escape Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Warhero said: http://www.fullantalya.com/wp-content/uploads/2012/04/suleymancik.jpg Şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 buna islam demişler ama bu bildigin wolfteam Kim keleri ilk darbede öldürürse ona yüz sevap yazılır. İkinci vuruşta öldürürse daha az kazanır. Üçüncü vuruşta ise bundan da az sevap kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yazlıkta vardı bunlardan pek severdim isimde koymuştum. itoğluit kedi yemişti hakkıyı, götüne tekmeyi bastıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi yusufçuktur onun adı bu bir ikincisi evdeki böceği haşaratı yer faydalı bir hayvanattır ayrıca pek şirindir öldürmeyin lan yusufçukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yusufçuk değil biliyorum o böceği helikopter gibi dolapları çektim nereye kaçtıysa bulamadım süloyu da bulsam da öldürmeyecektim ilk mesajda yazmıştım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 keler ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 abdurrahmancik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dolabimin arkasinda yasayan orumcegin aginda iki tane sivrisinek gordugumden beri (agini temizleyip oldurmek amaciyla yanasmistim) dokunmuyorum hayvana. Dostum benim o. Bu kertenkeler de sivrisinek yiyor, dokunmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Longshanks said: süleymancık malesef özel isim değil abi hayvanın adı kendi mi söylemiş zamanında "benim adım süleymancık" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 benim adim suleyman demis. suleymancik der mi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 vaperon said: Yakalamaya çalışırsan ayar oluyor, gece gelip gırtlağını kesiyor. Teyzemi böyle kaybettik biz. sdfldsa yulafı tuükürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 burada yazar, "sağlıklı besleniyorum" demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yok la ne sağlığı alkol aburcubur gırla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dworgian said: burada yazar, "sağlıklı besleniyorum" demek istemiş ya da "ben at'im" diyor. hooooov at var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Şu comment ^ doğru o zaman asdjkasdjasl Killer said: yok la ne sağlığı alkol aburcubur gırla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 aynen deli sivrisinek yior kendisi.. yakalayabilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar