Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç tavsiyesi..

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ;

çok uzatmadan konuya girmek istiyorum.Çocuğum doğacağı için biraz büyük birarabaya geçme ihtiyacım hasıl oldu. opel corsa arabamı satıp yerine Dizel büyük bir araç alacağım , mevcut durumumu madde madde açıklayacağım ve size skoda octavia elegance aracın nasıl olduğunu soracağım.onu almayıp benzer özelliklerde ne tercih edilebilir , bilgisi olanlar yardım ederse çok işime yarar teşekkürler.

* Yılda ortalama 50.000 Km yol yapıyorum. Bu yol Sakarya - istanbul arası yol genelde.

* araçla seyahat etmeyi severim ve seyahatlerimi araçla yaparım.

* çocuk doğacağı için ıvırı zıvırı çok ihtiyacımız olacak

sizlerin sormak istediği kriterler varsa cevap veririm.

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bulunduğun yerde asfalt berbat durumdaysa Leon alma. 2013 fr+plus paket sahibiyim. Sıfır aldım 2013 mart ayında şu an araç 23 bin kmde.

Asfalt kalitesinin iyi olduğu yerlerde gerçekten izolasyon ve sönümleme güzel fakat benim gibi ilçede ve sürekli laka çukur yama olan asfaltta arabayı kullanıcaksanız işkence.

Tabi bende ki modelin fr olması ( sporlaştırılmış süspansiyon bide 17 inç ince yanak olması ) trim seslerin fazla olmasına yol açıyor.

Yakıt tüketimi çok iyi 1.4 140 tsi 'ın. 6 . vites cc de 115 'e sabitleyip 5,8-6,2 lt oranı tutturuyorum çoğunlukla.

Ama gelicek sene felan elden çıkarıp subaru forester düşünüyorum yeni kasa. Bi dahada ince yanaklı lastiği olan ve 4x4 olmayan arabaya binmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Renault'un o 110HP olanları çok yakıyor. Elimde var, sinir ediyor. En düşük 7,5 litrelerde geziyorum. Tamam güzel ivmeleniyor ama nedir abi o tüketim!

Bugün Octavia baktım :D Satıcı 'kombinasyon ayarla 2,5 aya getirtiriz' dedi. Onun 1.6TDI'ı da dCi gibi süpriz yapar mı merak ediyorum ama.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

hergün adapazarı - beşiktaş yapıyorum sabah git akşam dön.. onun için şehirler arası hep araç kullanımım , octavia yı bu açıdan çok övdüler.. birde arabada herşey var isteyebileceğin. Fiyatıda bu özelliklere göre iyi geliyor bana (75k) . birde çok geniş araba , 540 lt bagajı var filan çok hoşuma gitti gerçekten. motorunu , şanzımanını filan vw in yapıyor olması da cabası tabi.. altarnatif sunmayın abi pazartesi alıcam arabayı kafa karıştırmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Renault'un o 110HP olanları çok yakıyor. Elimde var, sinir ediyor. En düşük 7,5 litrelerde geziyorum. Tamam güzel ivmeleniyor ama nedir abi o tüketim!

Bugün Octavia baktım :D Satıcı 'kombinasyon ayarla 2,5 aya getirtiriz' dedi. Onun 1.6TDI'ı da dCi gibi süpriz yapar mı merak ediyorum ama.

Saygılar.

Bu cok ilginc mesela, bizde megane vardi 6 ileri duz, tek depo 1200km gordu

Yani nasil olabiliyo aractan araca bu kadar farkli degerler?
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Saygılar.

her ne kadar octvia olsa da çok ağır bir araba değil
şehir dışında 5 litreyi geçmez
şehir içi zaten değer verilmez nasıl bir şehir içi yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...