Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stabil wow oynatabilecek macbook pro retina


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

pc'de tek oynadıgım oyun wow. o yüzden evde yer ve toz tutan desktoptan kurtulup mac'e geçiş yapacağım. ofis için de kullanacağım aleti (excel vs kullanimi). hatta direk amacı ofis işlerimi halletmek olacak. benim icin wow'u acabilecek teknik donanima sahip olmasi yeterli. o yuzden minimum hangi modeline yurumeliyim.

http://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Mac exclusive bir program kullanmayacaksan, şu anda da PC kullanıyorsan, sırf şekil olsun diye MBP almak çok gereksiz. En azından verdiğin linkten almak yani, Amerika'dan gelecekse belki bir nebze olabilir.

Ben de hala 2010 MBP ile WoW oynayabiliyorum ama "oynayabilmek" nedir onu iyi düşünmek lazım. Ağır aksak iki quest yapıp 5-man dungeona falan girmekse, evet hala yapabiliyorum. Yok eğer raid ya da world boss yapayım dersem, direk WoW.pptx kıvamına ulaşıyorum. Bu dediklerim de bütün ayarlar en düşükte (veya taş çatlasa bir tık üstünde) olarak geçerli anca, kazara daha yükseğe alayım desem onlar da patlar. Bir de bendeki MBP dedicated VGA olanlardan zamanında, onboard olsa neler olurdu bilemiyorum.

Yukarıda da söylendiği gibi 2004'te çıkmış oyundan bahsediyoruz ayrıca, ne kadar expansionlar gelmiş olsa da baz modeller hiç geliştirilmedi. Şimdi WoD geldiğinde modeller de değişecek, o zaman bu "hala çalıştırıyor" olayı biraz geçersiz olacak muhtemelen.

Koskoca 15" 5.500 TL olan modelinde bile dedicated ekran kartı olmayan, anca 7.000 TL'lik modelinde bir zahmet 750M olan aleti alacağına git doğru düzgün bir laptop al. İyice suyu çıktı MBP'lerin 2 senedir. Laf olsun diye ekran çözünürlüğü artıyor, o arttı diye fiyat exponential artıyor, ama process edecek VGA yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de adam WoW oynamak için mac alıyorum dememiş ki sdf

Bu arada şu an kullandığım dedicated ekran kartlı ASUS laptop'ıma sokayım. HD5000 kartlı macbook air 10 kat daha çok işime yarıyordu. Hatta office uygulamalarını falan win'le çalışan laptoplardan çok daha rahat kullanıyordum.

Mac'ler oyun vs. amaçlı üretilmiyor, oyun için de kimse gidip mac almasın ama yeni Mac'lerde WoW, Diablo vs. oynamak problem değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio'nun yazdigi cok mantikli degil. O cozunurlugu kullanan insanlar var (mesela biz developerlar ve sanirim fotografcilar).

Mac'ler daha kaliteli, daha iyi. Mac OS da rakiplerinden cogu konuda cok ileride. Macbook harici bir laptop almayi aklimin ucundan bile gecirmem cok revolutionary bir sey cikartmazlarsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ob ekran kartıyla wow falan oynanmaz net. en az high ayarlarda her şey acık full çözünürlükte 25 man raidi kaldırmaz o laptopların hiç biri. Ha ama amacın en düşük ayarlarda dreanorda quest yapim ot toplayım falansa tabi olabilir.

illa kaliteli oyun deneyimi yaşamayı istiyorsan ve laptop diye tutturuyorsan o fiyata cok güzel monsterlar var hem mobil hemde oyun oynayabileceğin bi sistemin olur.

not: ama amacın oyun değilse alınır tabi mbp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lfr 30 fps demişsin dusuk ayarlarla bu mu oyun yani ? WoW oynanabilen makina full detaylarda 50+ fps veren makinadır bnm icin, kaliteli raid exp isteniyorsa. lfr de bnm 2008 de aldıgım laptop ta 30 fps veriyor. Ayrıca Dreanor geliyor diyoruz her gelen exp zaten yeni zonelar grafik olarak baya ustun oluyor ustune ustluk oyundaki modeller de yenileniyor bu sefer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...