Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Büyük ihtimalle fixlerler hatta fixlemiş olabilirler maintanence dan sonra ama size payment bugı var onu anlatayım.

Eğer ödemeye kapalı bir kartınız varsa yada paypal hesabınız archeage hesabınızdan patron alıp o kartı kullandığınızda karttan para çekemiyor ama accountınız buga giriyor ve patron statuslu oluyorsunuz.

Oyun içi patron status gelmesede sıra beklemeden giriliyor bu yöntemle.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

Büyük ihtimalle fixlerler hatta fixlemiş olabilirler maintanence dan sonra ama size payment bugı var onu anlatayım.

Eğer ödemeye kapalı bir kartınız varsa yada paypal hesabınız archeage hesabınızdan patron alıp o kartı kullandığınızda karttan para çekemiyor ama accountınız buga giriyor ve patron statuslu oluyorsunuz.

Oyun içi patron status gelmesede sıra beklemeden giriliyor bu yöntemle.

nasıl yani şimdi limiti olmayan bir kartla patron almayı denesem direk girecek miyim oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bana bir bilgi lazım ama heralde öyledir, böyledirden çok kesin bir bilgi.

Traderun yaparken 3 adet farklı npc ye eşyalar teslim edilebiliyor. Gold, Gilda ve üçüncü bir npc daha var. Bu npcler bütün tradepackleri kabul etmiyorlar ve mesela son yaptığım traderun da gilda npc si kabul etti. Bu tradepackleri, hangi npc nin kabul edeceği nasıl biliniyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz daha quene sorununa gelmeden update sorunu aldık. Bu ney arkadaş 9GB'ı 4 kere indirdim tekrar. Şu Downloaded Files are Corrupted (Error #1004) hatasının çözümünü bilen bir insan yok mu ya?

İnternette dolaşan antivirüsünü kapa, güvenlik duvarını kapa işlemlerini uyguladım. Pffsz.
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

Biz daha quene sorununa gelmeden update sorunu aldık. Bu ney arkadaş 9GB'ı 4 kere indirdim tekrar. Şu Downloaded Files are Corrupted (Error #1004) hatasının çözümünü bilen bir insan yok mu ya?

İnternette dolaşan antivirüsünü kapa, güvenlik duvarını kapa işlemlerini uyguladım. Pffsz.

Onun çözümü bu;

"1004 error hatasının çözümünü buldum. burada arayan bir kaç arkadaş vardı. surfeasy adlı vpn programını yukluyorsunuz. region olarak amerikayı(united states) seçin ve glyph'i çalıştırıp updateye basın. bu sefer hatayı almayacaksınız ve decompressing başlayacak. sonrasında oyuna girebilirsiniz."
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

5 server mı gelicek, şimdi duydum bak iyiymiş, ortalama bir serverda kaç kişi oynuyor bileniniz va rmı?

yani düzelicek mi que durumu?

Rakam verilmedi resmi sanırım, ben de merak ediyorum kaç kişi var sunucularda.

Que eninde sonunda düzelecek yoksa oyun kendi sonunu hazırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...