aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 giderken olup, babayi alma sansinla karsilastir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben baya sıkıldım oyundan büyük guilde girdim trade run falan yaptık pirate adasına pvp yapıldı onlarla vs. zengin oldum. çok param vardı traktör yaptım. üstüne günde 70 gold kasabiliyorm şu anda. traktör yaptından 2 gün sonra 190 goldum var, hatta 5 tane daha trade packin parası gelmedi. bakıyorum oyuna guildle gittiğin 200 kişi trade run bile zevkli gelmiyo bi süre sonra. hergün trade pack taşıyıp zenginlikten daha çok zengin olsam ne olacak diye düşündüm ve oynamamaya karar verdim sanırım bu gece. bir bok yok oyunda. auroriamıdır nedir orası açılcak daha iyi olcak dneiliyoda neresi iyi olcak. pvp zaten bok gibi oyunda. kısacası oyun bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 godoslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bu arada west tarafında guildle karşı tarafa salça olabilecek bi aktivite yok. dün 3 guild birleşip pirate adasına gittik, gemiden tradepackleri indirdiğimiz anda ölmüştük. 2 tane guild birleşmiş bizi bekliyodu ve nerdeyse 2 katımızdan fazlaydı adamlar. east açık ara eziyo her türlü. kaan çıkıp oyunu götünün son terine kadar savunacak ama oyun cidden sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kimseye salça olmadan oynamak istiyosan bu oyunu euro truck simulator oyna daha iyi, pvp yapayım diyosanda öyle bi oyun bulamadım bu akdar dengesiz olan. 1v1 arenada insanlar napıyor bilmiyorum ama guildle yaptığın her olay fail. pvp zaten kaan sürekli ağlıyo. kalkıp bana doğru buildi bulman gerekiyo vs diyecek her zamanki gibi haksız olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 salonunuzun ortasina sicicam gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 açıkçası ben oyunu craft için oynadım. bi bok yapmadım adam akıllı ama bi bok yaparsamda bi boka yaramayacak onun farkına vardım. pvp yapmayacaksam weaponsmith kassam ne boka yarayacak yada armor yapma skilli. sadece para kazandıracak bana. ee para kazanınca napıcam. parayı harcayabileceğin tek yer oyunda trade pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 gold spamlayıcısı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tarlayi ac bare ekip bicelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tarlayı yarın vereyim sana ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 direk verme, kirasi sende kalsin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 oynamıycamda senin için haftada bir girip laborla tax alırım ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 çok tatlısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 STY said: bugun hesabı banlanan var mı ? gold spammerları banlayacaz derken bir sürü masum account u da patlattılar. rezalet afk mount kasmayın, benim tahminim bu sebepten banladılar. gmler mal, oyunu bile bilmiyorlar. bi topic vardı forumda adamın small farmı kaybolmuş, silindi gitti diyor, gm large farmı koyarken kullanılmış diyor ki öyle birşey yok, questten geliyor large farm vs. normalde afk mount levellayanları banlamayacaz sadece manuel kickleyecez diye açıklama yaptılar ama daha gmleri bilmiyor işte, botla aynı kefeye koyuyor seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BtgsjOvcX3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 oyun patladi mi simdi son durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 yoo oynuoz biz. çabuk tüketmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 evet oynuyouzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 var mi skill olayina kafa yoran. ben söyle birsey düsünüyorum. http://archeagedatabase.net/us/calc/173937 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aquila said: giderken olup, babayi alma sansinla karsilastir iste. babayı alma şansı derken? hiç trade pack çalıp teslim ettin mi ? baktınmı ne kadar kazanıyorsun başkasının tradepacklerini teslim ettiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Seele said: var mi skill olayina kafa yoran. ben söyle birsey düsünüyorum. http://archeagedatabase.net/us/calc/173937 bu da benim build http://archeagedatabase.net/us/calc/174050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Pvp için primeaval kasın agalar ninja stayla lvl 40 ken daha 70-80 leşim vardım. Bi ara adam kesmekten lvl kasmayı bıraktım paso pusu kuruyorum çok zevkli. Trade, craft hiç bulaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Aluriel said: Seele said: var mi skill olayina kafa yoran. ben söyle birsey düsünüyorum. http://archeagedatabase.net/us/calc/173937 bu da benim build http://archeagedatabase.net/us/calc/174050 avrupa da lvl limit 50 ona göre dizayn yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tatil günü serverlar down abv trion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Aluriel said: aquila said: giderken olup, babayi alma sansinla karsilastir iste. babayı alma şansı derken? hiç trade pack çalıp teslim ettin mi ? baktınmı ne kadar kazanıyorsun başkasının tradepacklerini teslim ettiğinde %80 teslim edene, %20 üretene gidiyor. kendin yapıp teslim ettiğinde %100'ünü alıyorsun yani denizde 10 dk gittikten sonra limanda teslim edeceğin npc'nin yanında bekleyen gearı olan bir kırmızı seni keserse üzerine su içiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar