2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Baya birlikte daldik sonra ciktim hemen ama kapanmisti tel:( Acmadim prince bastim bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 birz da tereyağ at güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben havuza girdim ilk başta gidecek gibi oldu sonra düzeldi. deniz tuzlu olduğu için seninki gelmez geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben xperia z ile girdim hiç bir şey olmadı.hatta şuan deniz altından yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Jaegerjaquez said: birz da tereyağ at güzel olur asıudfhasıf amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Normal suya at. Sonra pirinc cuvalina koy. Nemini alsin. Ama bunu cok hizli yapman gerekiyodu. Su an olmustur buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Saf Alkol sonra pirinç. Son 1 ay içinde 2 kere düşürdüm. No fucks given. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Nasılsa garantisi gg. Sökücen eczaneden de izopropil alkol alıcan. Oksitli yerleri dikkatlice kazıyıp yüm kartı alkolle yıkayacaksın. Bi ihtimal. Ama muhtemelen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Hiç uğraşma bile, direk çöpe gidicek o, gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 tamda 6 cikmisken isabet olmus. asdfdsf onun disinda herkes soylemis ama onlari yapmakta gec kalmissin. bi dahakine sudan ciktigin gibi temiz su icersine sonra pirinc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dandik lg m suya düşmüştü ilk 2 gün sesler cızırtılı geldi, şarj çok çabuk bitti. sonra düzeldi sadasd ama hala video kaydederken kamera sesi çıkartıyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Normal suda bekletme olayini atlamisim :( tel onemli degilde icindeki programlar bilgiler auth programlari puff ugrastircak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 mayomun cebinde telefon varken havuza atmışlardı beni. sonra sessizce gidip yeni telefon almıştım kimseye söylemeden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Merak ettim, yuzuyormu yoksa dibemi batıyor suda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Telefonu plaja havuza niye goturur ki bi insan? Denize girsen giremiyosun, sezlongda biraksan birakamiyosun. Arkadas ortamindan biri durucak olsa basinda e o da sacma, herkes eglenirken kisi mal gibi duruyo orda. Kitap mitap okuyorum diye kendini kandiriyo. Her sekilde sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 miyaw33 said: Merak ettim, yuzuyormu yoksa dibemi batıyor suda. batıyor ya asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 paslanmazdan servise ver panpa çalışmıyor bu neden anlamadım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Denizden çıktıktan sonra havada oksitleniyor ve daha kötü oluyor hiç sudan çıkarmadan veya tatlı suya sokup hemen servise götürseydin keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 eczaneden gliserin al , ayfonu gliserine bas, paslanmaz, servise gidene kadar gliserinde tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bence veriyim 220 voltu patlatiyim sonra sarjdayken uctu derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 di said: Telefonu plaja havuza niye goturur ki bi insan? Denize girsen giremiyosun, sezlongda biraksan birakamiyosun. Arkadas ortamindan biri durucak olsa basinda e o da sacma, herkes eglenirken kisi mal gibi duruyo orda. Kitap mitap okuyorum diye kendini kandiriyo. Her sekilde sacma. yaz hatunlar hormonlar gunes birlesince iphone patlamis arkadas. bizede denize girdim diye kekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 di said: Telefonu plaja havuza niye goturur ki bi insan? Denize girsen giremiyosun, sezlongda biraksan birakamiyosun. Arkadas ortamindan biri durucak olsa basinda e o da sacma, herkes eglenirken kisi mal gibi duruyo orda. Kitap mitap okuyorum diye kendini kandiriyo. Her sekilde sacma. Belediye halk plajı yerine, paralı girişi olan yerlere girersen düşünmüyorsun onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 en pahalısınına girşi 50 lira 1 telefon bile çalsa nerden baksan 1000 liraya okutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Beache gidince kasa mı veriyorlar şezlongun yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Gaziosmanpaşa'da belediye süs havuzuna mı giriyorsunuz? edit: Hayır bildiğin 20 TL ile girdiğin damsız almayan plajlar falan var. Tipine göre alıyorlar. Bugüne kadar hiçbir sorun da yaşamadım. Vale, 1000 TL tribine girmişsiniz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar