paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sadece çalışma saatlerine uymuyorsun diyerek gönderebiliyor musun ki. Bir de bunun kriteri ne? Yani haftada kaç gün geç gelirse çalışma saatlerine uymuyor sayılıyor. Yada nasıl oluyor gibi deli sorular var kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Cek karsina ya adabinla istifa et benden referansini al sonrasinda, yada yaptigin davranislardan dolayi ben atarim ama o zamanda anca referansin basini alirsin de. Belki tutar adam kendi cikar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sen niye bu kadar dert ettin ki kendine? önceki sayfada dendiği gibi niye insan kaynaklarına havale etmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 tutanağa falan gerek yok işe 3 gün geç kaldığı için, günlerin tarihlerini yazarsın belgeyi iliştirirsin iş sözleşmesini fesh edersin vurursun tekmeyi karşı dava açarsa kazanma şansı yok bosuna dert etme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 İşten çıkarmak eskisi kadar kolay değil açıkçası dedikleri gibi işe girmek daha zorlu. Şimdi sen adamı işten çıkarırsan adam tazminat almak için gidip işe iade davası açacaktır. Şirkete açılmış böyle bir dava varsa onu emsal gösterip kendini garantiye alacaktır. Eğer işten çıkarılmasını gerektirecek çok ciddi sebepler varsa işte birkaç kez uyarıldı gene sonuç aynı gibisinden o zaman işveren haklı olabilir ama adamı kovarsanız muhtemelen işe iadeyi kazanıp 6-12 maaş arası brüt maaş üzerinden tazminat şeklinde anlaşmanız gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abi türnikenin loglarını isteyene kadar IK'a gitsene adamların işi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 gerçekten, ik dururken sen niye işten çıkarma ile uğraşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 haklı bir sebep bulmak ve ispat etmekte zorlanıyorsan iş saatlerinde adama baskı yap. yazılı emirler ile görevlendirmesini yap, sürekli iş ver. yeterince baskıda hissederse stres olursa kovulmayı beklemez kaçar gider. çirkefleşirim her türlü diyorsan başka personelin önünde soğuk davranarak doğrudan emirler verebilirsin, yapamadığı şeylerin konusunu açabilirsin. işte geç kaldığında denildiği gibi tutanak imzalatırsın falan, bunlar adamın işteki hayatını miserable yapacak seylerin en basitleri. küstahlaştığında, sükunetini koruyarak ne demek istiyorsun, ses tonunda alaycılık seziyorum, yok öyle bir şey değil mi gibi üstüne gidersen bir şey diyemez. sinirlenmemen lazım ama. ya da tekrar konuş, kovulmak istiyorsan tazminat için öyle bir şey olmayacak emin olabilirsin de. ya iyice saçmalayıp haklı sebep verir, ya da kendi istifa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Çek ihtarnameyi gelsin aklı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Herkes ne çok şey biliyor bu forumda yahu. Hepiniz patronun oğlu mevkiisinde misiniz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 daemir'in dediğini aman diyim yapma; mobbingden sana da girer bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ha bir de İK falan var, demek ki ucundan, köşesinden kurumsal şirket. Bu kurumsal şirkette nasıl adam kovacağını internette paticik forumlarına soran bir müdür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 turnike logu falan da geçmiş olsun, o an tutanak tutup imzalattırmadığın için geçersiz olur artık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 toggie said: Ha bir de İK falan var, demek ki ucundan, köşesinden kurumsal şirket. Bu kurumsal şirkette nasıl adam kovacağını internette paticik forumlarına soran bir müdür var. bunu müdürün sığlığına değil, paticiğin enginliğine vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bir avukata danış başlıkta söylenenlerin çoğu yanlış iş mahkemesinde çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 toggie said: Ha bir de İK falan var, demek ki ucundan, köşesinden kurumsal şirket. Bu kurumsal şirkette nasıl adam kovacağını internette paticik forumlarına soran bir müdür var. Bu kardeşimiz zannediyor ki bir müdür işten adam çıkaracaksa IK ya mail atıyor. IK dan 5 dak. içerisnde gelip elemanın kollarına girip ayaklarını sürüyerek götürüp çöpe atıyorlar. Ben IK 'ya eleman çıkarmak istiyorum dediğim taktirde benden nedenini soracaklar. Bunları belgelememi isteyecekler vb. Hatta sorunun bende olabileceğini bile ima edebilecekler. Çünkü işten adam çıkarmak kurum için maaliyetli. Ben bu aşamasını soruyorum. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın. Az düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 iyi de sorun sende yani gerçek müdür çalıştırır ya da işten çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 başka departmana şutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kendini bu kadar hızlı çürüten görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ik ya söylew onlar işe alsınlar tandığım en hırt elemanlar hep ik da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 mesela benim eski müdür toplam 100 kişiden sorumluydu çoğu işçi ben bile sıkılmıştım yani adamın yediği küfürlerden, edilen beddualardan şimdiki müdür sadece adaletli iş dağıtarak ve kendi bizden daha çok çalışarak, verdiği işleri yaptırıyor, kimsenin de şikayeti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 adama mobbing yapma aman diyeyim. bize isten cikarmak istiyoruz diye geldikleri zaman hem takim lideri hem calisani dinliyoruz, sorun varsa calisanin yazili savunmasini aliyoruz. acayip bir sey degilse once ihtar, sonra isten cikarma olabiliyor ama performans degerlendirmesi yaptiysaniz ve yuksek ciktiysa isler karisabiliyor dava acmasi durumunda. ihtar verin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 IK cımısın kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Adam yaptığı işte kalsın,sen istifa et.Bu kadar küçük bir olayı yönetemıyorsan adam senin müdür olmaman gerektıgını soyledıgınde haklı demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ÖMÖ BÖN YONONDON GÖÇÖRKÖN BOCOK BOCOK ÖSTÖNÖ ÖTTÖÖÖÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar