Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabalardan anlamıyorum, öneri lazım. (Hatchback)

Esau

Öne çıkan mesajlar

şimdi önerildimi bilmiormda, alman fetişi olan ülkemizde boktan arabaları fahiş fiyatlara kakalama hastalığı var. Sırf bu yüzden adamlar reklama klodya şifır koyuyorlar.

Neyse, Araba sürme zevkim olsun gerçekten araba süreyim patates değil diyosan şu
http://www.mazda-tr.com/modeller/yeni-mazda3-hatchback/
tabii 2. eli. Sedanıda güzeldir. Her türlü güzeldir.

biraz daha aile arabası olsun konforlu olsun 2. elde yormasın diyosan
http://honda.com.tr/otomobil/civic-hatchback/fiyat

2. eli tabi.

dsg cok kotu bu arada onu dıımde. otomatik alıcaksan onlara bulasma
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada neden 2 el dersen..

gectigimiz sene sifir araba fiyatlari % 40 50 civari artti ..normalde 30 a alacagin sifir arabayi 50 bandina cektiler.

araba ve modeli belirledikten sonra 3 asagi 5 yukari ayni segmentte hemen her modelin 2. eli var..

genel siniflandirma japon arabalari ..almancilar..fransizlar..koreliler zaten..bunlarin cogunun da ic aksamlari birbirine yakin distan kullanilan malzeme farkediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bende 2.el dizel dsg golf ya da sıfır tsi dsg leon arasında kalmıştım. internet alemi sağ olsun dsg başıma bela olmadan kurtuldum :P şaka bi yana bu işin aslı nedir 50k km de bir şanzıman mı değiştiriyor milyonlarca insan şimdi?

Bir de ben sorayım gördükten sonra rüyama giren honda civic hb 1,6 i-dtec dizeller var arabanın herşeyi olumlu gibi(fiyat dışında), ne düşünüyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

yoo o şekil deil ya. vites geçişleri başarısz kötü, devir araşıkları falan kötü. Araba hissetmiyor seni anlaşamıonuz.

mesela 2006 city vardı bende, 7 ileri otomatik. Hissetmezdin vites geçişini
Ninlempis said:

Suark said:

bende 2.el dizel dsg golf ya da sıfır tsi dsg leon arasında kalmıştım. internet alemi sağ olsun dsg başıma bela olmadan kurtuldum :P şaka bi yana bu işin aslı nedir 50k km de bir şanzıman mı değiştiriyor milyonlarca insan şimdi?

Bir de ben sorayım gördükten sonra rüyama giren honda civic hb 1,6 i-dtec dizeller var arabanın herşeyi olumlu gibi(fiyat dışında), ne düşünüyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bir tanıdığımın yanına gittim; kısacası samimi bir ortam vardı ve kandırmaca olmadan açık açık bana araçların fiyatlarının daha çok artacağını söyledi. Ayrıca araçların kapış kapış gittiği de doğru, şu an bir leon için kapora verdim ancak geldiği gün bile almaktan vazgeçebilirsin dediler, çünkü direk satılıyormuş zaten. Eğer baştan sipariş verseydim gelmesi de Eylül'ü buluyormuş. Kısacası piyasa hem çok pahalı, hem daha da pahalanacak, hem de istediğiniz arabanın gelmesi bile uzun sürüyor.

Bu arada DSG konusunda farklı düşünceler mevcut, tanıdığım iki tane arabacı var. Bunlardan birinin leon 1.2 dsg si var diğerinin de kız kardeşine aynı arabayı aldılar. Bana vites geçişlerinin çok iyi olduğunu söylediler.

Şunu da farkettim kimsenin ortak bir fikri yok, bir fiyat aralığınız varsa hele her arabanın eksiklikleri var. Artık ben hayırlısı olsun diyorum. Bugüne kadar hep babamın arabasını kullandım, ilk kez kendime bir araba alacağım. Bu araba biraz da bana tecrübe katacaktır, en azından gelecekte kararlarımı verirken daha belirli parametrelere dayanabilirim.

Herkese yardımları için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Bedelli süresince bedelliye yatıracağın parayı kazanamamana mı, milletten duyduklarına hemen inanmana mı yoksa okuduklarından çok duyduklarına göre hareket etmene mi üzüleyim bilemedim ya.

Tanıdığım kişiler arkadaşım olduğu için onlara inanmam kadar normal bir şey yok. Bedelli askerlik zaten bana vurmuyordu, yaşım tutmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...