Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Şimdi apartmana ünili kızlar taşındı, benim nete ortak olmak istiyorlar, modem ttnetin verdiği zyxel vmg3312 diye bişey Vdsl modem. Buna kısıtlayıcı netlimiter gibi bişey yapılır mı? Yoksa hiç paylaşmasam mı? Bi de sağa sola küfür ederlerse IP bana girecek derdi var tabii. Ha ne didin? Naapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Kızlar güzel mi? İş çıkar mı? ikiside evetse sal gitsin yoksa verme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bence paylaş masraftan kurtarırsın zaten yapacakları şeyler belli,facebook,twitter,markafoni,trendyol,youtube birde arada belki film izlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 etki-tepki durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Valla henüz kararsızım daha yakından tanımam lazım sdf, bi de netim kıymetlidir benim, filmle falan sömürürlerse sinirlenirim. Kısıtlayıcı bişiy yapılabilir mi peki okey dersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi bırak. çok çok pişman olursun, kız öğrenci diyorsun ayrıca. o internet üzerinde 3 kız olsa 3 telefon 3 laptop olur hepsinde youtube olsa sıçtın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 erkek öğrenci olsa daha mı iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 akk 'n kaç ? +kızlar büyük göğüslü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 modemden limitlesen bile pingi etkiliyor. çok abartı bir router olmadıkça tam olarak paylaştıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Oyun oynuyorum ping ayağına falan yolla çünkü o düşünceler gerçek olmayacak sadece lag olucak. Sınırlama falan olur sanırsam modem arayüzünü kurcala biraz vardır bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Madem öyle diyonuz netim kotalı kusura bakmayın der geçerim abi, ne şiş yansın ne kebap:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 MAC adreslerini engellersin internete abandılar mı. Kapını çalıp sorarlarsa da "benim de internetim yok" dersin. İşin bitince de engeli kaldırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Modemimi gostereyim gel dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 türkiye'de internet paylaşmak katil olma sebebidir ya. bi de cam açar onlar off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Phoenixlin said: MAC adreslerini engellersin internete abandılar mı. Kapını çalıp sorarlarsa da "benim de internetim yok" dersin. İşin bitince de engeli kaldırırsın. "tıkanıklık oluyor bazen, gelin şarap eşliğinde bakalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 packet sniffer sormanı beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar