cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Selam, 1,5 sene önce ingiltereye master yapmaya giderken almıştım aleti. Kasa niteliğinde kullanmak için aldığımdan 11.6" model seçmiştim. Genelde monitör, klavye, mouse bağlayıp o şekilde kullandım. Hiçbir şekilde problem çıkarmadı ve beni yarı yolda bırakmadı alet, kullandığım süre boyunca çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Makineye artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Bilgisayar tertemiz durumdadır, ne kozmetik ne donanımsal hiçbir sorunu yoktur. Garanti süresi bitti mi bitmedi mi emin değilim açıkçası ancak bitmese bile çok az bir süre kalmıştır muhtemelen. Gelelim donanıma: i7 3610QM @ 2.30GHz 8GB bellek GeForce GT 650M ekran kartı 750GB HDD Bilgisayarla birlikte faturası, garanti belgesi falan hepsini vericem. Birtane ufak çanta almıştım bilgisayar için onu da vericem. Fiyat: 1600TL Teslimat: İstanbul içi elden yahut alıcı ödemeli kargo yapabilirim. Hiçbir sıkıntı olmaz. İlgileniyorsanız ÖM ile ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 1600 TL çok uygun fiyat biraz zam yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi dalga mı geçtin ciddi misin bilmiyorum ama genel fiyatlandırmayla ilgili pek bi bilgim olmadığı için kendi aldığım fiyata ve kullanım süresine göre belirledim fiyatı. giderse gider gitmezse durur bir kenarda napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 11 inç biraz büyükmüş diyor, 1600ü yuvarlak hesap 1999 yapta diyor senin anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 öm olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 11 inç toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kasa olarak laptop almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hem orada masaüstü olarak rahatça kullanabildiğim ve istediğim tüm oyunları oynayabildiğim, hem orada alacağım aynı ayar bir bilgisayardan daha hesaplı olarak aldığım hem de orada yüksek lisans yaparken kullandığım tüm dökümanları rahatça gidip geldiğim evrede taşıyabildiğim bi makineydi benim için bu laptop, neden alınmasın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bunlan karşılaştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 asus n56 var aynı ekran kartı ++işlemci +4gb ram, geçen düşünüyordum şuna 500 lira verirler mi diye of iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 aente said: kasa olarak laptop almak... yalnız bu işi yaptım ben, çok kullanışlı.. okuldayken 2 gün laptop taşımak zorundaydım, evde de küçük ekrandan oyun oynamak hiç bana göre değildi; ekranın arkasına dik olarak koyuyordum laptop ı arkasına da soğutucusunu zaten uzaktan kumandası vardı laptop ın açıp kapaması da kolaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 taşımak gibi bir zorunluluk varsa hayat kurtarıyor bu monsterler. iş nedeniyle şehirden şehire geçiyordum sürekli. gayet de zevkli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar