jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yanında I kalp newyork tshortu veriyorsan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kayıt işleri ile uğraşmanın yanında vereceğin para ile 2.650 oluyor. üzerine garanti yok. tamam yanlış bakmış olabilirsin de 2200 üzerine fln alınmaz o risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 tam emin degilim ama amerikadan alinan iphone'lar turkiyede garanti sikintisi yasiyor genius'ta. bir arastirin derim. ama kimseyi engellemek istemem dedigim gibi tam emin degilim. ingiltere ve avrupadan gelenlerde sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Evet doğru, Amerika cihazlarına bakmıyor Apple Store Ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2500. Harcini ode 2650. Pasaport kaydi icin adam bul, etti 2750-2800. E cihaz zaten 2900 kusur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 apple store daha ucuz ve garanti (pasaport olayı çok sıkıntılı, 150 tl e adam buldumla bitmiyor, çilesi ayrı dert 3 ay sonra iptal edilip telefonun patlıyor olması ayrı dert) almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Demek istedigim de o zaten. 150 lira fazla verin, hem telefon saglam kalsin hem iciniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2500 olduysa gg no re sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 İyide unlocked çıkmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ya pasaportunu yiyim, onca para garantisiz mala bağlanır mı, en ufak parçası kaç yüz lira tamire verince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 1 yıl uluslararası var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Yok Rıdo, Avrupadan alınmışlara bakıyor 1 yıl TR Applestore, ABD veya başka yerlere garanti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 o zaman patlar bu iş lan, kimse girmez o riske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 riglous said: İyide unlocked çıkmadı ki? Amerika'daki simlock sadece Amerika icin gecerli diye bisey duydum ben gecen ama ne kadar dogru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 tmobile'inki unlocked galiba. tam degilmis. There is no unlocked iPhone 6. I spoke with apple and tmobile about the contract free tmobile phone. In apple they told to ask tmobile person. Then I called tmobile CS. They told it will be locked for 45days and then according to our request they will unlock it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2000 mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 olm almayın su telefonu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2100 lira verecek varsa, ben alip gondereyim abi size. Benim aile su an burada, ekimin 17sinde istanbula geliyorlar. t-mobile dan, contract-free alip gonderebilirim. Ama unlock etme, kayit isine karismam :D edit: vergisiyle 64gb iphone6+ 2010TL ediyormus zaten 2400 lira olur o zaman fiyat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 iyice 40 yapar hesabina dondurdunuz topici ajshdgjlashdvakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 dukanlara gelmis mi aletler ya, elleyip bakmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 aquila said: tmobile'inki unlocked galiba. tam degilmis. There is no unlocked iPhone 6. I spoke with apple and tmobile about the contract free tmobile phone. In apple they told to ask tmobile person. Then I called tmobile CS. They told it will be locked for 45days and then according to our request they will unlock it. t-mobile'den alirsan gecerli o 45 days olayi. apple storedan full price'a aldigin tum telefonlar default unlocked geliyo. gecen sene at&t 5s'i ilk haftasinda apple storedan full price olarak aldim ve trde de kullaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Pasha said: aquila said: tmobile'inki unlocked galiba. tam degilmis. There is no unlocked iPhone 6. I spoke with apple and tmobile about the contract free tmobile phone. In apple they told to ask tmobile person. Then I called tmobile CS. They told it will be locked for 45days and then according to our request they will unlock it. t-mobile'den alirsan gecerli o 45 days olayi. apple storedan full price'a aldigin tum telefonlar default unlocked geliyo. gecen sene at&t 5s'i ilk haftasinda apple storedan full price olarak aldim ve trde de kullaniyorum :) Şu an apple store'da unlocked olarak satılmıyor. Haftaya çıkar mı bilmiyorum. Ondan önceki senelerin hiçbirinde ilk hafta unlocked gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Kaldı ki kimse bunun güvencesini veremez ki. Yani adam sana unlocked diye satar, simlock vardır. Kırılması için 6 ay yatar telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 apple storedan full price aldigin her telefon unlocked geliyo. 19'unda telefonum evime gidicek full price t-mobile, 25inde orda olucam, turkcell hattimi takip ss koyarim buraya. kaynak sayilmaz tabi ama yinede fikir olsun. hatta ajax requesti inceleyip koymus biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar