Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i phone 6 plus VS note 4

chrome

Öne çıkan mesajlar

cep telefonu ile monitor arasinda kullanim uzakligi olarak eger kor faland egilsen enrdeyse uzaklik ayni.

su an ben monitore 50-75 cm uzakligindayim, cep telefonunda da 25-40 cm..

biri 24 inch digeri 5.5 inch.

laptoplarda neden les onu anlamadim. ararsan 4k lisida var 1440p de var 11 inchde 1080p de var 1440p de vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

27", 1920 x 1080 144 hz kullanıyorum. ekran benim için önemli ki muadillerinden 1000 TL fazla bir fiyat vererek aldım.

hepsini geçtim, 1334 x 750 gibi komik bir şeye 2300 tl vermek mi? daha yeni 1920 x 1080 e geçmiş, bu kadar savunmanıza şaşırıyorum. eskiden nokianın yaptığını şimdi bunlar yapıyor sanki.

kanunin, çözünürlüğün güneşte görünürlüğe etkisi olmadığını tabiki biliyorum, istediğin yere çekmeye çalışma. yaş 18 heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

yas ile ne alakasi var simdi ? kucuk olmamin konuyla alakasi nedir ?

bunu yanlis anladim sanirim.

Emre333 said:

forgiver said:

o kadar piksele gerek yok ki
ne göz ne parmak hissediyor

yan yana koy 2560 ekranla 1344 ü farkı gör.

güneşin altına koy bir de yine farkı gör.

ha bende note 2 s5 iphone 6plus ve 5s var istersen test de edebilirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

fark var. ama bu fark "ooooo kesinlikle note 4" denecek bir fark kesinlikle değil. 4 yıldır samsung kullanan biri olarak "bu yüzden note4 seçtim" diyen adama "aferin" derim sadece.

ama öte yandan samsung'un çok daha canlı renkler sunan ve çok daha parlak ekranı daha büyük artılar. ha ayrıca samsung'un ekran parlaklığı inanılmaz kısılabiliyor gece kullanımı için, bu da bir avantaj. iphone bu kadar kısılıyor mu bilmiyorum. tabii ki daha büyük ekran olmasına rağmen daha ufak olması falan da cabası...
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

yaw kanuni boşver.4k ekran ne zaman gelicek acaba telefonlara,cs oynarken tam hedefleyemıyorum hd ekranlarda

hahaha

uç örnek vereyim ki saçmalıyor gibi gözüksün mü yapıyoruz.

ekran, sd kart,batarya değişebilirliği, ota boka sınırlama, her telefona ayrı ayrı şarj gerekmemesi, daha hızlı olması gibi bir sürü sebep sayılabilir.

ekran benim için bunlardan en barizi.
Sosyal ağlarda paylaş

@sabonis

note 4 bilmiyorum yorum yapamam ama;

note 2 ve galaxy s5 (ki kucuk ekran) a nazaran iphone 6plus gunesde cok daha iyi, fotograflari cok daha iyi, pili daha iyi, renkler bence daha guzel ve gercekci..

burada zaten iphone vs samsung yapmiyorum hepsini severek alip kullaniyorum ve su anda hala kullandigim aletler arasinda kendi gozlemimi yapiyorum.

iphone ekrani bambaska malesef benim kullanimim ve gozume gore diyeyim.

birde apple aletlerinde fetise varan bir kalite var. onumuzdeki sezonun high end androidlerini 4gozle bekliyorum..

samsungun os'unu ve uretim kalitesini ciddi arttirmasi lazim. ozellikle os'u. kilif milif derken hepsi bir on camdan ibaret sonucta :)

abi double tab diyorum ya. su kadar basit bir seyi yillarca dusunemeyen koca firmanin arge kismina sicayim. ayip lan. ha simdi calar cirpar biri modlar ama ne gerek var bir kez olsunda onculuk yap. phablet diye bir sey cikardin cok saolda az gelistir be isletim sistemini.
Sosyal ağlarda paylaş

en son bottom line da yazdigi kadinin aynen katiliyorum. bende iphone 6 plus renklerini sevdim senin aksine.

Smartphone cameras are getting so good these days that most differences are negligible. However, there are some subtle differences between the iPhone 6 Plus and Note 4 that may make one or the other a better choice for you. Overall, the iPhone 6 Plus produces much warmer images than the Note 4. This is completely a personal preference for most folks but something you should take into serious consideration if you lean strongly one way or the other. If you like warm tones, you're better off with the 6 Plus. If you lean towards cool tones, you'll most likely favor the Note 4.

hersey kisisel begenide bitiyor bu yuzden gidin bakin test edin mumkunse.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

soldakiler iphone fotograflari. detayda cok daha iyi gorunuyor o review de.

yukardaki linki konusuyorsak eger.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822/page/7

şurada baya detaylı bi inceleme var. kimi yerde iphone plus iyi kimi yerde note4. ama genellikle renk ve detay konusunda daha iyi diyorlar note4'e.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...