Allure- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 eğitim birliği: 15 inci p.eğt.tug. 12 nci p.eğt.a. / amasya merkez / amasya esas birliği: 39 uncu mknz.p.tüm. 50 nci mknz.p.a. mebs tk. / lefkoşa / lefkoşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Eğitim Birliği:3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA Esas Birliği:3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI KH. / İSTANBUL SARIYER / İSTANBUL ahahahahaha istanbul diyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kış mevsiminde kıbrıs. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 balını silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 acemilik ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR usta K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 13 ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ kısa dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA ehah iyi oldu valla okuduğum memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hmm bana bir sey gozukmuyor aralik mi demek oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yok bize girdi demek oluyor sdf benimki de belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aralık olanların da açıklandı. 2 link var, bir tanesi yedek subay diğeri er olarak, yedek subay'a bakıyorsun değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 acemi & usta : İL J.K.LIĞI/AMASYA / AMASYA / AMASYA aralık'a atmışlar lan beni FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tamam simdi geldi egitim burdur ustalik tekirdag telefondan copy paste iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 2. celp çıkmış bana da.Söverdimnormalde de istanbul çıktığından bişey demiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Abi hani 27sinde belli oluyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 trolllendik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 hacı ben yükseği bıraktım bu yaz, acaba bu celbe düşmüş müyümdür ki? bedelli ayağına kendimizi yaktık e-devlet ten bakıyorum sınıflandırma yok diyo kısa dönem bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 İslem yaptirman gerekiyo celp icin. Kacak oluyosun yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 pekiii işlem için gittim şubeye, bi yolunu bularak şubat celbine yazdıramaz mıyım kendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR 95 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK. / TEKİRDAĞ MALKARA / TEKİRDAĞ aralikta gidiyorum kisa donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Trans said: acemilik ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB. / İZMİR GAZİEMİR / İZMİR usta K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 13 ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ kısa dönem geçmiş olsun. boku yedin tekirdağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Kaede said: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR 95 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK. / TEKİRDAĞ MALKARA / TEKİRDAĞ aralikta gidiyorum kisa donem geçmiş olsun sen de boku yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Beyt said: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA ehah iyi oldu valla okuduğum memleket sen çok ballısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukleer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA 20 NCİ ZH.TUG. 3 ÜNCÜ HD.A. 3 ÜNCÜ HD.TB. 7 NCİ HD.BL. / ŞANLIURFA SURUÇ / ŞANLIURFA gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Rasmon said: geçmiş olsun. boku yedin tekirdağda. niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Beyt said: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA MSB HARİTA GN.K.LIĞI KH. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA ehah iyi oldu valla okuduğum memleket zaatüre olan çok olduydu mamkta dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 nukleer said: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA 20 NCİ ZH.TUG. 3 ÜNCÜ HD.A. 3 ÜNCÜ HD.TB. 7 NCİ HD.BL. / ŞANLIURFA SURUÇ / ŞANLIURFA gg Acemilik aynı bizim.2. celp benim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar