suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Arkadaşlar elimde 2 adet golden circle a davetiye var... Hanım hamile filan gidemiyoruz biz haliyle , olmasada gitmezdik zaten :) bu 2 davetiyeyi patiden birine veriyim diyorum ; biletixte golden circle ın satış fiyatı tanesi 450 tl.. 900 liralık bilet , 2 paket parlement 2 tavuk dürüme vericem :)
2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 uvv aldım ozaman (tu) Kesin içeri girerken bunlar sahte deyip alacaklar bizi aşaya ama neyse :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 parlament kısa mı uzun mu olsun?
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şaka bir yanan 2 sini 500 liraya vericem :)
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Arkadaş bu ne yaa bugün erken kalkan patiye adam silkelemeye geliyo.
2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ........... :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 arkadaş hem davetiye demişsin hem de golden circle sen şimdi ona oc çekmişsindir kenarları zedelenmiştir o biletin 500 çok istersen bir de donanım habere konu aç ama orada daha düşük fiyat verirler sen bilin
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 500 liraya rus a gidersin lan duj dahil ne gagası
2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Arkadaş ikisine 150 + Döner sen bilirsin vermessen yada gider kapıda satmaya kalkarsın... şikayet ederim karaborsacı bu diye... seni yakalarlar bilet yalan olur.
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Abi 900 liralık bileti 500 liraya vericem diyorum silkme milkme diyonuz :) @2 senin gibi normali yok abi burda , 250 lira ver 2 sini veriyim sana hayrını gör.. paticik bitmiş.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben 300 verirdim, param ve gitmeye hevesim olsaydı
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konser çıkışı palalı ekip olacakmış.
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 neyse arkadaşa hediye ettim bileti müdürüne vericekmiş yağ çekmek için :)
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 o biletler zaten hiç yoktu yeme bizi!
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 suBzer0 said: neyse arkadaşa hediye ettim bileti müdürüne vericekmiş yağ çekmek için :) arkadaşına hediye edebiliosan ama bize satıosan bizi arkadaşın olarak görmüyorsun demektir. anlaşıldı beyim anlaşıldı =/
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bilet vardı , burdan biri hediye et bana deseydi yemin ederim edicektim. zaten topiği hediye etmek için açmıştım.. ama yine efsane yorumlar geldi bende size bir ders vermek istedim dsfsdf
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şu aptal konserler yüzünden okula giremez olduk, lady gaga ne ya, ne kadar acayip tip varsa toplanmıs okulda, justin biber konseri ayrı dertti.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 İTÜ, asırlardır çağdaş,bir süredir godoş
Öne çıkan mesajlar