dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ucuza e book reader..e ink ..sekli semali duzgun.sifir.. ikinci el.kobo olur kindle olur sony olur ..ne varsa iste elinizde 100 us in alti tercih sebebimdir. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Merak ediyorum bu readerlar ipadden çokmu daha iyi ? okumak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 guzel soru.. fark bir de tabi tabledoidlerde baska bir suru daha celdirici oldugundan genelde kitap okunmaz..arti sarj meselesi arti evde eli tablet tutabilen her insan evladinin engribirs oynama arzusu asla sana sira gelmemesi.. kendime bir kobo glo aldim rahatladim simdi bunu da olasi 2. yi babama alacagim emekli oldu kitap filan okusun cani cekince diye..ha buralardan birsey cikmazsa koboya selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Dusundugum fiyat senin butcenin iki kati ama su cihaz ve kilifin aynisi var bende, dusunursen 200 TL gibi bi fiyata verebilirim ikisini. Anca Ekim 10'da TR'ye gelirken getirebiliyorum yalniz. http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/KdQAAOSwfcVUFWg0/$_57.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 adam 100 usd demiş, bizimki 200 tl ama senin düşündüğünün 2 katı demiş. illa ezecek yani ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 TL anladim abi ben onu. Ezmek falan yok. Ezici degiliz yiyiciyiz biz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bana 1 tane getir abi en siradanindan ama burda alininca can yakanindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bende london cap istiyorum bitane taksiye çıkıcam mümkünse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 di said: Dusundugum fiyat senin butcenin iki kati ama su cihaz ve kilifin aynisi var bende, dusunursen 200 TL gibi bi fiyata verebilirim ikisini. Anca Ekim 10'da TR'ye gelirken getirebiliyorum yalniz. http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/KdQAAOSwfcVUFWg0/$_57.JPG 170 165 4 gen 205 pw 229 fire 240 bunlar sadece tr de sahibinden fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Her model satiliyor burada, yeni ekitap saticimiz burasi oldu: http://www.hizlial.com/kitap-film-muzik/kitap/e-kitap-okuma-araclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kobo glo - kindle (ışıklı olan) arasında ne gibi farklar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 1 2 goggle e yazinca daha da bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dana22 said: 170 165 4 gen 205 pw 229 fire 240 bunlar sadece tr de sahibinden fiyatlari. Ooo, az kalsin kazikliyomusum. heh Ayni model olmasa da bu da sadece ustundeki kilifin fiyati; http://www.amazon.co.uk/AmazonLighted-Leather-Cover-Kindle-Generation/dp/B008035AR2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1411107893&sr=8-2&keywords=kindle+lighted+cover Ha bi de keyboard + 3g falan derken gayet makul 200 TL. Burda satsam yine ayni paraya satiyorum ebay'den de nefret ettim artik ebay'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Kobo Glo, Kindle Paperwhite 1 ve Kindle Paperwhite 2 arasinda bir yere sahip ekran kalitesi olarak ama yan yana konulunca bile zor fark edilen bir fark bu. Ek olarak Kobo Glo ePub ile calisiyor, isigi istendigi zaman kapatilabiliyor, .mobi (Kindle'in korsan bulunan formati) de okuyabiliyor(mus, hic yuklemedim ben), tipografi acisindan cok daha ustun ayarlara sahip, dukkani Kobobooks Turkiye'ye satis yapiyor. Ote yandan Kindle daha saglam uretilmis, daha az sorun yasatiyor (Kobo'da bazen restart gerekebiliyor takilma nedeniyle mesela), Paperwhite 2 biraz daha iyi bir ekrana sahip, kilif gibi ek aksesuarlari daha kolay, kaliteli ve ucuz bulunuyor. Kindle'in ePub okumamasi buyuk bir eksik bence, iki format birbirine cevriliyor ama .mobi daha eski ve kalitesiz bir format. Ayrica ceviri icin DRM kirmak sart. Kobo alin derim ben. Ozellikle isiginin kapanabilmesi isik gerekmeyen ortamlarda guzel pil tasarrufu sagliyor, gozde daha rahat olmasina yok aciyor. Su anda Kindle'in tek ciddi rakibi Kobo ve Kobobooks ayrica, rakibi desteklemek gerek =) Ozellikle Amazon bize kitap satmiyorken (kendini Amerika'da gostermen gerek) Kobo satarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 gerge nin soylediklerine imzami atarim..alacaksaniz turkiye kobo ailesinin neredeyse yarisindan fazlasina mal satmis eleman budur kime sorsam abiden almis mali..cihaz arti kapagi 100 dolara geliyor iste.100 dolar sinirim ondandi.daha uygunu cikmazsa ben de abiden ikinciyi alacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ahah listeye beni de ekle, ben de aynı adamdan aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://www.pocket-lint.com/news/131025-amazon-kindle-voyage-vs-nook-glowlight-vs-kobo-aura-h2o-which-ebook-reader-should-you-choose f/p olarak en iyisi Nook bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 B&N bu isi iyice batirdi ama kitapci olarak. En son siteden kitap indirmeyi yasakladi, indirim Calibre'ye ekleyemiyoruz artik. Allah'tan Nook kullandigim 2 sene boyunca aldigim 100 kadar kitabi vaktinde indirmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Laorx said: http://www.pocket-lint.com/news/131025-amazon-kindle-voyage-vs-nook-glowlight-vs-kobo-aura-h2o-which-ebook-reader-should-you-choose f/p olarak en iyisi Nook bence. The Kobo Aura H2O kötü ki kobo glo ondan daha iyi bence ve fiyat perf. a katarsan bu 3'lu arasına en iyis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 vs bu karsilastirma seylerini bu gunlerde cok kullanir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu arada gencler madem cok e bookcu gordum sizi.. 1-2 kelime.. meritokrasi .aratin kurun kurdurun.. bir de bagzi cloudlar var soz konusu medyayi barindiran..cok lazimsa msg atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Bende sacchandan almıştım kitabı. Adam türkiyeye ofis açar bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar