Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Monster Dizüstü


cmrownz

Öne çıkan mesajlar

Selam,

1,5 sene önce ingiltereye master yapmaya giderken almıştım aleti. Kasa niteliğinde kullanmak için aldığımdan 11.6" model seçmiştim. Genelde monitör, klavye, mouse bağlayıp o şekilde kullandım. Hiçbir şekilde problem çıkarmadı ve beni yarı yolda bırakmadı alet, kullandığım süre boyunca çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Makineye artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum.

Bilgisayar tertemiz durumdadır, ne kozmetik ne donanımsal hiçbir sorunu yoktur. Garanti süresi bitti mi bitmedi mi emin değilim açıkçası ancak bitmese bile çok az bir süre kalmıştır muhtemelen.

Gelelim donanıma:

i7 3610QM @ 2.30GHz
8GB bellek
GeForce GT 650M ekran kartı
750GB HDD

Bilgisayarla birlikte faturası, garanti belgesi falan hepsini vericem. Birtane ufak çanta almıştım bilgisayar için onu da vericem.

Fiyat: 1600TL
Teslimat: İstanbul içi elden yahut alıcı ödemeli kargo yapabilirim. Hiçbir sıkıntı olmaz.
İlgileniyorsanız ÖM ile ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hem orada masaüstü olarak rahatça kullanabildiğim ve istediğim tüm oyunları oynayabildiğim, hem orada alacağım aynı ayar bir bilgisayardan daha hesaplı olarak aldığım hem de orada yüksek lisans yaparken kullandığım tüm dökümanları rahatça gidip geldiğim evrede taşıyabildiğim bi makineydi benim için bu laptop, neden alınmasın? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

kasa olarak laptop almak...


yalnız bu işi yaptım ben, çok kullanışlı..

okuldayken 2 gün laptop taşımak zorundaydım, evde de küçük ekrandan oyun oynamak hiç bana göre değildi; ekranın arkasına dik olarak koyuyordum laptop ı arkasına da soğutucusunu zaten uzaktan kumandası vardı laptop ın açıp kapaması da kolaydı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...