Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rize'de silahlı kavga...


Mino

Öne çıkan mesajlar

http://www.dailymotion.com/video/xn9kcy_market-sahibi-ve-ailesini-boyle-bicakladi_news

öncesi varmış adamın ailesine saldırmış o adamlar dükkana gelen denyolar. bakkal akıllı adammış, taramamış herifleri, benim aileme yapsalar ben tutamam kendimi orda direk tararım önüme geleni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olayın öncesinde market sahibine yapılan alışverişin parası ödenmiyor, çıkan kavgada market sahibi ve o yaşta elinde uzinin ne işi var denilen market sahibinin oğlu bıçaklanıyor.

tekrar geleceklerini haber alan market sahibi temkinli bekliyor. müşteri kılığındaki "ben buralı değilim" diyen gav-t zaten elini ceketine atıp duruyor. dışarıdan beyaz bereli adam yanında bi adamla daha içeriye giriyor. bu esnada marketin önünde 5 kişi daha bekliyor. beyaz berelinin ceketinin altında sopa belli oluyor zaten burada. duruma uyanan market sahibi biraz geç kalsa ya da silah çıkarmasa marketi, sahibini, oğlunu çalışanını sopalarla demirlerle sikeceklerdi.

beyaz bereli ile birlikte giren adam silahı görünce boşluktan faydalanıp götün götün çıkıyor, o kapıdan çıkarken bir kişi daha girmeye yeltenip silahı görünce kaçıyor.

market sahibi, elemanları dükkanın içinde tutup polisi aratıyor, yanında çalışan çocuğa kayınpederini çağırttırıyor. kayınpeder kimsenin başı belaya girmesin derdinde. bu arada market sahibinin yakınları kapıya doluşuyor. aşortmanlı bir ayıboğan direk içeri dalıp adamlara vurmaya giderken dede tokatlayıp durduruyor. birkaç içeri girme girişimi daha dede tarafından engelleniyor.

"ben buralı değilim abi" diyen gavat çıkmak istedikçe dede ve market sahibi tarafından durduruluyor. bu arada elemanın eli sürekli ceketinin içindeki emanete gidiyor ama cesaret edemiyor.

market sahibinin oğlu paspası eline alıp hazır vaziyette bekliyor bacak kadar boyuyla. daha önce de babasının önüne atlayıp bıçağı yemiş ama velette gerçekten cesaret var başka çocuk olsa gerçekten altına sıçardı o ortamda. dede market çalışanının elinden bıçağı, çocuğun elinden paspası alıp kapıda polisin gelmesini bekliyor.

market sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp demir çubuğu çıkarıp kafasına geçiriyor müşteri kılığındaki p-ç. bu adam yediği dayağı haketti, tam bir yalancı p-ç hep arkadan vurur böyleleri ilk fırsatta da kaçmaya yeltenir. burada yine bu p-çe market sahibinin bacak kadar oğlu boyuna bakmadan girişiyor arkadan. durumu gören aşortmanlı abi dalıyor içeri alıyor p-çi ufak bi boğuşmadan sonra altına. bu adam olmasa kavga çok farklı boyutlara taşınabilirdi o pi-i etkisiz hale getirmese belki başka silahlar ateşlenecekti.

düşen uziyi çocuk alıp kenarda poz verirken beyaz bereli kapının girişinde biraz dayak yiyip kaçmayı başarıyor. polisler gelip ayıboğanı götürürken son kez yerde yatanın üstünde zıplıyor adam.

dayak yiyene üzülmedim, market sahibi seni vurmaya niyetli olsa polisi aratmaz. muhtemelen üstünde sopa vs olduğu için polisi beklemeden biraz vurup kaçayım diye düşündü. adamın ekmek teknesine öyle belinde bıçakla demirle sopayla gelip uziyi görünce sohbet etmeye geldik dersen o dayağı sonuna kadar hakedersin. uslu uslu polisi bekleseler yine bir şey olmayacaktı.

peşpeşe öncesini sonrasını izledim bence market sahibi sonuna kadar haklı. ama önlem alınmazsa bu olay burda son bulacak gibi değil hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...