Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

df said:

istanbulda olanlar kadıköyden mağazasından alsınlar kesin. baya bi fiyat düşürüyo mağazada. 1920tl olan 980 i 1800 e aldım mağazadan. ve öle pazarlık fln yapmadım. kendisi direk bu fiyattan veririm dedi. internette bulduğum en ucuz yerden 180 tl daha ucuza aldım.

edit:1920 dediğim kendi sitesinde 1920 iken 1800 e verdi. yoksa diğer sitelerde 2000+ hep. msi 980 gaming modeli. gerçi sonuncuyu ben aldım. stok beklemek gerekir 980 için =)

magaza hakkında bilgi verir misin ne mağzası nerde fln
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy iskele'de yazıcıoğlunun olduğu sokak var. yazıcıoğlu desen gösterir herkes zaten. o sokakta yazıcıoğlu pasajaına girmeden 20 metre fln yürü sağda görürsün exa diye. sırtını haldun taner e verirsen sol çaprazında kalıyo. boğaya çıkan ana yolun bi solundaki sokak. internet fln yokken herkes oradan alıyordu zaten. baya eski mağazalar. exa, eksen fln.

içerik olarak pc oem mağazası. öle vatan gibi ev elektroniği fln satmıyor. http://www.exa.com.tr/ sitedeki fiyatları da uygun genel olarak. ama %6-7 daha düşürüyo mağazada.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

df said:

df said:

2 gün önce aldım kartı şimdi phantom pain bundle geldi. yazık oldu =)

arkadaşa 980 aldık. ben oynamam diye oyunu almıyordu adamlardan. atladım kaptım hemen. iyi oldu =)

edit: exa'dan aldım. sıkıntı yok yani veriyolar.

hangi aşamada veriliyor oyun, nasıl veriliyor?

senin istemen gerekiyor. kutu içinde değil. unuttuysan da ararsan mail atıyorlar eğer kampanya başladıktan sonra almışsan.
Sosyal ağlarda paylaş

guru3d ile sildim tekrar yukledim guncel driver'ı yine experience acılmıyo cıldırıcam. konuyla ilgili hic cozum de bulamadım, mouseover yapıp maximize yapın demisler, bende cıkmıyo oyle bisi.

turkish region'mıs problem. cp > region > format'tan turkish yerine uk sectim acıldı. abv boyle problemin.
Sosyal ağlarda paylaş

win8.1 ile son gunlerde acılmıyodu bende, baskaları da var forumda sikayet eden. tray'de gorunuyor ama acmak istediginde splash screen gorunuyo 1-2 saniye ve kayboluyodu.

https://forums.geforce.com/default/topic/736923/geforce-experience/geforce-experience-not-starting-up-but-the-process-is-running-issue-/post/4619162/#4619162

surada yazanı yaparsanız duzeliyor. onceki mesajımda yazmıstım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı problemi yaşıyodum, Guru3D'nin tooluyla silip, 353.30 sürümünü yeniden kurduğumda çalışıyodu. Şimdi baktım, 353.30'la gelen GFEX sürümü 2.4.5.57'ymiş.

Artık her açmaya çalıştığımda updater'ı çalıştırıyo, ben de setup'ın açılmasını bekleyip sonra cancel diyorum, ondan sonra açabiliyorum GFEX'i. Üstteki linkteki topiğe attım ben de bi mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...