yuttum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 merak ettim acaba seks değil de farklı bir yoldan ürüyor olsaydık. yani karşı cinslerin birbirine temas etmeden icra edebildiği bir yol. "aşk" denen olgu var olur muydu? yahut bu "aşk" denilen zımbırtı bu kadar değerli olur muydu? olmazdı herhalde.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 seks ile aşk kavramını ayırabilmen için bi izle derim.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hiç seks hayatı olmamış biri anca aşk ve seks i birbirine karıştırır gibi gelio. daha ziyade ilk ilişki yaşadığı kişiye aşık olduğunu zannedebilir fln. aşk ve seks bayağı farklı iki kavram ya
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 hayatımda daha saçma bi soru görmemiştim. bu şuna benziyor oksijen yerine başka bi gaz soluyor olsak ne olurdu demek gibi. başka bişey olurdu. rengin falan farklı olurdu belki. bu sefer de gelip neden ten rengimiz mavi ya oksijen solusaydık nolurdu acaba beyler derdin. ben de yine gelip hayatımda bu kadar saçma bir soru duymadım, tabi ki de TEN RENGİ olurduk derdim. bu böyle sonsuza kadar giderdi.
kek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 beyler! aşkı açıklıyorum: banyoda külhanbeyinin işini hallettikten sonra hala kızı düşünüyosan aşktır o.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 seks dürtülerin karşıdaki insan tarafından karşılanabildiği iletişim aşk duyguların karşıdaki insan tarafından karşılanabildiği iletişim sevgi ortada her hangi bir ben in olmadığı iletişim
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sex olmasaydı büyük ihtimalle kadınların nesli sonlanırdı. ilk çağlarda kas gücü önemli malum. siyah - beyaz ayrımı gibi benzer bir ayrım olurdu heralde. veya yine cahillik dönemlerinde pipisizlere ölüüüm naralarıyla katliam yapılırdı.
yav Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 seks yaparken hatunun kokusuyla mest olup partnerini daha uzun süreler tatmin etmek istiyor, hayatının seks dışındaki kısımlarını da karşı tarafla paylaşmayı düşünecek falan oluyorsan o aşk oluyor. çünkü ben öyle tanımladım. bi de yeni bi insana karşı vücud heyecan alarmları çalıyor onla fazla gelecek düşünmeyecek olsan dahi, o hissiyat ne oluyor bilemedim henüz. he bunların hepsi bir ilüzyon tabi, öyle de düşünebilmek gerekir. tanım manım saçma şeyler. determinizmi bacak arasına sokmamak gerekir belki de.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kastırmayın abi kimyasal makineyiz rerörö
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aynı evde yaşarken tuvalete girip rahat rahat sıçabiliyorsam aşığımdır, benimsemişimdir. yoksa hayatta kaka yapmam ben tutarım 3 gün.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 tabii ki olurdu. seksle aşkın ne ilgisi var arkadaşlar? genel eve giren adam seks yapar, çıkar, kadını unutur. ama aşık olan insan 90 yaşında da olsa seks meks aramaz, sevdiğine sarılmaya devam eder.
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 olur. aşık olan bir insan için seks geri plandadır.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ask genel olarak bilinc altinda yatan, bundan super bebek yapilirin takintili hali. Sex olmasa ask olmaz. Mesela erkeklere asik olmuyoruz... Sex olmadan asik olunabilecek olsa en yakin iyi anlastigiz hemcins kankamiza asik olurduk. Litminov said: olur. aşık olan bir insan için seks geri plandadır. Geri plandadir ama hep etkilidir belki sex olur dusuncesi..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 pardon, ne demek "neden erkeklere aşık olmuyoruz?" olanlar var ona bakarsan.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Uzman tv'ye alalim sizleri. http://www.uzmantv.com/kadinlari-orgazma-ulastiran-seks-pozisyonlari-nelerdir Bu da bonus http://www.uzmantv.com/penis-pompasi-nedir
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Annesine babasina kizina da yan gozle bakanlar var. Sapkin istisnalari genellemenin disinda tutuyorum. Ben 27 yildir hic bi erkekten elektirik almadim sahsen.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 http://www.uzmantv.com/tarkan-escinsel-mi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Cons said: onlar ibne Ya olm onların cinsel tercihi, ayrı mesele de bu elesso kardeşimiz ciddi ciddi 27 yıldır hiçbir erkekten elektrik alamadım yazmış. Trollemiyorsa durum ilginç.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Alamadim degil almadim. 27 yasindayim zaten... Konuyu yanlis yerlere cekmeyelim bende cirkinlesirim :)
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 elesso said: Annesine babasina kizina da yan gozle bakanlar var. Sapkin istisnalari genellemenin disinda tutuyorum. Ben 27 yildir hic bi erkekten elektirik almadim sahsen. olaya cidden elektirik olarak bakıyor olabilir misin? o elektirk metefor aslında. böyle bi çarpılma falan bekliyorsan, eski ütü yada alemyon fırın tamir et.
Öne çıkan mesajlar