Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yoksa ben mi sağırım. ühühü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Sen mübala sevmiyorsan ben napim Dworgian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mübalağa farklı bişey kardeşim. Hepsi böyle dediğinde o mübalağa olmuo. "Yahu kartların içinde loading de ses etmeyenini bulanı öpüolar" desen mübalağa olur Hepsinde o ekranda ses var dediğin an fact oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Düz yazıya aktaramamışım ben tonlamamı Start Menu'de vızıldamak 970'lerin standart özelliği falan yaniiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 asdsaldkjas evet ya. yazıda o tonlama, mimik vs olmadığı için daha düz anlaşılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Brightmist işi iyice kan davasına dökmüşsün yahu. 970 hala mevcut fiyatlandırmaya bakınca, çalışmak için nükleer santrale ihtiyaç duyup evi saunaya çevirmeye hazır bir 290/290x'e kıyasla cazip bir karttır. 3.5gb hadisesi de elbette bir şekilde neticeye bağlanacaktır, es geçilmez kimse tarafından da unutulmaz bu. Coil whine konusunda değişim/iade hakkı mevcutken bunu büyük bir sorun olarak görüp amd kart almaya yönelmek bir çözüm değil açıkçası. Ne zaman 3xx serisi gelir; gerek sıcaklık, gerek güç tüketimi konusunda yol katedilmiş olur o zaman buna bir alternatif olarak bakabiliriz. Lakin piyasada yer alan kartlara bakınca 3.5gb hadisesine rağmen 970'i f/p açısından gölgeleyecek bir kart var demek doğru olmaz. Acı ama gerçek olan bu, AMD yıllardır izlediği yanlış politikalar sonucunda rakiplerine böyle bir ortam yarattı ve bu denli rahat olabilme fırsatını verdi ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 İşi kan davasına döktüm ama performans açısından öyle hissedilebilir bir fark yok Mantle'ı da hesaba katınca. Yüksek çözünürlükte ve uzun vadede 290X önde bile olacaktır ve kesinlikle 0'dan alan birisi için daha sorunsuz CW'ı da hesaba katınca. E en ucuz fiyatlar Amazon'dayken gidip sorunlu olma şansı yüksek olan 970 yerine gönül rahatlığıyla 290X'i tavsiye edebiliyorum, ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 son yıllarda 2 gb bile anca kullanılıyor iken, şimdi 3.5 olan bi kartın nasıl eksik kaldığını benim aklım almıyor ya. ayrıca "cw hesaba katınca" ne demek. bunun hesabı falan yok. risktir veya değildir hatta kimisini rahatsız etmez bile. kaldı ki her kartın cw yapma ihtimali yok mu? yanlış mı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bekleyelim pascal çıksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bright said: İşi kan davasına döktüm ama performans açısından öyle hissedilebilir bir fark yok Mantle'ı da hesaba katınca. Yüksek çözünürlükte ve uzun vadede 290X önde bile olacaktır ve kesinlikle 0'dan alan birisi için daha sorunsuz CW'ı da hesaba katınca. E en ucuz fiyatlar Amazon'dayken gidip sorunlu olma şansı yüksek olan 970 yerine gönül rahatlığıyla 290X'i tavsiye edebiliyorum, ne diyim. Power Consumption (Max TDP) GeForce GTX 970 145 Watts GeForce GTX 980 165 Watts Radeon R9 290X 300 Watts Şu önemsiz diyorsan gerisinde radeon un kötü bir yanı yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 para varsa amd almak için bir sebep yok bence sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: Bright said: İşi kan davasına döktüm ama performans açısından öyle hissedilebilir bir fark yok Mantle'ı da hesaba katınca. Yüksek çözünürlükte ve uzun vadede 290X önde bile olacaktır ve kesinlikle 0'dan alan birisi için daha sorunsuz CW'ı da hesaba katınca. E en ucuz fiyatlar Amazon'dayken gidip sorunlu olma şansı yüksek olan 970 yerine gönül rahatlığıyla 290X'i tavsiye edebiliyorum, ne diyim. Power Consumption (Max TDP) GeForce GTX 970 145 Watts GeForce GTX 980 165 Watts Radeon R9 290X 300 Watts Şu önemsiz diyorsan gerisinde radeon un kötü bir yanı yok evet Şu liste pek de doğru değil, 970'ler'de 300W'lık soket girişiyle 225-275W aralığına kadar çekebiliyorlar overclockla ki en basitinden EVGA 970FTW 176W civarı çekiyor. Default BIOS'la yetersiz power'dan dolayı throttle olan bir kart bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hangi 970 o 275w çeken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 G1 FTW+'ın değerlerine bakmadım tabi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 peki pardon da, bu inceleme tek kart üzerinden yapılmamıştır ortalamadır diye düşünüyorum. zira eğer bir site 970 in minimum değerini veriyorsa o zaman 290x in de minimumu budur. birinde minimum diğerinde max değer vermez. 300w üzerine çıkan 290x modeli yok mu hiç? site şu; http://www.hwcompare.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yok 290x 300watt çekiyor ama 970, 140-150w denmesine rağmen 275w bile çekebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 http://www.extremetech.com/computing/190652-overclocking-nvidias-gtx-970-gtx-980-performance-for-a-fraction-the-price benim cici zotac 970 omega oc olunca 980 e cok yakın. zotaca laf atanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 450W girişi var high-end 290X'lerin, high end 970'lerin 300W girişi var. 350-400W arasında geziyordur 290X. edit. 0 970 tavsiye etmem kesinlikle CW acılarından dolayı, 2.el dinleyip alınabilir anca ama gene uzun vadede sorun yaratması yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kısacası sallayın ve kartı almayı düşünüyorsanız, çok düşünmeden alın... (her testin sonunda vram kullanımını gösteriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Aaama CW test ederken stutterlarsa ve RMA ya gönderirken tüm testlerden fazla güç çekerse ne olacak? - a Bright post, by Quixef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bright said: 450W girişi var high-end 290X'lerin, high end 970'lerin 300W girişi var. 350-400W arasında geziyordur 290X. edit. 0 970 tavsiye etmem kesinlikle CW acılarından dolayı, 2.el dinleyip alınabilir anca ama gene uzun vadede sorun yaratması yüksek ihtimal. Haydi gel bak o zaman Power Consumption (Max TDP) GeForce GTX 970 145 - 250 Watts GeForce GTX 980 165 - 275 Watts Radeon R9 290X 300 - 450 Watts Şimdi oldu mu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 quixef said: Aaama CW test ederken stutterlarsa ve RMA ya gönderirken tüm testlerden fazla güç çekerse ne olacak? - a Bright post, by Quixef asşdjklasşdjşj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dworgian said: Bright said: 450W girişi var high-end 290X'lerin, high end 970'lerin 300W girişi var. 350-400W arasında geziyordur 290X. edit. 0 970 tavsiye etmem kesinlikle CW acılarından dolayı, 2.el dinleyip alınabilir anca ama gene uzun vadede sorun yaratması yüksek ihtimal. Haydi gel bak o zaman Power Consumption (Max TDP) GeForce GTX 970 145 - 250 Watts GeForce GTX 980 165 - 275 Watts Radeon R9 290X 300 - 450 Watts Şimdi oldu mu? =) Olmadı. Nereden aldıysan Nvidia yanlısı site net. 290X e soket değerlerini yazmış, maxwellere 1 tick altını. 450W girişli 980 var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Site bu; http://www.hwcompare.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sitede benim kartta Power (Max TDP) = 250w yazıyor. bu stok max'tır heralde ama benim kart oc li. oc'li hali max kaç çekiyodur nası öğreniyorum. (kart 7970 1ghz'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar