Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adam devinimden kardoya geçti lan


diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Yarım saat önce bi müşterinin yanındaydım. Adam da bilgi birikim inanılmaz. Herif uslanmaz bi solcu. Cümle içinde "devinim" kelimesini falan kullanıyo. Gayet düzgün bi türkçesi falan var.

Ben bu adama konuşma sırasında yavşak bi şekilde "manitacılık işleri nası gidiyo abi" diye davar gibi bi soru sordum. Sonra herif resmen çözüldü.

"Bizde manita ne gezer be kardo. Varsa sende ateşlesene abine" dedi. Vay babanın düşmanlarını silkeyim adam karı kız muhabbetini duyunca güngören rapçisine bağladı.

Olum hakikaten bu kadınlar salak ha. Isteseler dünyayı ele geçirip hepimize tecavüz ederler lan. Aslında gayet süper olur bu.

Neyse işin özü sol yumruk havada konuşan adam sağ el daşşakta konuşmaya başladı bi anda. Ilginç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu bizkaçkişiyiz hareketine girdiydim, pendik gençlik kolu başkanı falan seçtiler beni biriyle birlikte örgütlücez pendiki hesapta. neyse eleman böyle ateşli solcu belli, konuştuk ettik numaraları verdik birbirimize, çocuk da hafif engelli gibi şaşı falan konuşurken de takılıyo biraz. akşam mesaj attı msnin var mı orda konuşalım dedi iyi dedim ekledim bunu. çocuğun selamdan sonra ilk cümlesi "KANKA SEN COOL BİRİSİN YA SENDE KARI KIZ BOLDUR ETRAFINDA VAR MI KIZ MSNİ SENDE" dedi. anasına bacısına sövdüm yanlış anladın kanka bilmemne diye ağladı sildim çocuğu sonra da bi daha görmedim senelerce. 1-2 sene önce gördüm en son pendikteki ADD ofisine giriyordu ya allah belasını vermiş hala sapıklık peşinde ulan bak yine sinirlendim durudk yere
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

kovboy said:

Bunuda gören karı kız s.kmekten başka bir iş yapmıyor sanar bütün konuları, postları karı kız


Ben bunu yeni görüyorum.
Lan olum sen ayarsız mısın? Nerde burda karı kız. Bu hikayede ben sanayide dukkanı olan bilegim kadar kalın bıyıklı bi solcuyu anlattım.


abi sanayi esnafı öyle ya kimse kusura bakmasın da, bizim stüdyo seyrantepe sanayi de, etrafla her gün muhabbet ediyorum evli barklı adamlar çocukları falan var onları da görüyorum arada hepsi babacan çoğu iyi adam vs ama biz bir cast yapalım ertesi gün mahallenin kimyası değişiyor, onca yabancı kızı gören koca adamlar pampa ne iş hadi iyisin diye kaşı gözü oynayarak yanıma geliyor. yani sanayide normal gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...