PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 garantide de yapmazlar onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Fire resist var deseler benzin döküp yakacaktın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abartmayın be su geçirmeyen telefon alan çoğu insan denemek ister, ben olsam ben de denerdim mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Nokia'nın turuncu bi telefonu vardı,5610 muydu neydi (5210muş), onu deneyip mefta edenler de çoktu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Denemeyi havuzda değil, 1 bardak su ile yap. Yağmura falan mağruz kalırsa sağından solundan su geçirmiyor işte. Klorlu su da stress teste sok anlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ya yağmurda normal telefonlar da geçirmiyor şarıl şarıl altına tutmadıkça zaten boğazda tekne arkası tur atılıp video çekerek reklamı yapılan telefonlar bunlar insan bi denemek ister yani alınca. suç olmayınca bedava tamir etmeyen şark oyunları yapan gavat sony'de aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 reklaminda havuzda suyun altinda cekim yapiliyordu diye hatirliyorum bende olsam bende denerdim aynisini reklami buymus https://www.youtube.com/watch?v=innTjcPz0eY#t=80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yanıltıcı reklamdan mahkemeye ver. Tazminat ile zengin olursun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bildiğim kadarıyla Sony ilk önce suya dayanıklılık özelliğini tamamıyla kazalara yönelik tedbir amacıyla ekledi ancak daha sonradan farklılaşma stratejisiyle telefonlarını iyice güçlendirdi. Telefonu suya sokarken dikkat edilecek en önemli nokta telefonun kapaklarının sağlam şekilde kapatılması. 1 senedir kullanıyormuşsun eğer kapaklardan birisinde gevşeklik vs. gibi bir durum söz konusuysa maalesef bu durum meydana gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 açıkçası 5s alacağına 5 al. hem daha ucuza gelir hem de arada inanılmaz farklar yok. eşimde var 5s, bende 5 var. fark yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Sonyzede'ler arasına hoşgeldiniz efenim :) geçmiş olsun ne diyeyim. ben telefonu ilk aldığımda gazıyla sokmadım değil tabi bir şey olmadı ama 1 yıl sonra ekran çatladı hala düzeltmediler muhattap da olmuyor kendileri. aypon alıcam amerika'ya giden birini yakalarsam. 3 kuruş fazla olsun apple olsun valla artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Z3 compact'ı bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Kız arkadaşımda da bende de XZ var. Defalarca denizde çekim yaptık. Ben ayrıca 15-20 günde bir yıkıyorum. Duştayken falan da radyosunu dinliyorum çalarsa açıyorum falan. Hiç sorun yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Tatava yapmadım 5s çaktım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Onunla da havuza atlama da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 5s havuza dayanıklı değil. Ama ya çeşmeye dayanıklıysa? Xperia Z olsa bende atlardım havuza ayrıca ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Telefonu resledim. 1 haftadır falan çekmecede duruyor, bugün bir açtım açıldı amk. Ama ekran kararık, hiç görüntü yok. Dokunmatiği falan çalışıor, çünkü bilgisayara bağlayıp içindeki verilerimi aldım ve gözlerimi kapatıp dokunmatiğini kullanarak tuş kilidini açtım. Daha garantiye göndermemiştim allahtan :) ekranı da çok tutmaz diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bub başlık seninmiş lan ben daha yeni fark ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Garantiden haber var, ekranı değiştirip göndereceğiz diyoarlar. Pek inanmadım ama hayırlısı. Bu durumda elimde bir Z1 bir de ip5s var. Şimdi birini seçip diğerini satmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 android seç panpa çünkü içinde google var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Ayfonu seç tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Droid çok değer kaybediyor ya, hazır 1000 falan ediyorken satayım en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 özel mesaj olacaktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Lol. Garantiden ana kartını değiştirmişler beklemiyordum. Sıvı teması dediler ona rağmen garantiye sokmuşlar. Gidip alıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Herifler sıfır telefon verdi hahahahah tövbe yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar