Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Patiler ps3 arıyorum slim öncelikli garantili faturalı temiz bişey var mı elinizde satılık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 slim garantili bulman biraz zor. super slim bulabilirsin garantili. ben satıcam jailbrekli 1tb+320gb hdd 2 kol vs. garanti yok ama son satılan slimlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Hiç bilgim yok ps3 ler hakkında o yüzden kırılmışa karşı bi önyargı oluştu online oynanmıyor filan diyorlar ısınıp biyerleri havaya uçuyormuş bilmem ne:) 500 lira civarı birşey arıyorum pc artık sarmıyor akşam işten gelince oyalanırım işte diye bi heyecan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 500 liraya sıfırını bulabilirsin ama jailbreak yapılamaz. şimdi bu konuyla ilgili mini brief vereyim bilginiz olsun 3 farklı ps3 cihazı var. fat, slim, superslim olarak. fat kasalar ilk kasalar. jailbrek yapılabiliyor fakat temizini bulmak oldukca sikintili. pislikten vs başka şeyden sarı ışık hatası veriyor tamiratı yapılıyor zamnında öldü diye atılırken tamiratı artık yapılıyor ama stabil olmuyor. 2. nesil slim kasalar bunlar ps3 ün en en verimli kasası. bunların bazılarına jalibreak yapılıyor bazılarına yapılmıyor. late april denilen cihazlar var bunlar son jb yapılan cihazlardır. bu piyasadaki en güvenilir cihaz olarak gecer.(istenildiginde bana seri numarasını verin ben size hangi tarih üretimli cihaz oldugunu söyleyebilirim. jailbreak yapılıp yapılmamasının olayı iiçindeki fabrika cıkışlı firmware versiyonuyla ilgili. belli bi versiyondan sonra sony işi çakozlayıp onüne engel koyarak farklı firmware le fabrikadan cıkardı. super slim cihazlarda aynı şekilde jailbreak yapılmıyor. FAKAT! ibineler şöyle bir teknikle hardware e müdahale ediyor. blu ray okuyucunun veri yoluna çip takarak usb ye yönlendirip imaj dosyasını cd miş gibi gösterip oynatıyorlar. bnu yaparken özel donanımlar takılıyor ve cihaz ölme riski dahilinde, 300 350 kuru kuru alıyorlar. sonucta yazılımsal jailbreak yapılabilen cihazlara usb den jailbreak yapılırken jailbreak yapılamaz denilen cihazlarada hardware takarak binevi jail break yapılarak aynı amaca ulaştırılıyor. eğer ciddi vaktinizi ayırcaksanız veya benim gibi sadece exclusive oyunları oynıcaksanaız jb cihaz almanız daha iyi jb cihazlarda online engeli diye birşey yok. işi kuralına göre oynarsan herşey temiz. bana birkaç. özel mesajda geldi fiyat sorgusu, 2 kol 1 tb external hdd 320 gb internal hdd 10 küsür oyun bu oyunların içinde bana göre değerli olan gow serisi ve gta 5 tümüne 1100 lira istiyorum. hdd ler 1 kol oyunlar zaten 600 küsür birşey yapıyor. jb li cihaz temiz bulmak zor. bende yeteri kadar temiz baktım toplasan 100 saat oynamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bende de 40gblık fat kasalardan var satsam mı diye düşünüyorum. Para eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jb yapıp 700 e satarsın. hdd de takman lazım. internal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Para ederse ben de satarım benim fat kasayı ya, gittigidiyora baktım 500-600 liraya falan satıyor millet yanında oyunlarla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Hiç bilmiyorum piyasayı ya. Oyun filan da var baya, 2-3 tanesi işe yarar, iki de kol var. Bir düşüneyim de olmazsa disk değiştirip satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben de cehaletten sorayım, elimde hem slim 120gb ps3 (gow, dirt2 ve gt5 disinda bisey oynamadım nerdeyse) hem de ps4 var. ps4 bana ps3un sundugu her imkanı sunuyor mu şuanda, satayım mı ps3u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sat tabi şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 PS3 oyunlarından oynamak istediğin var ise oynayamıyorsun. Onun dışında bir kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 gow 4u bitirmemiştim, ama artık gt6 ve watchdog oynarsam oynarım, onun dısında bluray player ve ps storedan takılırım heralde. O ZAMAN SATIYORUM. bi kol da veririm yanında, gow 3lemesi, gt5 falan da içinde. çiçek gibi alet. 600 papel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 O zaman ben de 40gb fat satıyorum YANINDA DA THE LAST OF US INFAMOUS INFAMOUS 2 UNCHARTED 2 UNCHARTED 3 DAHA BAKİM NE VARDI GTA V GOD OF WAR 1-2-3 BİR ŞEYLER DAHA FİYATI SİZ BELİRLEYİN AMA SIRF OYUNLAR ZATEN 400 LİRA FALAN EDİYOR HEP YENİ OYUNLAR, ONDAN DİYORUM Kİ ŞÖYLE 700 LİRA FALAN OLSUN PLAYSTATION YANINDA HEDİYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 BENİMKİ JAILBREAKLENEBİLİYOR DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 1 paket malbuş veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 heavy rain'le LA Noire yokmuydu bizde ? mortal kombatta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 uncharted çok yeni kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Xaenin said: O zaman ben de 40gb fat satıyorum YANINDA DA THE LAST OF US INFAMOUS INFAMOUS 2 UNCHARTED 2 UNCHARTED 3 DAHA BAKİM NE VARDI GTA V GOD OF WAR 1-2-3 L.A NOIRE MORTAL KOMBAT 9 HEAVY RAIN BİR ŞEYLER DAHA FİYATI SİZ BELİRLEYİN AMA SIRF OYUNLAR ZATEN 400 LİRA FALAN EDİYOR HEP YENİ OYUNLAR, ONDAN DİYORUM Kİ ŞÖYLE 700 LİRA FALAN OLSUN PLAYSTATION YANINDA HEDİYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kermit said: heavy rain'le LA Noire yokmuydu bizde ? mortal kombatta var siz evlendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jacabo said: uncharted çok yeni kardeş Hayvan herif GTA 5, The Last of Us falan şimdi götünü satsan alamazsın doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yasallaşmasını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 50 liraya ps2 sattım lan ben. 120gb slim kasayı da 100e bırakırım. gönlüm tok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 mezarcılar gelir birazdan bu teklife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Piyasayı sikip atmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 god of war serisi olan varsa kiralayayım ben. 2 haftalık 50 kağıt vereyim. sonra iade edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar