Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

istanbulda olanlar kadıköyden mağazasından alsınlar kesin. baya bi fiyat düşürüyo mağazada. 1920tl olan 980 i 1800 e aldım mağazadan. ve öle pazarlık fln yapmadım. kendisi direk bu fiyattan veririm dedi. internette bulduğum en ucuz yerden 180 tl daha ucuza aldım.

edit:1920 dediğim kendi sitesinde 1920 iken 1800 e verdi. yoksa diğer sitelerde 2000+ hep. msi 980 gaming modeli. gerçi sonuncuyu ben aldım. stok beklemek gerekir 980 için =)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

niye TR'den alıp kazıklanıyorsunuz

1820 tl'ye 9 taksitle aldığım ürün amazonda 1788 tl ve tek çekim. ayrıca 12-18 gün kargo hali. yani hızlı gönderi de değil. o da en az 50 tl ekler. almadan önce baktım hepsine amazondan. tr'de hep 2000-2100tl exa'da öle karambole 1820 ye sorunca hemen yapıştırdım. tr garantili temiz temiz. ve kargo beklemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

9 taksit vatan, hepsiburada, eksen vs hepsine bakıyoruz arkadaş için hep 2000+. exa nasıl o fiyata bıraktı anlamadım zaten. 970 fln alırım diye ölesine sorarken duyunca atladım hemen 980 e =) son 980 di zaten elindeki. yeni stok çekmeden önce bitireyim diye geliş fiyatına verdi heralde =)

edit: kura hiç bakmadım valla. 2.75 miş şimdi. 1700 oluyor. hızlı kargo seçersen yine 1860 a çıkıyor dolar olarak. tl olarak 1960. bekledin diyelim 1 ay yine 9 taksit ve tr garanti için 100 tl uğraşılacak fark değil. 300tl fark olmalı en az.
Sosyal ağlarda paylaş

surdan soriyim geforce experience calismiyro bende israrla, nvidia support bi boka yaramadigi icin cozemedim. basta guze lcalisiyordu ama 1 hafta sonra kendi kendine uctu, kesinlikle acilmiyor program. yeni bisiyde yuklemedim bu ara ve startupta her halti disable edip denedim gene acilmio filan, baydim :(

video cekmek istiyorum bende!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...