suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Merhaba arkadaşlar ; çok uzatmadan konuya girmek istiyorum.Çocuğum doğacağı için biraz büyük birarabaya geçme ihtiyacım hasıl oldu. opel corsa arabamı satıp yerine Dizel büyük bir araç alacağım , mevcut durumumu madde madde açıklayacağım ve size skoda octavia elegance aracın nasıl olduğunu soracağım.onu almayıp benzer özelliklerde ne tercih edilebilir , bilgisi olanlar yardım ederse çok işime yarar teşekkürler. * Yılda ortalama 50.000 Km yol yapıyorum. Bu yol Sakarya - istanbul arası yol genelde. * araçla seyahat etmeyi severim ve seyahatlerimi araçla yaparım. * çocuk doğacağı için ıvırı zıvırı çok ihtiyacımız olacak sizlerin sormak istediği kriterler varsa cevap veririm. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Kaç paran var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 75-80 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dusunmeden al octavia elegance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ulan o kadar param olsa direk bmw 328 cekerim burda altima of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Selam, KHaRoN demiş (tu) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 abi işte öyle salak bişey ki , skoda mı alıcan filan diyor millet ama galiba hiçbişey bilmediklerinden diyorlar bunu.. çok net konuşmuşsunuz , pazartesi alıyorum yazarım buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Hayirli olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yılda 50bin iyimiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Selam, O burun kıvıranlar Favorit zamanında çakılı kalmış olanlar :) Kaldı ki o bile zamanında gayet güzel bir araçtı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bizim bir kız arkadaşta vardı favorit. direksiyonu yüzünden kız bildiğin bilek güreşi olimpiyatlarına katılmayı düşünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 yeni mazdalar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Yilda 50k icin iki secenek var zaten Vw 1.2tsi ve 1.6 tdi Bir ucuncu secenek de renault 1.5 dci Biri uzun yokda 4.6 yakiyo digeri 3.6. Reno da 4 civari olmali Hesabi sen yap. Bence senin araban yeni kasa dacia duster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 öz hakiki skoda budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 paramecium said: Selam, O burun kıvıranlar Favorit zamanında çakılı kalmış olanlar :) Kaldı ki o bile zamanında gayet güzel bir araçtı. Saygılar. Giuseppe Bertone'nin bizzat tasarladığı araca laf etmeyelim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Esh said: Yilda 50k icin iki secenek var zaten Vw 1.2tsi ve 1.6 tdi Bir ucuncu secenek de renault 1.5 dci Biri uzun yokda 4.6 yakiyo digeri 3.6. Reno da 4 civari olmali Hesabi sen yap. Bence senin araban yeni kasa dacia duster vw değerlerine +1 litre ekle kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ctavia elegance 1.2 tsi dsg kalmamış ya. pedere de alcaktık bişiler de. yeni leona döncez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Donmeyin abi. Octavia ile arasinda malzeme ve uretim kalitesinde daglar kadar fark var. 1.2 dsg de optima paket var galiba sadece. Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Eğer bulunduğun yerde asfalt berbat durumdaysa Leon alma. 2013 fr+plus paket sahibiyim. Sıfır aldım 2013 mart ayında şu an araç 23 bin kmde. Asfalt kalitesinin iyi olduğu yerlerde gerçekten izolasyon ve sönümleme güzel fakat benim gibi ilçede ve sürekli laka çukur yama olan asfaltta arabayı kullanıcaksanız işkence. Tabi bende ki modelin fr olması ( sporlaştırılmış süspansiyon bide 17 inç ince yanak olması ) trim seslerin fazla olmasına yol açıyor. Yakıt tüketimi çok iyi 1.4 140 tsi 'ın. 6 . vites cc de 115 'e sabitleyip 5,8-6,2 lt oranı tutturuyorum çoğunlukla. Ama gelicek sene felan elden çıkarıp subaru forester düşünüyorum yeni kasa. Bi dahada ince yanaklı lastiği olan ve 4x4 olmayan arabaya binmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Selam, Renault'un o 110HP olanları çok yakıyor. Elimde var, sinir ediyor. En düşük 7,5 litrelerde geziyorum. Tamam güzel ivmeleniyor ama nedir abi o tüketim! Bugün Octavia baktım :D Satıcı 'kombinasyon ayarla 2,5 aya getirtiriz' dedi. Onun 1.6TDI'ı da dCi gibi süpriz yapar mı merak ediyorum ama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 hergün adapazarı - beşiktaş yapıyorum sabah git akşam dön.. onun için şehirler arası hep araç kullanımım , octavia yı bu açıdan çok övdüler.. birde arabada herşey var isteyebileceğin. Fiyatıda bu özelliklere göre iyi geliyor bana (75k) . birde çok geniş araba , 540 lt bagajı var filan çok hoşuma gitti gerçekten. motorunu , şanzımanını filan vw in yapıyor olması da cabası tabi.. altarnatif sunmayın abi pazartesi alıcam arabayı kafa karıştırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 paramecium said: Selam, Renault'un o 110HP olanları çok yakıyor. Elimde var, sinir ediyor. En düşük 7,5 litrelerde geziyorum. Tamam güzel ivmeleniyor ama nedir abi o tüketim! Bugün Octavia baktım :D Satıcı 'kombinasyon ayarla 2,5 aya getirtiriz' dedi. Onun 1.6TDI'ı da dCi gibi süpriz yapar mı merak ediyorum ama. Saygılar. Bu cok ilginc mesela, bizde megane vardi 6 ileri duz, tek depo 1200km gordu Yani nasil olabiliyo aractan araca bu kadar farkli degerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 paramecium said: Selam, Renault'un o 110HP olanları çok yakıyor. Elimde var, sinir ediyor. En düşük 7,5 litrelerde geziyorum. Tamam güzel ivmeleniyor ama nedir abi o tüketim! Bugün Octavia baktım :D Satıcı 'kombinasyon ayarla 2,5 aya getirtiriz' dedi. Onun 1.6TDI'ı da dCi gibi süpriz yapar mı merak ediyorum ama. Saygılar. her ne kadar octvia olsa da çok ağır bir araba değil şehir dışında 5 litreyi geçmez şehir içi zaten değer verilmez nasıl bir şehir içi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Selam, Yeni OCtavia MQB platformu ile üretildiği için önceki nesile oranla yamulmuyorsam >100kg daha hafif. Bu da tüketime yansıyor haliyle :) Ya servise götürüp baktıracağım, saçma bir tüketim var araçta! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ne alırsan al DSG olmasına özellikle dikkat et... DSG konfordur Bakma paramecium kötüleyecek şimdi ama sen beni dinle 3k km dir kullanıyorum tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar