Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 boku yedin blackice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 niye özellikle ben yedim lan seagle yemedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Benim dedem amiral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 oh işte. izmir foça komando tam senlik sevgili amiral torunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Abi ben iskenderun --> istanbul gibi bişey hissediyorum. Dedem kütahya --> ankara yapmış havacı. Babam iskenderun --> istanbul bahriyeli. Abim kütahya --> ankara yaptı havacı Ben de sırayı bozmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 valla neye göre karar veriolar bilmiyorum. eskiden kütük derlerdi (kütük den uzağa veriolar fln vs die yani) ankaralı olan, ankarada oturan, kütüğü ankara olan arkadaşım ankara kkk da bilgisayarcı olarak yaptı askerliği sana izmir çıkar ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sevmiyom la ben izmir'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 çıksa göbek atarsın lan artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Dworgian said: valla neye göre karar veriolar bilmiyorum. eskiden kütük derlerdi (kütük den uzağa veriolar fln vs die yani) ankaralı olan, ankarada oturan, kütüğü ankara olan arkadaşım ankara kkk da bilgisayarcı olarak yaptı askerliği sana izmir çıkar ben diyim los torpilos hermanos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben rüyamda iskenderun gördüm şubeye kaydolduğum gün. bana iskenderun çıkacak bilirsiniz medyum yönüm vardır. quote'larım bunu açıklandığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sequo para yedirmiş tüm askeriyeye, Çukurca hayırlı olsun qnq :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Black-ice said: ben rüyamda iskenderun gördüm şubeye kaydolduğum gün. bana iskenderun çıkacak bilirsiniz medyum yönüm vardır. quote'larım bunu açıklandığında. Benimde daha askerliğe var ama nedense uzunca bir süredir içimdeki ses İskenderun diyor hatta enteresan bir şekilde orası olsa diğerlerine göre sevinirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 quixef said: Rewendor said: Normalden az kısa dönem daha iyidir, kıymete binersin rahat iş alırsın. Çok fazla kısa dönem olunca elini sallasan k.d.'ye çarpıyor diye önemini yitirir, nöbeti möbeti kilitlerler, hepsini çavuş yapamazlar falan. Valla hocam birileri tutacak o nöbetleri, adam yoksa ne olacak? Bedelli kısa döneme yarıyor zaten, uzun dönemde 28ine 30una kadar kaçan oranı çok daha az. Uzunlar tutsun :) Zaten sabit göreve kısaları verirler, kısa dönem fazla gelirse kalanlar uzunların araya serpiştirilir mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 SeaGle said: Asal'da bi ayrım yapmamış. Öyle birşey olsa yazardı. Her şeyi ayrı ayrı yazıyorlar çünkü. bizim 23 ya. 3 altta yedek subay duyurusu var bizim olan o. uzun dönemlerin açıklancakmış salı günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Eoo harbiden la ona dikkat etmedim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 şimdi de bazı şubeler herkesin bu geceden sonra açıklanır falan demiş feysten dh askerlik grubunu takip ediyom millet galeyana geldi bi de e devlette yerine baktığın sayfadaki uyarı güncellenmiş falan ondan gaza geldiler. bu geceden itibaren açıklanır falan diyolar bilmiom asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 senden gaza geldim bende baktım da açıklanmamış. bi ikimiz gidiyoruz heralde patiden bu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ben de vardım bendeki uyarı da değişmiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 atarsa 53 başka da yok :) Arkadaşlar terhis belgesini aldıktan sonra yapmamız gereken herhangi bir işlem var mıdır? Yoksa askerliği yaptığımız yer doğrudan gerekli belgeleri kayıt yaptırdığımız yere gönderiyor mu? Açıkçası o kadar bıktım ki şu yükten kurtulmak ve şuradaki görevim tamamlanınca bir daha herhangi bir askerlik şubesine gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 dagitim kullanmayanlar bugun terhis oldu, yok mu kimse :) ne ask ne flört atarsa 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 sene 2015 hala tezkere alamamislar var ahjsdksjadla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 5'inde çıktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Hadi hayırlı olsun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar