Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 amazondan 3 4 günde ürün gelmesi de şaşırtıcı. europe store u fln var da oradan mı geldi? ben bi kitap aldım da özel rica minnet gelişi 3 hafta sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hızlı gönderimle amerikadan 3 günde geliyor. pazartesi günü vatandan alışveriş yaptım salı amerikadan keyboard aldım cuma günü amerikadan keyboard geldi pazartesi vatandan ssd geldi. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi hızlı gonderi sectim iste diyorum ya. +70 TL verdim bunun icin. ABD'den geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sonra ben laf edince "ama stok yönetimi diye bişey var" diye giydiriyorlar arkadaş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 toggie said: Abi hızlı gonderi sectim iste diyorum ya. +70 TL verdim bunun icin. ABD'den geldi. tmm tşkkr ederim niye kızdın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sağol toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sen yeni sistem topluyon heyecanın ondan sdfg. kızmadım. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ha evet. hala elim "siparişi ver" butonuna gidemio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 crit geldi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Elin gitmesin, bas git düşünme bile :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Son çıkan oyunlarda artık vram yüzünden sıkıntı yaşadığımdan ''Asus Gtx 770 2gb vram'' kartımı satışı çıkartım. Sizce bunu satıp Gtx 970'e geçme zamanı geldi mi.? Hala birçok oyunu full detay oynuyorum, sadece son çıkan oyunlarda vram istekleri beni sinir etti. Fikriniz nedir bunu 500-600 tl arasında elden çıkartıp artık gtx 970'e terfi mi edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 konsollar sağolsun bu vram artışı devam ederse seneye 4 de yetmez sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Aynen misal ''Wolfenstein The New Order'' oyununda sırf 2gb Vram yüzünden texture ultra seçeneği bana kapalıydı. Aynı kartın 4gb Vram versiyonu bu oyunu akıcı bir şekilde ultrada oynatıyor ben ise high ayarlara mahkum mal mal kaldım ortada. Yok yani ultra ayarı açık koysa açarım ve kasacağınıda pek sanmam. Herifler oyunda 3gb aşağısı vram olan tüm kartlara ultra seçeneğini kaldırmış, paramız ile rezil olmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Nessaftw said: Elin gitmesin, bas git düşünme bile :)-D BASTIM valla. aldim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ulan beleş oyunları alamıyorum adamlar kampanyayı 4 kasım'da baslatmıs. Daha once satın alanlara kod vermiyorlar. Boyle ipnelik gormedim, hem daha once parayı basıyoruz hem promosyonu alamıyoruz. Sinir etti amazon da nvidia da veremeyiz dedi. http://www.geforce.com/pick-your-path-game-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kartta problem yok ama sürücüler çok sorunlu ya gtx 970 var, sürekli güncel tutuyorum driverları ama arkada archeage açıkken hearthstone açarsam mesela HS grafikler şaşırıyor, sonra aracheage grafikler patatese bağlıyor vs. Varmı benzer sorun yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 vram yetemeyip uçuruyo olabilir diyeceğim de 4 vram in dolması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 toggie said: Ulan beleş oyunları alamıyorum adamlar kampanyayı 4 kasım'da baslatmıs. Daha once satın alanlara kod vermiyorlar. Boyle ipnelik gormedim, hem daha once parayı basıyoruz hem promosyonu alamıyoruz. Sinir etti amazon da nvidia da veremeyiz dedi. http://www.geforce.com/pick-your-path-game-bundle "beleş" lafını duyunca heyecan yaptım bak yine sjkdhajk kart gelsin de alayım madem meheh alamıyorum tabisi. amazondan almadığım için asdjaslj fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Sen siparis vermedin mi 4 kasım'dan once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Of çok doktor oldu bu. Ekimde verdiğim siparişi iptal edip dün yeni sipariş vermiştim amazondan. Farkray alacağım da kesindi, direkt 150 lira kardayım. Tam bir mini çakal hikayesi. Nasıl oluyor bu btw, kodu istiyor muyuz neyin içinde çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben siparişi 4 kasımda verdim de, tr dan verdim tabii alakasız yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ulan ben de 3 kasımda verdim siparişi, stoklar sınırlı zart zurt diyordu. 399$ olarak geçti sipariş, bir gün sonra 349'a düşmüş bir de oyun muhabbeti var. napcaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 stimpak said: ulan ben de 3 kasımda verdim siparişi, stoklar sınırlı zart zurt diyordu. 399$ olarak geçti sipariş, bir gün sonra 349'a düşmüş bir de oyun muhabbeti var. napcaz şimdi? Iptal et? Charge etmişler mi, provizyonda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paket ulaştı bile. Arkadaşım pazartesi Amerika'dan geliyor, o getirecek. Bi tane daha sipariş edip bunu satsam mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar