matama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Uzun zamandir bir araba cok hosuma gittide Bu elektrik olayi guven vermiyor bana. Yarin bir gun sikinti cikarir mi cok sizce Ikinci eli olmaz zatende yani bilemedim Komsumda tesla s var oda guzelde ama spor araba gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bence cikarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 şu elektrik olayı daha hızlı yayılsa ne güzel olur. BMW i8 ne kadarmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 türkiye için 180k € fiyatı vardı. Elektrikli arabaya o kadar para verilmez. Hemen teslimat 280k € lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bataryası ileride çıkacaklarla değiştirilebilirse alınır i9 çıkartcaz onu alamnız lazım derseler iphone style bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paran varsa lutfen tesla al. Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tesla Model S P85 (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tesla bizim ülkede ne kdar? 72k yurtdışı galiba ikiye katlasak 340 falan mı? Doğru mu hesapladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 72k dolarsa 400e falan satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Sahibinden P85i 158bin Euro'ya satan var. Bugunku kur ile 450bin TL yapiyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil-royal-motors-2014-tesla-model-s-0-km-178892071/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Buna 450 bin verceeme 100 e bi araba alirim kalan 350 benzin parasi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 görselsiz araç konuları çok sıkıcı oluyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu aracın başka konusu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Valvyn said: Buna 450 bin verceeme 100 e bi araba alirim kalan 350 benzin parasi zaten Onun yerine farklı renkte 10 tane Şahin alıp, hepsine LPG taktirip 350 bin tl lik LPG ile aya gidip gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 i8 hybrid bir araç. Saffet'in Garajı mı ne orada izlemiştim bu araç hakkında uzun bir program yapmışlardı da. Harbi gıpta edilecek bir araç bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tesla S P85. Kendi kategorisinde o fiyata alabilecegin en mukemmel arac sanirim. edit : Bu hybrid degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Selam, Güven bunalımının kaynağı teknik mi yoksa performans falan mı? Ona göre cevap vereyim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Menzil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu sarj olayının elektrik faturasına vurursan mazot almaktan daha ucuza mı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sevgili red arkadaşım soruyu biraz daha açıp seni şüpheye sürükleyen ve merak uyandıran noktayı netleştirir misin rica etsem lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 daha demişim farkındaysan. ucuza mı geliyor demedim. devrim niteliğinde bi fark var mı bizim elektriği de ucuza kullanmadığımızı varsaraysak. bu araçlar istasyon dışı yani evde daha uzun süre de sarj oluyor diye biliyorum. maliyeti ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Selam, Abi sadece yakıt mertebesinde düşünürsen TL/km değeri oldukça düşük elektriklinin. Neden; Verim tavan yapmış durumda, rölanti(aslında ilk kalkış devri desem daha doğru olur) devri max, -bildiğim kadarıyla- aktarma kayıpları yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 uzun vadede 200bin'e gidip iyi bir dizel motorlu araç yerine 400 bine tesla veya 700 bine i8 almanın getirisi ne oluyor önemli olan bu. 2. el'de ne kadar zarar ediyorsun. pil ömrü vs. bunun yanında uzun süren sarj süreleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Selam, Şimdi takıt haricine çıktığında zaten kaybettiği noktalar var; menzil, pil ömrü, pil maliyeti, şarj süresi. Sabah depodan aldığın ürünleri akşama kadar dolaşarak bayilere/satış noktalarına bırakan biri için pek kullanışlı olmayabilir. Ama 150-200km bir menzil durk-kalk trafikten fosil yakıt kullanan araçlar kadar etkilenmeyen bir araç için yeterli mi değil mi bakmak gerek. Mesela ben sabah 45-50km gidiyor ve sonrasında da akşam aynı yolu dönen biriyim. Ayrıca gün içinde de max 10km yol yaparım. Benim için elektrikli otomobil ihtiyacı karşılayan bir araç. Hele işyerimde elektrik daha ucuz olduğu için daha da avantajlı :D Yılda 32-38bin km yol yapıyorum ve bataryayı ne kadar sürede bitireceğim bilmiyorum. Yeni batarya ettiğim kârı uçuracak mı yine bilmiyorum. Daha da enteresan nokta elektriği bizim fosil yakıtlardan üretmemiz :D Çoğu kişiye göre kulağımızı farklı gösteriyoruz ama öyle değil. Bir elektrik santralinde verim otomobile oranla daha yüksek. Fosil yakıttaki gibi bayi kârı+lojistik masrafı+yabancı satıcı firmalar(Shell, BP falan filan) falan yok işin içinde. Elektrik olan her yerde yakıt ikmali yapabileceksin. Ayrıca aracın da çok daha yüksek verimle çalışacak, emisyonlar çok daha kontrol edilebilir olacak, çevresel olumsuz etkiler azalıp gürültü seviyesi düşecek. Bizim gibi ülkeler de otomobil üretebilecek... kısmetse... inşallah... amin! Batarya/pil teknolojisinde çok fazla paralel çalışan ve kasan gruplar var. Ben sağlam atılımlar bekliyorum. Basit bir eneloop bile devrim yarattı, diğer piller neler yapmaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 tesla s p85 super bir arabada her gece sarja tak vs uzun hikaye kaldiki bmw 2.2l yiyor 100km de buda hicbirsey en onemlisi ben spor araba istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar