Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne olacak bu Kharon'un hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?31,7769255,7771018#msg-7771018

Patinajdan banlamıştı keko beni hazır yakalamışken bir şutta ben burdan çekeyim asdsad

Kharon ne olacak senin bu halin. Herkese kök söktürdün.

(Sen yukarda yazdıklarıma bakma. Banımı açarsan 100$ ışınlarım panpa)
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Bilo Aga, Kharon mod veya TW değil, en fazla şikayet etmiştir. seni banlatan Paramecium olmasın?

Doğru dedin kanka unutmuşum o kadar süre foruma girmeyince. Kharon'u severim zaten ben gayet yetkili bir abiye benziyor.

Okuyom ben ya.

Paramecium a demek istedim keko diye. Yoksa Kharon barzosu tabii ki keko olamaz.
Mesaj tarihi:
ben kharonu hostada tavuk dürüm yemeye ikna edicem bi gün. kendisine de söyledim. böyle elde tepsi dönerin önünde sırada görmek istiyorum asghjgd doğum günümde beni kırmaz belki.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

çok fena taşak oğlanına dönmelik malzeme veriyon adama, o da asistleri kaçırmıyo be sekocan

Fakir adamın boş vakti çok olur derler. Bi kere ben photoshop yapmadım lanet olsun tek suçlu paint amk
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Liebe said:

çok fena taşak oğlanına dönmelik malzeme veriyon adama, o da asistleri kaçırmıyo be sekocan

Fakir adamın boş vakti çok olur derler. Bi kere ben photoshop yapmadım lanet olsun tek suçlu paint amk

tam tersi, zenginin boş vakti çok olur gider photoshop yapmaya kasar falan.
Mesaj tarihi:
di said:

Aboo, ne dedii. Bastim sikayeti. Atilirsan benden bil ahah.

Moderatör mü çağırdın konuya yetmez babanıda çağır. Hatta ananıda çağır oda gelsin :)

Hepinize karşı ben tek :)

Öyle adam yazıp üstünü çizmekle olmuyor panpa. Bir kamyon adamla gel, topla tüfekle ağır sanayi hamlenle beklerim.
Mesaj tarihi:
Gule gule seko. Gule gule dingil kelebegi. =)

Bu arada gosterdim lan anneme yazdigini. Direkt "bosver lan ne ugrasican orospu cocuguyla, harcadigin vakte yazik" dedi. E hakli kadin. sdf
Mesaj tarihi:
di said:

Gule gule seko. Gule gule dingil kelebegi. =)

Bu arada gosterdim lan anneme yazdigini. Direkt "bosver lan ne ugrasican orospu cocuguyla, harcadigin vakte yazik" dedi. E hakli kadin. sdf

amma agir olmus su.

kaldiramiyorsaniz bu adami girmeyin altina.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...