SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ya renkle cok oynadigindan biseyler dizayn ederken cok sakıncalı bu program.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 1 yıllık düzeyli bir ilişkimiz var
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 SenariouS said: ya renkle cok oynadigindan biseyler dizayn ederken cok sakıncalı bu program.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 az önce bilgisayara restart attım, nedense kendi kendine açılmadı ilk defa yüklü olduğu klasörü bulup manual açana kadar kör oluyodum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Alisamadim ben buna, anime filan izlerken kapatmak istiyorum hep. Kaldirdim sonunda.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 GERGE anime izledigin Program için disable yapılabiliyor
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Saeros said: az önce bilgisayara restart attım, nedense kendi kendine açılmadı ilk defa yüklü olduğu klasörü bulup manual açana kadar kör oluyodum msconfig -> başlangıç tan yapabilirsin gerçi fluxtan da yaparsın pff
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ben çok fena alıştım bu merete ya, gözlerim acıyor artık diğerinde
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 miyaw33 said: GERGE anime izledigin Program için disable yapılabiliyor Anime izledigim program web tarayici iste ama. Web App yaratmayi deniyorum simdi Crunchyroll icin, eger Safari'den ayri oldugunu anlarsa kullanabilirim.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Chrome kur, pis işlerini chrom'a yaptır.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 pontipati said: Saeros said: az önce bilgisayara restart attım, nedense kendi kendine açılmadı ilk defa yüklü olduğu klasörü bulup manual açana kadar kör oluyodum msconfig -> başlangıç tan yapabilirsin gerçi fluxtan da yaparsın pff soru sormadım niye cevap veriyosun
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Saeros said: pontipati said: Saeros said: az önce bilgisayara restart attım, nedense kendi kendine açılmadı ilk defa yüklü olduğu klasörü bulup manual açana kadar kör oluyodum msconfig -> başlangıç tan yapabilirsin gerçi fluxtan da yaparsın pff soru sormadım niye cevap veriyosun neden böyle dedin ki
Öne çıkan mesajlar