Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 3 gibi ç.ıktım evden 6buçukta geldim oyundaydim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ulan oyundan çıkmaya gelmiyor.1300 kişi gir girebilirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Büyük ihtimalle fixlerler hatta fixlemiş olabilirler maintanence dan sonra ama size payment bugı var onu anlatayım. Eğer ödemeye kapalı bir kartınız varsa yada paypal hesabınız archeage hesabınızdan patron alıp o kartı kullandığınızda karttan para çekemiyor ama accountınız buga giriyor ve patron statuslu oluyorsunuz. Oyun içi patron status gelmesede sıra beklemeden giriliyor bu yöntemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 lel account managementtan claim ettim founder pakedini, hediyeler bi daha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ne çıkıyoduki hediyelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 glider mlider iste, bi sike yaramiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Chastor said: Büyük ihtimalle fixlerler hatta fixlemiş olabilirler maintanence dan sonra ama size payment bugı var onu anlatayım. Eğer ödemeye kapalı bir kartınız varsa yada paypal hesabınız archeage hesabınızdan patron alıp o kartı kullandığınızda karttan para çekemiyor ama accountınız buga giriyor ve patron statuslu oluyorsunuz. Oyun içi patron status gelmesede sıra beklemeden giriliyor bu yöntemle. nasıl yani şimdi limiti olmayan bir kartla patron almayı denesem direk girecek miyim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oha bildiğin 0 dolara patron aldım direk 0 dolar yazdı geçti şimdi login deneyeceğim tekrar 3k queye attı tekrar...^ subs açıyor ama başlatmıyor sanırım hoş patron status active gözüküyor ama bilemedim. quede bi değişiklik yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 siradayim dis yiyorum dön basa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 iyiki sırada dc falan yemiyorum bugün deneyeyim diye 3 kere girdim çıktım queye zaten şuan 800 yine uykusuz geceler beni bekliyor çok sevdim ama oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 abi bu sıra nedir ya yeni server açsınlar 50 tane sdafasdhbfgasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 hayır benim anlamadığım nokta server açmak böyle bir oyunu yapan firma için çok çok abartılacak bir iş/para da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Archeum Founders Pack sahibi olanların pek çoğunda -ben dahil- Patron status yoktu 3 gündür. Az önce sunucuya live patche başladılar, status geri geldi extra 1 ay daha da Patron status verdiler telafi için. Aferim evlat dedim Trion'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Şimdi bana bir bilgi lazım ama heralde öyledir, böyledirden çok kesin bir bilgi. Traderun yaparken 3 adet farklı npc ye eşyalar teslim edilebiliyor. Gold, Gilda ve üçüncü bir npc daha var. Bu npcler bütün tradepackleri kabul etmiyorlar ve mesela son yaptığım traderun da gilda npc si kabul etti. Bu tradepackleri, hangi npc nin kabul edeceği nasıl biliniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 yemek falan gold kabul ediyor diye biliyorum, mattleri gilda ediyordur diyede tahmin edebiliyorum anca. ayrıca gilda ve gold 3. ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ayni kitada gilda yok, karsiya gecmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Biz daha quene sorununa gelmeden update sorunu aldık. Bu ney arkadaş 9GB'ı 4 kere indirdim tekrar. Şu Downloaded Files are Corrupted (Error #1004) hatasının çözümünü bilen bir insan yok mu ya? İnternette dolaşan antivirüsünü kapa, güvenlik duvarını kapa işlemlerini uyguladım. Pffsz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bi cleanerla komple glyph dahil sıfırlasana? ya da win8 kullanıyorsan direk pcyi sıfırla dosyalarını tutup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Oyunda biraz lag olacak bu arada girebilseniz de şaşırmayın, live fix çektiklerinden gebeşlik oluyor biraz. Patron statusun düzeltimesi ve 5 yeni sunucu daha bitecek sanırım 2-3 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 5 server mı gelicek, şimdi duydum bak iyiymiş, ortalama bir serverda kaç kişi oynuyor bileniniz va rmı? yani düzelicek mi que durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 khazadum said: Biz daha quene sorununa gelmeden update sorunu aldık. Bu ney arkadaş 9GB'ı 4 kere indirdim tekrar. Şu Downloaded Files are Corrupted (Error #1004) hatasının çözümünü bilen bir insan yok mu ya? İnternette dolaşan antivirüsünü kapa, güvenlik duvarını kapa işlemlerini uyguladım. Pffsz. Onun çözümü bu; "1004 error hatasının çözümünü buldum. burada arayan bir kaç arkadaş vardı. surfeasy adlı vpn programını yukluyorsunuz. region olarak amerikayı(united states) seçin ve glyph'i çalıştırıp updateye basın. bu sefer hatayı almayacaksınız ve decompressing başlayacak. sonrasında oyuna girebilirsiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Lectre said: 5 server mı gelicek, şimdi duydum bak iyiymiş, ortalama bir serverda kaç kişi oynuyor bileniniz va rmı? yani düzelicek mi que durumu? Rakam verilmedi resmi sanırım, ben de merak ediyorum kaç kişi var sunucularda. Que eninde sonunda düzelecek yoksa oyun kendi sonunu hazırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Benim dediğim yöntemle aldık 5 arkadaş bedavaya 1 ay Patron geldi. Thx Trion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 e son anda bende aldım banada gelmiştir o zaman mmhmhms ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Can sıkıntısından bugün westte takıldım kedi halimle. Seele yi gördüm. Npc guard görüyordu biraz yardım ettim. Sağda solda milleti nincaladım 9 leşim var. Neyse biraz daha level kasam gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar