Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 gelmemiş postada. kaybolmuş falan. bi tanede 200 tl ceza vardı aftan yararlı. onu da 1 ay geciktirmişim. af gitmiş olmuş 550. (benim mallığım) bi de mtv gelmiş toplam 1000. öğlen kfc söylerken pahalı geldi 6 tl ucuz başka yemek söyledim. steamden oyun alcaktım 7 dolara dedim dur 14 TL durduk yere vermim şimdi ne gerek var. devir tasarruf devri. sonra akşam bunları gördüm. karşılığında bi 8li hotwing bile vermiyolar. direk sokağa parayı atıyosun sanki. insanın içi yanıyor anasını satayım. (torba yasa ile 500 tl falan oluyor neyse ki 15 ekimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Aynen çok saçma geliyor, insanın canı acıyor resmen. Ben de alkolmetreye üflemedim diye 2bin TL yedim mesela, ödemiyorum aq o ne lan öyle dedim, duruyo hala dsfdf. Torba yasa 15 ekim kesin bilgi mi? Faizleri silinsin de ödeyeyim bari 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kesin bilgi heralde. dün vergi dairesindeki adam dedi ödeme 15 ekimde faizler silincek diye valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 geçmiş olsun, cezaları takip et valla ben tedirginleşiyorum yer yer ahahah kablo tv 10 lira aaz gelmiş "neden az geldi lan bu?" diye arayıp sorıuyorum. daha cevap veremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Black-ice said: gelmemiş postada. kaybolmuş falan. bi tanede 200 tl ceza vardı aftan yararlı. onu da 1 ay geciktirmişim. af gitmiş olmuş 550. (benim mallığım) bi de mtv gelmiş toplam 1000. sabah kfc söylerken pahalı geldi 6 tl ucuz başka yemek söyledim. steamden oyun alcaktım 7 dolara dedim dur 14 TL durduk yere vermim şimdi ne gerek var. devir tasarruf devri. sonra akşam bunları gördüm. karşılığında bi 8li hotwing bile vermiyolar. direk sokağa parayı atıyosun sanki. insanın içi yanıyor anasını satayım. (torba yasa ile 500 tl falan oluyor neyse ki 15 ekimde) http://www.gameoverviews.com/wp-content/uploads/2012/08/I-know-that-feeling-bro-600x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1k iyi para. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Lan sabah sabah kfc yenir mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 black-ice bayağı fakirmiş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Black-ice said: kesin bilgi heralde. dün vergi dairesindeki adam dedi ödeme 15 ekimde faizler silincek diye valla. 15 ekimde silinmezse adamı bulup "hani lan 1.500 oldu bu şimdi" diyemicene göre daha kesin bilgi edin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Xaenin said: Lan sabah sabah kfc yenir mi zaten sabah ne lan öğlen olcaktı o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Dworgian said: Black-ice said: kesin bilgi heralde. dün vergi dairesindeki adam dedi ödeme 15 ekimde faizler silincek diye valla. 15 ekimde silinmezse adamı bulup "hani lan 1.500 oldu bu şimdi" diyemicene göre daha kesin bilgi edin bence abi torba yasa geçti işte. şimdi bunun yazılı açıklaması mı öyle bi dalgası 15 ekimde çıkıcakmış. yani zaten torba yasada var vergi affı. araştırıyorum ben de bu çıkıyor daha detaylı bilen varsa söylesin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ßæv said: black-ice bayağı fakirmiş geçmiş olsun o nasıl nick lan torpilli pati misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 evet ama bir kate upton kurbanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Kate Upton banlıları açıldı ya. Dön istersen eski hesabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 şimdi bu başlığı okuyunca farkettim ban ın açıldığını,arada ne kaynadım arkadaş. bu arada babacum benim fatura da 10 lira eksik geldi ama sormadım, bi cevap gelirse zıplatsana bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 DA2019 said: Kate Upton banlıları açıldı ya. Dön istersen eski hesabına. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Fakirlik zor zanaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ödesene cezalarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 benim 850 tl cezam 2000 tl olmuştu başbakanım sağolsun gene 850 yapacak hevesle bekliyorum odeyip aracı muayene ettirip satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 sonra akp hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar