sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ya ben bu olayı anlamıyorum. buna, birilerine sorarak karar verilmez ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Dragonfire said: ıüşçğ harfleri barındırtmamaya çalışabilirsin yurtdışı kariyer falan olabilir diye hayal ediyorsan çocuğunda, çok fark ettiğinden değilde işte. Şunu göz önünde bulundurun demeye gelmiştim. Yabancı bir tanıdığın varsa, aklınızdaki isimleri ona bir okutun. Abuk sabuk telaffuz edebiliyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ebu Bekir Bağdâdî Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 suBzer0 said: blabla Yok abi bulamiyoruz ,karar veremiyoruz cildiricaz :) suan sacma geliyordur size belki ama belki basindan gecenler anlar beni.. cidden zor durumdayiz :) Cinar suan cok populer herkes koyuyor Oguz kagan 2 isim zor ilerde rahat edemiyor biri oguz der biro kagan hos degil Barbaros cok uzun ve yabanci kokenli Falan filan of İki ismin avantajı işte birini, kalan için diğerini kullanmak. Uzun falan değil benim arkadaşımın 4 ismi var birini allahtan yazdırmamışlar nüfus kağıdına o haliyle bile öss formuna sığmıyordu ismi + olarak da barbaros uzun falan değil o yüzden barbaros kagan koyun ismini ama ğ ile koymayın kagan olsun akfasdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 BabacumMostors said: starbucksa gidince bardağa adını idris diye yazsınlar AHAHAHAhahhühühühühühühühü :((((( AHAHAHAHA idris çok iyiymiş ya. starbucksa gidince erkek gibi ORHAN de, aynen böyle capsli de, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ORHAN KAHVE İSTİYOR! ORHAN ACIKTI! diye inletsem caiz olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Arda koyun dünyanın en iyi ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 arda çok uzun lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 İldeniz de koyabilirsiniz, büyüyünce küfür edebilir ama sevimli olur o zaman bile =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kızıl olmıycaksa barbaros koymayın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Veriyom tüyo notalın. Aydın Efe Ege Hakan Can Erkan Devrim Evrim Ümit Ünsal Ünal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bi allahın kulu rıdvan demiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 niye desin ki? gidip "the rid one" diye nick mi alsın sonra çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Oğuz Kağan koyduk abi ismi :) herkese çok teşekkür ederiz , burdaki yorumlar çok işimize yaradı.. özellikle 2 isim koyun ileri de hangisini kendine yakın hisseder ise onu kullanır yorumu benim 2 isim koymamıs sağladı çocuğa.. biz oğuz kağan diye beraber söyleyeceğiz , sonra ne olur bilmem.. herkese tekrar teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kağan ne abi kaan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hayır abi "kağan" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aa yeni gördüm bunu ben. iyi bari çocuğu kendiniz yapabilmişsiniz en azından sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi yıl 2014 o çocuk hayatı boyunca "kaan ğ ile diyecek" insanlar suratına möl möl bakacak ve inatla "kaan" yazacaklar çünkü kağan diye bir isim yok artık HAYIRLISI DİYELİM ASDSADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 din hanesine Tengricilik Şamanizm mi yazdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 oglum olursa adini Beygir koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 bi oglum daha olursa o da Aygir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 oğuz da kağan da güzel isimler de keşke iki isim koyarken birini de ğ siz seçseymişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 selamettin eşref corro bunlar hep güzel isimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar