Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik Teklifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asteroth said:

"Hayır demedim" diyor abi.

Hayırlısı da diyebilirmiş boşver takılma abi, gerekirse vurursun taşı kafasına evlilik dairesine kadar saçından sürüklersin. Yardımsa yardım, hallederiz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Asteroth bu arada ben moral bozmak için olabilir her iki yöne gidebilen bir sözcük diye yazmadım, öyle anlaşıldıysa kusura bakma. Hayırlısı olsun ama olur bence :)
Mesaj tarihi:
efendi gibi kesin karar verince soraydın ya. ne gerek var parti gibi anket yapmaya.

kadın haklı. bi ara evlenir misin benimle diye sormuşun, tüm heyecanı kaçmış sfsdf.
Mesaj tarihi:
abi adam benim gibi domatesi çok seviyor ve her öğünde yiyorsa mantıklı bir cevap aslında. bende hatuna Beşiktaş'ı sevdiğim gibi seviyorum seni demiştim sarılmıştı boynuma.. asdf
Mesaj tarihi:
totemic said:

abi adam benim gibi domatesi çok seviyor ve her öğünde yiyorsa mantıklı bir cevap aslında. bende hatuna Beşiktaş'ı sevdiğim gibi seviyorum seni demiştim sarılmıştı boynuma.. asdf

"beşiktaş'tan daha fazla" deseydin ölürdü herhal
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Sevgilime "Benimle bir noktada evlenir misin?" diye sordum

O kadar omegasın ki bi sonraki aşaman artık şu

http://2.bp.blogspot.com/-h5g2wFQHMTs/U4UfwySC4_I/AAAAAAAAG2g/AjOY9fEuMw0/s1600/sunglass-selfie.jpg

Gerçi seni o anda terk etmediğine göre birbirinizi hak ediyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Asdf soru sacma abi bence (:

Genelde niyetin belliyse bi sure sonra romantik yemekle falan teklifi basiyosun. Muhtemelen onu bekliyodu, biraz husran yuzunden "olabilir" demistir belki.

Ya da hazir degil,

Ya da oyle soruya boyle cevap :P

Bi de kova burcu mu kiz
  • Yeni Oluştur...