Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone5 im ile denize girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasılsa garantisi gg.

Sökücen eczaneden de izopropil alkol alıcan. Oksitli yerleri dikkatlice kazıyıp yüm kartı alkolle yıkayacaksın.

Bi ihtimal. Ama muhtemelen gg.
Mesaj tarihi:
Normal suda bekletme olayini atlamisim :( tel onemli degilde icindeki programlar bilgiler auth programlari puff ugrastircak beni
Mesaj tarihi:
Telefonu plaja havuza niye goturur ki bi insan? Denize girsen giremiyosun, sezlongda biraksan birakamiyosun. Arkadas ortamindan biri durucak olsa basinda e o da sacma, herkes eglenirken kisi mal gibi duruyo orda. Kitap mitap okuyorum diye kendini kandiriyo. Her sekilde sacma.
Mesaj tarihi:
di said:

Telefonu plaja havuza niye goturur ki bi insan? Denize girsen giremiyosun, sezlongda biraksan birakamiyosun. Arkadas ortamindan biri durucak olsa basinda e o da sacma, herkes eglenirken kisi mal gibi duruyo orda. Kitap mitap okuyorum diye kendini kandiriyo. Her sekilde sacma.

yaz
hatunlar
hormonlar
gunes
birlesince iphone patlamis arkadas.
bizede denize girdim diye kekliyor.
Mesaj tarihi:
di said:

Belediye halk plajı yerine, paralı girişi olan yerlere girersen düşünmüyorsun onları.
Mesaj tarihi:
Gaziosmanpaşa'da belediye süs havuzuna mı giriyorsunuz?

edit: Hayır bildiğin 20 TL ile girdiğin damsız almayan plajlar falan var. Tipine göre alıyorlar. Bugüne kadar hiçbir sorun da yaşamadım. Vale, 1000 TL tribine girmişsiniz hemen.
  • Yeni Oluştur...