aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sana benimle evlenemezsin demedim, adam olamazsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Asteroth said: "Hayır demedim" diyor abi. Hayırlısı da diyebilirmiş boşver takılma abi, gerekirse vurursun taşı kafasına evlilik dairesine kadar saçından sürüklersin. Yardımsa yardım, hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Theridone said: hayır demedi ama evet de demedi. bu babadan izin isterken "bakarız" gibi bişey değil ki lan :/ Bakarız direk hayırla aynı şey lan çok nadir evet oluyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Asteroth bu arada ben moral bozmak için olabilir her iki yöne gidebilen bir sözcük diye yazmadım, öyle anlaşıldıysa kusura bakma. Hayırlısı olsun ama olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bosver abi, en azindan boyle bir konusma yasayabildigin bir insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Sana koyden kiz bakcaz abi zaten flort falan ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 efendi gibi kesin karar verince soraydın ya. ne gerek var parti gibi anket yapmaya. kadın haklı. bi ara evlenir misin benimle diye sormuşun, tüm heyecanı kaçmış sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 "Bayağı seviyorum seni" dedim, "Ne kadar?" diye sorunca da "Domates kadar" dedim, hoşuna gitti. Sanırım umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 siz biraz salak bi ciftsiniz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Domates kadar degil karpuz kadar sevecektin, yanlis sevmissin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ayrılın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aquila said: siz biraz salak bi ciftsiniz galiba. gece gece sırıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 "bir noktada" gibi bir soruya verilecek en düzeyli yanıtı vermiş kız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Asteroth said: "Bayağı seviyorum seni" dedim, "Ne kadar?" diye sorunca da "Domates kadar" dedim, hoşuna gitti. Sanırım umut var. cici misiniz siz ya jksadkasdhajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi adam benim gibi domatesi çok seviyor ve her öğünde yiyorsa mantıklı bir cevap aslında. bende hatuna Beşiktaş'ı sevdiğim gibi seviyorum seni demiştim sarılmıştı boynuma.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 çok arabesk gördüm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 totemic said: abi adam benim gibi domatesi çok seviyor ve her öğünde yiyorsa mantıklı bir cevap aslında. bende hatuna Beşiktaş'ı sevdiğim gibi seviyorum seni demiştim sarılmıştı boynuma.. asdf "beşiktaş'tan daha fazla" deseydin ölürdü herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 biri bana seni domates gibi seviyorum dese ketçabı suratına sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Aynı soruya "patlıcan kadar" derse teklif et direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 o zaman patlıcanı suratına vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 biraz belirsiz olmus domates. cherry domates var, yarma domates var. turkiyedeki domatesler lezzetsiz. hangi domates oldugunu iyice belirtmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Haci bu devirde koca bulmak kolay mi, dibi dusmusturde agirdan satmistir. Smdi sen agirdan sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Asteroth said: Sevgilime "Benimle bir noktada evlenir misin?" diye sordum O kadar omegasın ki bi sonraki aşaman artık şu http://2.bp.blogspot.com/-h5g2wFQHMTs/U4UfwySC4_I/AAAAAAAAG2g/AjOY9fEuMw0/s1600/sunglass-selfie.jpg Gerçi seni o anda terk etmediğine göre birbirinizi hak ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Asdf soru sacma abi bence (: Genelde niyetin belliyse bi sure sonra romantik yemekle falan teklifi basiyosun. Muhtemelen onu bekliyodu, biraz husran yuzunden "olabilir" demistir belki. Ya da hazir degil, Ya da oyle soruya boyle cevap :P Bi de kova burcu mu kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben de ilk buluşmada kıza seni seviyorum dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar