bir halde "tabiki ben de takimimi amerikadan destekliyorum" dedi. Biz burada sukru sana sakal yakismiyor o kel kafaya, kes sakali diye muhabbet acsak, baska bir konu acmamiz gerekecek demek LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar