Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Suark said: eveet geldi gene 2k kuyruk gece bıter artık :/ bu arada apex 50 gold dımı? Serverlar kapandi tetikte olun. acilir acilmaz dalin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 server gelince launcherdaki offline yazısı playe dönüyor mu yoksa açıp kapatmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Xenus said: unlimited labor exploit bulunmuş serverları kapadılar şimdisu bilgi nerden. silerim oyunu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kermit said: 8x8 farm satılıyomu ya ? satılıyosa ahde falan adı ne yada mirajda satılıyosa neresinde bugün baktımda bulamadım small farm satılmıyor. account başına 3 tane ile kısıtlı yani. 1'ini farmers workstation'a çevirdiğini var sayıyorum large farm appraisal certificateler ile satılabiliniyor ama kimse satmaz. 3 tane alt char ile large farm alıp at, o da yetmezse, patiden aracı bul large farmı önce ona aktar, sonra main'e geçir. alt karakteri sil baştan large farmı al vs. böyle böyle 100 tane large farmın olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Seele said: Xenus said: unlimited labor exploit bulunmuş serverları kapadılar şimdisu bilgi nerden. silerim oyunu valla. guildden adam yazdı çok basit birşeymiş ama anlatmadı zaten server gidecek diye. reddite, foruma falanda yazılmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Laraken said: server gelince launcherdaki offline yazısı playe dönüyor mu yoksa açıp kapatmak mı lazım? direk playe dönüyor açık bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Gelince biri buraya yazsin. nasiplensin fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 super super tetıkteyız reyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bu afk kalabilme işini çözen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 juupppppppppppppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 şunu buldum ben afk kalmak için. denemedim ama 1- Select Character 2- Click on credits on the bottom side, 3- Let credits roll serverlar geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 mahkemede afk bırakanları banlayacaklarmış 24 saat o da yalan oldu klavyeye kağıt neyin sıkıştırmak kaldı geriye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bende video dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aynen atlanmıyo vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 play mevcut dalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ahah girdi. saldirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 oh bombos girdim, o mavi arkali Up yazisi, anlayamazsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben girene kadar dolar şimdi anasını satayım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 LAN VİDEO GEÇİLMİYO AMA NASI GİREBİLİRSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 video gecilmemesi nedir ya acmadık deyin amk ne heycanlandırıolar bizi bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 videonun gecilmesi diye bisey yok lan zaten, o videoda login oluyo, olamayinca video oynamaya devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 videoda bekelyin baya bi o zmn gelio server seçme ekranı high durumda bu arada dahuta hala şansınız var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aquila said: videonun gecilmesi diye bisey yok lan zaten, o videoda login oluyo, olamayinca video oynamaya devam ediyo. videoyu izleyecekmişiz sonuna kada öyle geliyomuş login ekranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar