Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoga ile ilgilenenler

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam patiler, gerek değişiklik olsun gerek kafamı biraz dinlendireyim diye düşünerek yogaya bakınmaya başladım :)o
Daha önce birkaç kere grup dersine girmiştim ama pek içim ısınmadı çünkü insanlar yaptığımız bi hareketten sonra elleriyle sıcak hava hissederken ben hissetmemiştim, ek olarak tanıdıklardan aldığım duyumlardan ötürü bi yoga kursuna başlamama taraftarıyım. Nerden nasıl başlamak lazım, kendi kendime ufaktan meditasyon yapabilir miyim yoksa kurs şart mı? Teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Mal said:

kışın tv41 de her sabah oluyordu. yoga pants değilde değişik bi pantolon giyiyor tavsiye ederim.

ya mal sen ne kadar muhteşem bi adamsın abi ya ahhahahahaha

yalan değil abi unutmamışım. bu işte

http://m.youtube.com/watch?v=a-ED4ukfjoA&rl
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Selam patiler, gerek değişiklik olsun gerek kafamı biraz dinlendireyim diye düşünerek yogaya bakınmaya başladım :)o
Daha önce birkaç kere grup dersine girmiştim ama pek içim ısınmadı çünkü insanlar yaptığımız bi hareketten sonra elleriyle sıcak hava hissederken ben hissetmemiştim, ek olarak tanıdıklardan aldığım duyumlardan ötürü bi yoga kursuna başlamama taraftarıyım. Nerden nasıl başlamak lazım, kendi kendime ufaktan meditasyon yapabilir miyim yoksa kurs şart mı? Teşekkürler :)

yapma şimdi ponti bizbizeyiz şurada
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Felsefesine falan saplayayım da, esneklik + vücudu rahatlatma babında güzel oluyor haftada 1 bazen 2 gidiyorum bende. Gayette spor niyetine gidebilirsiniz götünüzden ter atıyorsunuz yapacam diye çünkü

Felfesizi plates oluyo zaten. Olmuyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...