stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 806 adet kaldı. mailinizi girerek serial keyi alın http://www.cyberghostvpn.com/en_us/campaign/chip.de_sept2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 güzel baya bu, kullanıyorum ben 6-7 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 En son bu Twitter kapatıldığında vermişlerdi. Şimd yine mi verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Aldım bir tane sağol ama bu da free'si gibi birşey cok server yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yakın zamanda bir şeyler kapatılacak o zaman. Önceden sezdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kaptım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 son 62 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben de kaptım bi tane teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 obarey ben de aldim kurdum kullandim ..tesekkur eder firsatini bulabilirsem bir bira ismarlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 nasıl kaptın ya ben 15 dk önce alamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Server 24 adet var ama hepsinin pingi falan iyi. USA, SWE, CAN, ITA, FRA v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Yeniden aktif. 1 yıllık 33595 key var. Kaçıran olmaz artık. http://www.cyberghostvpn.com/de_de/campaign/pcwelt_sept2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 neresine giriyoz asdsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 2 tane kaptim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Maili girdikten sonra, link geliyor. O linke tıkladığımızda keyi alıyoruz. Sonra cyberghost sitesinden yeni hesap yaratıp subs kısmından anahtarı aktif ediyoruz. İlk hesap açtığımızda saçma sapan şifre ve kullanıcı adı veriyor. Hesabı oluşturduktan sonra kul adı ve şifreyi değiştirin. (Güvenlik onayı olarak subs aktif ettiğimiz keyi soruyor bir defalık) Bu arada maile gelen linki aktif etmeniz lazım. Hani 2 tane alıp 1 tanesi kenarda dursun dediğinizde o mail'de olan link iptal oluyor. Linke tıklayıp verdiği key i kenara yazmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 34 euro ? Napiyonuz partner filanmi oldunuz bukadar reklam yapiyoryorsunuz ne ayaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 İlk mesajdaki link geçersiz, buradan http://www.cyberghostvpn.com/de_de/campaign/pcwelt_sept2014 Baya hızlı ve 1 yıl işte faydalanın. Partnerlik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Amerikaya bildigin baglanmiyor Bende veriyim size bedava boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 2 said: Amerikaya bildigin baglanmiyor Bende veriyim size bedava boyle Yoo baglaniyor gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Bazen bağlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 editor sende ver o zaman karşılaştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 6 aylık veriyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 1 yıl değil 181 gün, yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Gayet güzel de, "kill switch" tarzı bir seçenek yok mu ? Ben bulamadım da, varsa bilen bir yardımcı olabilir mi rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 İpad e olur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar