deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 2012'de topladığım bir desktop var; i5 3570k Asus Anakart Zotac gtx660ti mı ne öyle bir modeli Soundblaster ZX ses kartı Corsair 8Gb ddr bi şey ram 128Gb Corsair SSD (tam modelini unuttum) 1 Tb Seagate HDD (Bu da iyi bir şeydi, cavier blue diycem ama bu muydu bilemedim, 3-5 tane HDD var evde) Thermaltake'in pahalı bir kasası sdf(Sallamışım şundan varmış: http://www.vatanbilgisayar.com/rc-690-ii-advanced-midt-atx-siyah--beyaz-kasa.html) Corsair'ın olması lazım 750Watt Bilmemne bir şey plus PSU'su (iyi olanlardan işte) ------------------- Yanında 24" Philips Led Monitör, 1920x1080, HDMI out Razer Blackwidow Keyboard (garantisi, kutusu var) Logitech G500 Mouse Asus ROG pro 5.1 Headset (garantisi, kutusu var) Creative 2+1 Hoparlör seti Her şey neredeyse mint condition, bayağı temiz bakıyorum mallarıma, sadece aralara girmiş çıkartamadığım tozlar falan var kullanım izi olarak. Şimdi ben bunların alayını satmak istiyorum ki çalışma masam boşalsın. Kaça gider bunlar? Hepsini birden almak isteyen çıkar mı? Bir de sattığıma değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Abi kasayı ayrı ekstraları ayrı satarsın sanki, yani daha karlı olabilir ekran klavye vs tek çabuk ve daha yüklü gider. Kasa içinse gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Olabilir tabii ayrı ayrı, çok farketmez. Ama kasayı satmadan diğer parçalara girişmek de istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ALOO HOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Bende zotac kullanıyorum.Zotac dedinmi bi acayip ,sanki deskop dünya dışı zotac çok iyi ya .Valla ilk zotac alırken sırf ismine vuruldumda aldım süfer zotac çokh iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 adam keyword kasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Lithran said: Bende zotac kullanıyorum.Zotac dedinmi bi acayip ,sanki deskop dünya dışı zotac çok iyi ya .Valla ilk zotac alırken sırf ismine vuruldumda aldım süfer zotac çokh iyi http://www.youtube.com/watch?v=3cVqkkEZDds bu teyze ne kadar çok erkek dediyse sende o kadar zotac demişsin adasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Amcaya bol sabırlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Creative 2+1 Hoparlör setini kaça bırakırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Valla bilmiyorum ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Ben de monitörün fiyatını sorucaktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sigara kullanıyor musun deadwo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Iıh, sigara kullanmıyorum, terlemiyorum, bilgisayar başında yemek yemiyorum, kıllı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 o zmn klavye discount yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 1000 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Klavyeyi vereyim 1000'e sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 fiyatını söyle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 blackwidow ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 tatavasız fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 kasa kaç para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sigara içmiyor, kilolu değil, pc başında yemek yemiyor ve yağsız. Bu demek oluyor ki çok faplıyor. O klavyeye net %50 indirim lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 iyy bu gunlerde 2 el klavye alinmaz zaten..islak islak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Duzenli sex hayatim da var abi shsh. 5 senedir kullandigim g500 bile temiz gorece oyle diyim. Beyler gercekten bilmiyorum ne isteyecegimi. Topici o yuzden actim. Gecen baktim ettim kasaya 2k civari dusunuyorum omden soranlara oyle dedim. Ha fazladir azdir bilmiyorum. Klavye de 250 falan eder herhalde. Satmayi dusundugum fiyatlar bu civarda iste. Buralardan yuruyun. Yalniz kasaya musteri bulmadan diger parcalari satmayacagim onu da soyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 o seviye bi kasanın sıfırı 2500 e toplanıyo bu kadar yüksek dolara rağmen. garantiler de yok. 1400 ün üstüne alıcı bulman zor. o da bi süre bekler. hemen gitmesi için 1300 vs olması lazım. yanındaki her şey ile belki 2000 e yaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 deadwool keyboardun bi fotosunu atsana ben alayım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar