Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

960 ve sonrası. exa da fln gelmiş heralde. ilk haberleri o anasayfada.

abi adamlar ağır hıyar sanırım, kampanyaya tıklıyosun r9 kartlara yönlendiriyo. ispiyonlucam nvidiaya
Mesaj tarihi:
istanbulda olanlar kadıköyden mağazasından alsınlar kesin. baya bi fiyat düşürüyo mağazada. 1920tl olan 980 i 1800 e aldım mağazadan. ve öle pazarlık fln yapmadım. kendisi direk bu fiyattan veririm dedi. internette bulduğum en ucuz yerden 180 tl daha ucuza aldım.

edit:1920 dediğim kendi sitesinde 1920 iken 1800 e verdi. yoksa diğer sitelerde 2000+ hep. msi 980 gaming modeli. gerçi sonuncuyu ben aldım. stok beklemek gerekir 980 için =)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

niye TR'den alıp kazıklanıyorsunuz

1820 tl'ye 9 taksitle aldığım ürün amazonda 1788 tl ve tek çekim. ayrıca 12-18 gün kargo hali. yani hızlı gönderi de değil. o da en az 50 tl ekler. almadan önce baktım hepsine amazondan. tr'de hep 2000-2100tl exa'da öle karambole 1820 ye sorunca hemen yapıştırdım. tr garantili temiz temiz. ve kargo beklemedim.
Mesaj tarihi:
9 taksit vatan, hepsiburada, eksen vs hepsine bakıyoruz arkadaş için hep 2000+. exa nasıl o fiyata bıraktı anlamadım zaten. 970 fln alırım diye ölesine sorarken duyunca atladım hemen 980 e =) son 980 di zaten elindeki. yeni stok çekmeden önce bitireyim diye geliş fiyatına verdi heralde =)

edit: kura hiç bakmadım valla. 2.75 miş şimdi. 1700 oluyor. hızlı kargo seçersen yine 1860 a çıkıyor dolar olarak. tl olarak 1960. bekledin diyelim 1 ay yine 9 taksit ve tr garanti için 100 tl uğraşılacak fark değil. 300tl fark olmalı en az.
Mesaj tarihi:
surdan soriyim geforce experience calismiyro bende israrla, nvidia support bi boka yaramadigi icin cozemedim. basta guze lcalisiyordu ama 1 hafta sonra kendi kendine uctu, kesinlikle acilmiyor program. yeni bisiyde yuklemedim bu ara ve startupta her halti disable edip denedim gene acilmio filan, baydim :(

video cekmek istiyorum bende!
  • Yeni Oluştur...