pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Selam patiler, gerek değişiklik olsun gerek kafamı biraz dinlendireyim diye düşünerek yogaya bakınmaya başladım :)o Daha önce birkaç kere grup dersine girmiştim ama pek içim ısınmadı çünkü insanlar yaptığımız bi hareketten sonra elleriyle sıcak hava hissederken ben hissetmemiştim, ek olarak tanıdıklardan aldığım duyumlardan ötürü bi yoga kursuna başlamama taraftarıyım. Nerden nasıl başlamak lazım, kendi kendime ufaktan meditasyon yapabilir miyim yoksa kurs şart mı? Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ben de yogaylan ilgileniyom ama daha çok pants kısmıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 vinyasa yogaya bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Abi yogacıya gidilmez bu akif manaf olayından sonra. Youtube tutolarına bak bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Salonların tanışma paketi gibi şeyleri oluyor. Onlardan alıp dene istiyorsan. En az 5 gün üst üste derslere gir. Beğenirsen devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lan olm böyle karı işi şeyler yerine adam gibi bodye git aktif erkek ol, yago mago bozar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 PONTİ NAPACAN YOGALARDA KİMİ KALDIRACAN ÇAGHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 abi yoga yaparken kafanı başka şeylerle doldurmaman başka şeyler düşünmemen (öndeki hatunun da g.t sağlammış ha) lazım. yoksa elinde sıcaklık hissetmez, çükünde hissedersin anca sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 kışın tv41 de her sabah oluyordu. yoga pants değilde değişik bi pantolon giyiyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 abi adam spor olarak bile görmemiş kişisele açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mal said: kışın tv41 de her sabah oluyordu. yoga pants değilde değişik bi pantolon giyiyor tavsiye ederim. ya mal sen ne kadar muhteşem bi adamsın abi ya ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ben de yogaylan ilgileniyom ama daha çok pants kısmıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 moriarty said: Mal said: kışın tv41 de her sabah oluyordu. yoga pants değilde değişik bi pantolon giyiyor tavsiye ederim. ya mal sen ne kadar muhteşem bi adamsın abi ya ahhahahahaha yalan değil abi unutmamışım. bu işte http://m.youtube.com/watch?v=a-ED4ukfjoA&rl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 o neydi gız hep 3.sınıf masajcı gibi giyinmiş. beyaz çorapla yoga mı yapılır lan. türk amatörden soguttunuz beni arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ha sıcaktın yani bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ren said: abi adam spor olarak bile görmemiş kişisele açmış /thread çekmiş la adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 adam bence doğru görmüş kişisel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 pontipati said: Selam patiler, gerek değişiklik olsun gerek kafamı biraz dinlendireyim diye düşünerek yogaya bakınmaya başladım :)o Daha önce birkaç kere grup dersine girmiştim ama pek içim ısınmadı çünkü insanlar yaptığımız bi hareketten sonra elleriyle sıcak hava hissederken ben hissetmemiştim, ek olarak tanıdıklardan aldığım duyumlardan ötürü bi yoga kursuna başlamama taraftarıyım. Nerden nasıl başlamak lazım, kendi kendime ufaktan meditasyon yapabilir miyim yoksa kurs şart mı? Teşekkürler :) yapma şimdi ponti bizbizeyiz şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tanıdık yogi var istersen tanıstırayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ren said: abi adam spor olarak bile görmemiş kişisele açmış konu dışına veya buraya açacaktım çünkü spor bölümüne pek uğrayan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Spor degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Felsefesine falan saplayayım da, esneklik + vücudu rahatlatma babında güzel oluyor haftada 1 bazen 2 gidiyorum bende. Gayette spor niyetine gidebilirsiniz götünüzden ter atıyorsunuz yapacam diye çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Yoga yapan bi tane akilli tanimadim ben daha ya. Hayir hepsi mi gerizekali olur ulan? Yol yakinken geri don topik sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 wastyrx said: Felsefesine falan saplayayım da, esneklik + vücudu rahatlatma babında güzel oluyor haftada 1 bazen 2 gidiyorum bende. Gayette spor niyetine gidebilirsiniz götünüzden ter atıyorsunuz yapacam diye çünkü Felfesizi plates oluyo zaten. Olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 boyle aptal seyler yazma ya, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar