Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 minnak spoilerlar var 16 Eylül 2014 itibariyle tüm platformlardan ulaşabiliyoruz. Ultimate Ninja Storm 3'ten ek içerik dışında pek bir farkı yok. Story modu biraz farklı olmuş işte. Sağlam bir gamepad ile PC'de oynama zamanı geldi artık.açılmış konu göremedim de açtım, umarım yoktur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Naruto izlemeyen (100+ bölüm anime izleyemiyorum) insana bi' şey ifade eder mi? Çok feci imrendim de vidyolardan, ondan soruyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Çok spoiler yersin ama karakterleri az çok biliyorsan bile müthiş keyif alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hiç, sıfır, nada, tık yok yani hayatımda bir dakika bile naruto izlemedim. ama anlayamadığım bir güç beni bu oyuna çekiyor. konusuna setting'ine falan bi bakayım, galiba girişicem diziye de. zaten game of cüce reyiz de yok ortalıkta. neyse review sitelerine falan puanlar review vidyoları düşene kadar bi 8-10 bölüm atayım bari. postu yazarken kendi kendimi ikna ettim şu an ahah edit: hatta sararsa animeyi bitirene kadar oyun da ucuzlar asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 naruto = küçük emrah. Başka birşey değil. Filler de bayar adamı onları es geçmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 gaben başgan sağolsun bu başlıkların pc bölümüne açıldığı günleri de gördük. sen çok yaşa hz gaben! naruto hiç izlemeden bunu oynamak hiç tolkien okumadan hobbit'in üçüncü filmine gitmeye eşdeğer. işte ekşına bakılır öyle vaov smaug neymiş vaov madara neymiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sam özetlemiş olayı. En azından bir Shippuden izlemiş olmak lazım Part 1 izlememiş olsan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sadece mecha naruto eklemişler bence 40$ vermeye değmez gibi duruyor.Birde team match eklemişler galiba 2v2 gibi yanlış mı görmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben naruto'ya başlamadan önce arkadaşım diyordu, ya salla direk shippuuden'den başla bişey kaybetmezsin diye. hiç de öyle değil, part 1 i de izle, ben filler bölüm bile atlamadım 1 tane bile olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Umuruk said: Sadece mecha naruto eklemişler bence 40$ vermeye değmez gibi duruyor.Birde team match eklemişler galiba 2v2 gibi yanlış mı görmüşüm 2v2 dediğin sanırım 1v1v1v1 olan mod. Herkes 1000 puanla başlıyor (hp barı yok), birine vurduğunda chakra gibi kırmızı toplar düşüyor puanlarını çalıyorsun diğerlerinin. süre bitince yüksek puanı olan kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Aynen, Free-For-All gibi bir mod. Nedense zevk alamadım ondan. En iyisi yine yanına support character aldığın klasik mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar