k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 evet onu yarın sorucam zaten de sormuş olan vardır belki diye şey ettim de tek ben varım galiba bu durumda olan. hayırlısı. gerçi hala gitsem mi diye düşünmüyor da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 gidenler ilk gece 50bin bile verirdim bedelli olsa diyolar. git bence ama. paran cepte kalır. ehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ya o şimdi nereye gideceğine, seni nereye vereceklerine bağlı. benim şimdi yerim yurdum belli, amasya'da jandarma olucam gidersem. sıkıntı olacağını sanmıyorum. gerçi sıyırmış bi komutan herhangi bi yeri cehenneme çevirebiliyor ama şu dönemde manyak komutanlar bile bedelli yerine askere gidenlere ekstra iyi bile davranırlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bi de şöyle bi şey var asal'ın sitesinde said: SORU 6 : Mayıs 2012 Er celbinde sevke tabi iken sevk evrakımı aldım fakat birliğime katılmadım. Bedelli askerlik hizmetinden faydalanabilir miyim? Hakkımda bakaya işlemi yapılır mı? CEVAP 6 : Fiilen askerlik hizmetine başlamamış olduğunuz için bedelli askerlik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Hakkınızda bakaya işlemi yapılmaz, başlatılmış ise sona erdirilir. bu eskinin şeysi ama prosedürlerde pek fark olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 sevk almis olsan bile faydalanabiliyorsun. birlige gitmeyin sadece. kesin bilgi ben de oyle yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Black-ice said: gidenler ilk gece 50bin bile verirdim bedelli olsa diyolar. git bence ama. paran cepte kalır. ehere Bunlardan biri de benim. Geçen sene yaş 30'a dayanınca gittim, şimdi az buz laf etmiyorum şu bedelliyi 1 sene evvel çıkartamadılar diye. Hayır çıkacağından emin olsam biraz daha ertelerdim. 30k'lık bedelliyi yaş tutsa zerre düşünmezdim direkt bedelli yapardım ama yaş tutmadı, hele hele 18.000'e havada karada değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Gençler şuanda askerlik görevimi yapmaktayım. KİEM'den yazıyorum. En iyi yer bile kötü. Çok kral askerlik diye bir şey yok. Düşman gelse kaç şekerli abi diye sorarım. Çay temizlik içtima. Askerlik bundan ibaret. Tek sıkıntınız kişisel hijyen, yemek ve zamanın akmaması. 17 Aralıkdaki arkadaşlar bedelli kullanabiliyosa gelmesinler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 perşembe yolcuyum, bedelli yapamıyorum yaştan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hadi gidin de biz de gidelim dönelim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ne zaman gitsem ben de, bu aralar kalabalıktır ocakta gideyim en iyisi bankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/avZ8Z6d_460sa_v1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 çerkezköy 13. müh böl kom dan selamlar beyler, kaldı 137, bölük komutanımız sağ olsun zorunlu izin kullandırıyor, buna yapılabilecek bir şey var mıdır? daha öncesinden bimer e falan şikayet etmişler, zorla 3-4 mayısta çıkıyorum. bu arada gelmeyin askere falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bişey diyemiyorum ben en rahat yerde kral gibi yaptım askerliği ya dfsdsf. ama ilk gün direk yorulup horr diye uyuyorsun koğuştakiler deli horlamıyrsa. gerçi kastamonuda full kısa dönem olduğu için belli bir ortam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Black-ice said: http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/avZ8Z6d_460sa_v1.gif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 silph ben senin mi boğazını kesmiştim lan ethernassda? asdasf sensen iyi ki kesmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ben muhafız birliğindeydim lan nereye kesiyosun boğazımı pis *ezikleciyi bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 tek kişi online serverda yolda yürüyüp emote falan yapıyoduk ya ne işler asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kankalarla bedelli sırasındayken http://img7.mynet.com.tr/ha8/yazi/bedelli-gs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi şu başlığı görünce aklım gidiyor ya sonra şafak 000 diyorum keyfim yerine geliyor. aklıma geldi benim askerlere görev andı yaptırırken video var onu ekliyeyim de gaza gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 eheheh benim aslanlara görev andı yaptırırken. ortadaki yeşil fanilalı benim. meh andı başlatan ve sonunda 'OLLOH YOR VÖ YÖRDÖMCÖNÖZ OLSON' die böğüren de benim. ahahah off özlemişim ya. 2 seneden fazla oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Nasıl bir insan askerliği özler yahu, sivil hayatınız o kadar mı kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Asker intiharları diye bir bölüm yapmıştı öteki gündem. Yıl 2014 hala kötü uygulamalar mı var askerde? Ben yedek subay olarak yapmak istiyordum böyle şeyleri duyunca askerlikten soğuyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 İlk çarşı izninden selamlar... Sakın gelmeyin... Rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 abi gelmeyin diyip durmayın lütfen gıcık olmaya başladım giden herkes gelmeyin diyo. arkadaşım sanki ben çok isteyerek geliyorum :D mastera giremedim tecilim bitti (ha bi celp öne çektim de ha bu celp ha öteki celp mk) iş kurucam kuramıyorum ev tutucam tutamıyorum bedelli>88liyim gelmek zorundayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar