Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

357. Dönem (Kasım 2014) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ben iskenderun --> istanbul gibi bişey hissediyorum.

Dedem kütahya --> ankara yapmış havacı.
Babam iskenderun --> istanbul bahriyeli.
Abim kütahya --> ankara yaptı havacı
Ben de sırayı bozmayayım.
Mesaj tarihi:
valla neye göre karar veriolar bilmiyorum. eskiden kütük derlerdi (kütük den uzağa veriolar fln vs die yani)

ankaralı olan, ankarada oturan, kütüğü ankara olan arkadaşım ankara kkk da bilgisayarcı olarak yaptı askerliği

sana izmir çıkar ben diyim
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

valla neye göre karar veriolar bilmiyorum. eskiden kütük derlerdi (kütük den uzağa veriolar fln vs die yani)

ankaralı olan, ankarada oturan, kütüğü ankara olan arkadaşım ankara kkk da bilgisayarcı olarak yaptı askerliği

sana izmir çıkar ben diyim

los torpilos hermanos
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ben rüyamda iskenderun gördüm şubeye kaydolduğum gün. bana iskenderun çıkacak bilirsiniz medyum yönüm vardır. quote'larım bunu açıklandığında.

Benimde daha askerliğe var ama nedense uzunca bir süredir içimdeki ses İskenderun diyor hatta enteresan bir şekilde orası olsa diğerlerine göre sevinirdim :)
Mesaj tarihi:
quixef said:

Rewendor said:

Normalden az kısa dönem daha iyidir, kıymete binersin rahat iş alırsın.

Çok fazla kısa dönem olunca elini sallasan k.d.'ye çarpıyor diye önemini yitirir, nöbeti möbeti kilitlerler, hepsini çavuş yapamazlar falan.

Valla hocam birileri tutacak o nöbetleri, adam yoksa ne olacak?

Bedelli kısa döneme yarıyor zaten, uzun dönemde 28ine 30una kadar kaçan oranı çok daha az. Uzunlar tutsun :) Zaten sabit göreve kısaları verirler, kısa dönem fazla gelirse kalanlar uzunların araya serpiştirilir mecbur.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Asal'da bi ayrım yapmamış. Öyle birşey olsa yazardı. Her şeyi ayrı ayrı yazıyorlar çünkü.

bizim 23 ya. 3 altta yedek subay duyurusu var bizim olan o. uzun dönemlerin açıklancakmış salı günü.
Mesaj tarihi:
şimdi de bazı şubeler herkesin bu geceden sonra açıklanır falan demiş feysten dh askerlik grubunu takip ediyom millet galeyana geldi

bi de e devlette yerine baktığın sayfadaki uyarı güncellenmiş falan ondan gaza geldiler. bu geceden itibaren açıklanır falan diyolar bilmiom asd
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
atarsa 53 başka da yok :) Arkadaşlar terhis belgesini aldıktan sonra yapmamız gereken herhangi bir işlem var mıdır? Yoksa askerliği yaptığımız yer doğrudan gerekli belgeleri kayıt yaptırdığımız yere gönderiyor mu? Açıkçası o kadar bıktım ki şu yükten kurtulmak ve şuradaki görevim tamamlanınca bir daha herhangi bir askerlik şubesine gitmek istemiyorum.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...