Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

Ayfon said:

Homofobiklik bizim kültürümüzden geliyo malesef. Domuz etine olan korku ve tiksinme ile ayni seviyede. Bratwurst yedigimde bazi türk arkadaslarimin "AMAN TANROOM IGRENCSIN BAHH BEHH ÖÖĞĞ KENDI PISLIGINI YIYIO ICINDE KURT VAR ETI KOLAYA ATINCA SOLUCAN CIKIYO" gibi bir tekpi aliyosam, ayni milletin gaylere "kill it with fire" cekmelerini garipsemiyorum.

domuz eti kaliteli bir et değil yalnız.dini salla,ham-pastırma dışında yedinmi bilmiyorum ama diğer ürünlerini kokusundan yağından yiyemessin,miden kalkar.

buarada eşcinsellerden hoşlanmamak-sevmemek-rhatsız olmak doğaldır gayet.size hiç eşcinsel yavşamamış heralde,nefret falan etmiyorum eşcinsellerden ancak gelip sulandıklarında suratlarına kusmak istiyorum.göz zevkimi bozması vs.de cabası.devlet dairesinde falan çalışan eşcinseller bitanedir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kokan domuz etini nerede yedin ya

ben o kadar farklı ülkede binbir türlüsünü yedim hiçbiri kokmuyordu

yağlı oluyor diye mi kokuyor algısı var nedir

yurtdışında yaşıyorum ben,heryer domuz eti.bifteğini,,cottosunu yiyipte kokmuyor diyorsan domuz eti,tat-koku duyuların körelmiş olması lazım.yada parma hamı veya.1.kalite bir restorantta yemişsin o bifteği ayar çekmişlerdir bir şekilde dinlendirererk,çürüterek,soslayarak vs.ki öyle bile kokusunu kaybettiğini sanmıyorum.

zira pizzanın içindeki sosisin kokusu bile rahatsız ediyor bazen beni.bide büfelerde falan koyarlar genelde '%100 dana eti'' amblemini,kaliteli olduklarını domuz eti yapmadıklarını göstermek için.

kasaptan et alırken bile dana etiyle domuz eti arasında en az 4 euro fark oluyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada kaldığım 4 ay boyunca her gün öğle aramda wendy's yedim, silme domuz koyuyolar içine

ayrıca avrupa belki 50 restrauntta yemişimdir, bir o kadar sokakta satılan hotdog vs. tarzı şeyleri yemişimdir kalitesiz

yine de aman tanrım domuz kokuyor demedim hiçbir noktada, hatta şimdi türkiyede dana bacon alıyorum macrodan fln o da kokmuyor asdasd

herhalde benim koku sensorleri gg olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen pastırmasından bağsediyosun işte.bacon-ham eğer kaliteliyse yenilir oluyor bende yiyorum onları.hatta oldukça lezzetlidir domuz pastırması,benim bağsettiğim domuz bifteği.emin ol bifteğini miden kaldırmaz ki bunu at eti bile yemiş,işkembe-kokoreç seven et yemeden doymayan biri olarak söylüyorum.

pastırmasına acımayın ama sandwiç içinde falan lokum gibi oluyor.

wendyste dana hamburgerin üstüne domuz pastırmasımı koyuyolar?burda burger kingte yapıyolar onu sdfs fena değil ama.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

bingildak said:

kokan domuz etini nerede yedin ya

ben o kadar farklı ülkede binbir türlüsünü yedim hiçbiri kokmuyordu

yağlı oluyor diye mi kokuyor algısı var nedir

kasaptan et alırken bile dana etiyle domuz eti arasında en az 4 euro fark oluyor zaten.

Onun sebebi koku olmasa gerek ama. Üretimi kolay domuzun, ucuz oluşu ondan bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...