Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sabah 8.00 - 8.15 sıralarında grip bir genç (ben) okula gitmeye hazırlanırken babası ile arasında geçen diyalogdan bir kesittir.. Not : Bilgisayar, olaydan birkaç gün evvel, özlemine dayanılamayarak, bir süre önce kaldırıldığı yerden çıkarılıp tekrar kurulmuştur.. B = Baba S = Spidee (Güneş) B = Güneş S = Efendim baba ? B = Saat kaç farkında mısın ? Geç kaldın ! S = *Burnu silmekten aşınmıştır* Valla napim baba hazırlanıyorum işte.. B = Yaa öyle olur işte bilgisayarı kurarsan.. S = Ne alaka ya ? B = Bilgisayarı kurdun 1.30'da yattın.. S = 1.30'da değil 00.30'da yattım, ayrıca ben hep o saatte yatarım zaten.. B = Ee neden geç kaldın o zaman ? S = Hastayım baba, burda kendimi toparlamaya çalışıyorum.. B = Ya gördün mü sürekli bilgisayarın başında oturursan bünyen böyle zayıflar, hasta olursun.. S = Baba.. B = Efendim ? S = Bi git allaşkına ya !!!!![signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 O da iyimiş. [Bu mesaj Rewendor tarafından 10 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hasta adam saat yarımda mı yatar? Heheh babalık antremanı yapayım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Forumların başından kalkamıyo insan bi türlü.. Dur bi mesaj daha atayım, dur şunu da okuyayım derken yarım oluyo saat =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bi kere daha refresh leyeyim :)[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 O birşeymi pazar sabahı saat 8 falan sabah kahvaltısı hazırlıyorum annemle, o cay koyuyo ben domates kesiyorum. Arkamdan yaklaştı. -Nasıl kesiyosun o domatesleri öyle? -basbaya kesiyorum işte ana nesi varki? -Ne demek nesi var biz domatesi ölemi kesiyoruz? -O_o -Sen hiç ggordunmu benım domatesleri o kadar büyük kestiğimi -?!?!?! -Herşeyi sorumsuzca yapıyorsun gökçen -?!?!?!?!?!?! -Bi işide adam gibi kafanı vererek yap, zaten derslerinde böle adam gibi çalıştığın yok -!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? -Evde bi işin ucundan tutuğunda yok -*!Aşağı domateslere bakar bi an ne yaptığındna şüpelenır ama yetmez dahada şaşırır* -Hep bilgisayar hep bilgisayar, ne olucaksın boyle!!! -O_o -Böle nasıl adam olucaksın allah bilir -[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bide "apışık smiley" için Ardethe teşek[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Problem benimkinde değilmiş demek, genel olarak bir üretim hatası var bu ebeveynlerde =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 a=b herşeyin çözümü bide o apışık smileyinin arkasını transparent yapacak olabilen varmı? ama adam gibi smileyi biçmeden[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 her nasılsa başıma böyle bir şey gelmedi. Herhalde 11 yaşımdan beri annemle babamın ayrı olması ve annemle yaşamamden dolayı .... ama yaşamak isterdim doğrusu[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 editin allahı [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 11 Ocak 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 çoğu insanın başına gelir bu. -Anne başım ağrıyo -İşte bilgisayarın başında o kadar durursan olacağı bu ** -Baba yaa şu projeden istediğim notu alamadım.. -İşte bilgisayarın başında o kadar durursan olacağı bu ** -Dedecim nasılsın. uzun zaman oldu. -Ah yavrum yüzünü gördüğümüz mü var unuttun bizi. İşte bilgisayarın başında o kadar durursan olacağı bu. ... .. .[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bide benim annemden geçen genetik bir sırt ağrısı problemim var, abimde de var aynı şey. Bu olayı arada sırada bilgisayara bağlaması çok komik oluyor hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Allah yardımcın olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ahah 6 yıldır cekiyorum herhalde aynı derdi bi ara babam 16 yasımda yuzumde cıkan sivilceleri bilgisayara baglamıstı (??) Ben her ne kadar "baba 16 yasındayım bu yasta normal" diye ikna etmeye calıssam da ekranın radyasyonuydu fln bisiler diyodu. Hayır kendisi de bilgisayar muhendisi, ama oyun oynamak yerine program yazınca sus pus olmustu eheh. Ama simdi yurt roxxor diyorum =) Sivilcelere gelmisken hala var bi kısmı, eheh mudahale de ise yaramıyo ki neyse o kadar da olur belki de cidden bilgisayardandır =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Hasta adam saat yarımda mı yatar? Heheh babalık antremanı yapayım. :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Spidee, 11 Ocak 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Problem benimkinde değilmiş demek, genel olarak bir üretim hatası var bu ebeveynlerde =) heheh ya onlar hatalı üretim değilse :) Veya onlar hatalı üretim ise onların ürettikleri nedir? :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 oha cüce süpermiş hahaha genel bişey bu ayrıca, yalnız değilsiniz hiçbiriniz :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hemen hergece ve sabah aynı muhabbet. *!Kapı Açılır* Annem: Dersin kaçta yarın? Ben: 9'da anne. Annem: Ee yatmayı düşünmüyonmu? Ben:Y ok anne ben sabahlayıp direk ordan gidiyorum okula la havle,saat daha 23.30 anne neden yatayım? Annem: Aman ya,söyleyeyim dedim. Canım sıkılır belki 00.00'da yatarım,sabah uyanırım,tabii uyku sersemliği herzamanki gibi bi gerinme. Babam: Yaaa bilgisayar başında oturursan sabahlara kadar olacağı bu Ben: Hasbinallaaah.. [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 11 Ocak 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan biri olarak hiç böyle bir derdim yok. hatta bilgisayar başında sabahalyan bir ailem var, şanslıyım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 baban haklı.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Ardeth, 11 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: bide benim genetik bir sırt ağrısı problemim var ee hep 4 ayak üstünde yürürseniz olacağı bu zaten :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 HAHAHAHHA sabah sabah yardırdın bonec :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben de bilgisayar okuyorum ama bu tip sadirilara halen maruz kalıyorum. Cok acı verici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: aquila, 11 Ocak 2005 08:03 tarihinde demiş ki: yurtta kalmak roxxor,yurdun baska bi kitada olmasi daha da roxxor... gel lan buraya ozaman görcen sen :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar