Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seks olmasa aşk var olur muydu


yuttum

Öne çıkan mesajlar

hayatımda daha saçma bi soru görmemiştim.
bu şuna benziyor oksijen yerine başka bi gaz soluyor olsak ne olurdu demek gibi. başka bişey olurdu. rengin falan farklı olurdu belki. bu sefer de gelip neden ten rengimiz mavi ya oksijen solusaydık nolurdu acaba beyler derdin. ben de yine gelip hayatımda bu kadar saçma bir soru duymadım, tabi ki de TEN RENGİ olurduk derdim. bu böyle sonsuza kadar giderdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seks yaparken hatunun kokusuyla mest olup partnerini daha uzun süreler tatmin etmek istiyor, hayatının seks dışındaki kısımlarını da karşı tarafla paylaşmayı düşünecek falan oluyorsan o aşk oluyor. çünkü ben öyle tanımladım.

bi de yeni bi insana karşı vücud heyecan alarmları çalıyor onla fazla gelecek düşünmeyecek olsan dahi, o hissiyat ne oluyor bilemedim henüz.

he bunların hepsi bir ilüzyon tabi, öyle de düşünebilmek gerekir. tanım manım saçma şeyler. determinizmi bacak arasına sokmamak gerekir belki de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ask genel olarak bilinc altinda yatan, bundan super bebek yapilirin takintili hali. Sex olmasa ask olmaz. Mesela erkeklere asik olmuyoruz... Sex olmadan asik olunabilecek olsa en yakin iyi anlastigiz hemcins kankamiza asik olurduk.


Litminov said:

olur. aşık olan bir insan için seks geri plandadır.


Geri plandadir ama hep etkilidir belki sex olur dusuncesi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

Annesine babasina kizina da yan gozle bakanlar var. Sapkin istisnalari genellemenin disinda tutuyorum. Ben 27 yildir hic bi erkekten elektirik almadim sahsen.


olaya cidden elektirik olarak bakıyor olabilir misin? o elektirk metefor aslında. böyle bi çarpılma falan bekliyorsan, eski ütü yada alemyon fırın tamir et.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...