Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite hayatımdaki en değerli bulduğum hoca sınıf arkadaşımla nişanlanmış.

Aceace

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

pontipati said:

Esh said:

Otele bu sene boyle 3 cift geldi.

Universite hocasi-ogrenci, prof-ogrenci.

Ogrenci aslinda ogretmeni baya guclu goruyo , o yuzden bu iliskiler var.

Not icin verme ayri , boyle idol gorup sevgili olmak ayri

şöyle dingiller harbiden var, kız 22 yaşında gidiyo 30 küsur yaşındaki adamla çıkıyor. diyor bi de o akademisyen vs. vs. adam bi kadın bulunca da göt gibi ortada kalıyor

30 küsurun bokunu ye arkadaşım.

Biz ne yapalım, ölelim mi?

ekmeğimize el uzatmayın lan
Sosyal ağlarda paylaş

8-9 yaş farkı ideal ya 10 zorlar ama

30 larındayken 20 lerinde birini bulmak güzel, en azından ben memnunum iki tarafın da kafası rahat, evlendiğim kişi benden büyüktü ve tam benim bir şeyleri oturtmaya başladığım dönemde o "AMAN ALLAHIM ZAMAN GEÇİYOR" triplerine girmeye başlamıştı da bok varmış gibi evlendik sonra boşandık işte

aradaki yaş farkı 8-9 oldukça 30 unda biri için 20 lerinde birini bulmak iyidir iyiiii
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bölümde hoca öğrenci ilişkisi proje dersi yüzünden biraz daha ileri oluyordu. çok oluyordu böyle şeyler. hatta bazı hocalar vardır her okuldan bu vukuatlardan dolayı uzaklaştırıp okul okul gezen asd

yazlık beldede el ele yakalanan hoca öğrenci mi dersin
kuytu restoranda basılan mı dersin

etik mi kütük mü bilmem de hoca olsam ben yapar mıyım hep düşündüm
karşı taraf geldiği sürece yaparım heralde ama durup dururken de yazılmam.

yalnız asistan olsam hiç affetmem bak.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

8-9 yaş farkı ideal ya 10 zorlar ama

30 larındayken 20 lerinde birini bulmak güzel, en azından ben memnunum iki tarafın da kafası rahat, evlendiğim kişi benden büyüktü ve tam benim bir şeyleri oturtmaya başladığım dönemde o "AMAN ALLAHIM ZAMAN GEÇİYOR" triplerine girmeye başlamıştı da bok varmış gibi evlendik sonra boşandık işte

aradaki yaş farkı 8-9 oldukça 30 unda biri için 20 lerinde birini bulmak iyidir iyiiii

32 ye 25 denedik de olmadı yahu. Hani genel klasik bahsedilen özgürlüğünü yeni kazanan, iş güç sahibi olup benliğini bulan kadın durumuna geçiyor kız bir anda. Sonrası isteklerinin değişmesi/değişmemesine göre şekilleniyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

Belli streotype lar var ve davranış kalıpları belli. Her insan kendi gördüğüne göre yorum yapar. Ha tabii %100 böyle olacak diye yorumlamak saçma olur ama olasılık yüksek olunca insan uyarmak istiyor zaman zaman tanıdığını. Aynı şeyler yaşanmasın diye. Ha karşı taraf bunu ipliyor mu? Özellikle karşı cinsle ilişkide umrunda olmuyor söylenenler.
Sosyal ağlarda paylaş

son sene bi hoca vardı, off manyak hoca, çok kafa filan diyorduk. sonra kızın biri hocanın msajlarını gösterdi; "sana dokunarak bile orgazm olarabilirim,sen ne biçim şeysin çok azdırıyorsun" filan diye. piç yüzünden bütünlemelere kalmıştım, hocam ehe ehe çok zor sormuşsunuz diye dolaşıyorduk birde. 2 tane kızı götürmüş sınıftan benim bildiğim. hatırladıkca sinirleniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bizim bölümde hoca öğrenci ilişkisi proje dersi yüzünden biraz daha ileri oluyordu. çok oluyordu böyle şeyler. hatta bazı hocalar vardır her okuldan bu vukuatlardan dolayı uzaklaştırıp okul okul gezen asd

sen yapaman kanka..
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Black-ice said:

sen yapaman kanka..

ben hoca olsam direk sahildeki travesti gibi vizite asarım duvara. AA için şunu yapıcaksınız, BA için şu. "Hocam kalıcam nolur bi yardım"ın karşısına da direk QIPS yazıp göz kırpan smiley
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...