_Rave Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Ayfon said: Homofobiklik bizim kültürümüzden geliyo malesef. Domuz etine olan korku ve tiksinme ile ayni seviyede. Bratwurst yedigimde bazi türk arkadaslarimin "AMAN TANROOM IGRENCSIN BAHH BEHH ÖÖĞĞ KENDI PISLIGINI YIYIO ICINDE KURT VAR ETI KOLAYA ATINCA SOLUCAN CIKIYO" gibi bir tekpi aliyosam, ayni milletin gaylere "kill it with fire" cekmelerini garipsemiyorum. domuz eti kaliteli bir et değil yalnız.dini salla,ham-pastırma dışında yedinmi bilmiyorum ama diğer ürünlerini kokusundan yağından yiyemessin,miden kalkar. buarada eşcinsellerden hoşlanmamak-sevmemek-rhatsız olmak doğaldır gayet.size hiç eşcinsel yavşamamış heralde,nefret falan etmiyorum eşcinsellerden ancak gelip sulandıklarında suratlarına kusmak istiyorum.göz zevkimi bozması vs.de cabası.devlet dairesinde falan çalışan eşcinseller bitanedir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 her ne kadar saygı duysak da eşcinselliğe ülkemizde ne yazık ki özentilikten ve ilgi çekmeye çalışmaktan öteye gidemiyor. aşağıdaki resim işin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ibnelige ben de cok karsıyım, escinsellik candır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kokan domuz etini nerede yedin ya ben o kadar farklı ülkede binbir türlüsünü yedim hiçbiri kokmuyordu yağlı oluyor diye mi kokuyor algısı var nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bence bunların hepsini birden döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ahhaha abi sen bulk olacam diye sisteme hormon falan mı ekledin, bir agresif görüyorum seni son birkaç gündür SAKİN OL ŞAMPİYON EN GÜÇLÜ SENSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yok la agresif falan değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 zipzip said: şimdiki badem bıyıklılar gibi ilerde lgbt partisi başa gelse 'biz zamanında çok çektik' dese ülke ne eğlenceli olur sdkfhksfd. ÜNİVERSİTELERE DİLDOYLAN GİREMİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bingildak said: kokan domuz etini nerede yedin ya ben o kadar farklı ülkede binbir türlüsünü yedim hiçbiri kokmuyordu yağlı oluyor diye mi kokuyor algısı var nedir yurtdışında yaşıyorum ben,heryer domuz eti.bifteğini,,cottosunu yiyipte kokmuyor diyorsan domuz eti,tat-koku duyuların körelmiş olması lazım.yada parma hamı veya.1.kalite bir restorantta yemişsin o bifteği ayar çekmişlerdir bir şekilde dinlendirererk,çürüterek,soslayarak vs.ki öyle bile kokusunu kaybettiğini sanmıyorum. zira pizzanın içindeki sosisin kokusu bile rahatsız ediyor bazen beni.bide büfelerde falan koyarlar genelde '%100 dana eti'' amblemini,kaliteli olduklarını domuz eti yapmadıklarını göstermek için. kasaptan et alırken bile dana etiyle domuz eti arasında en az 4 euro fark oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 amerikada kaldığım 4 ay boyunca her gün öğle aramda wendy's yedim, silme domuz koyuyolar içine ayrıca avrupa belki 50 restrauntta yemişimdir, bir o kadar sokakta satılan hotdog vs. tarzı şeyleri yemişimdir kalitesiz yine de aman tanrım domuz kokuyor demedim hiçbir noktada, hatta şimdi türkiyede dana bacon alıyorum macrodan fln o da kokmuyor asdasd herhalde benim koku sensorleri gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 asdasdasd Kidlazer şuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi sen pastırmasından bağsediyosun işte.bacon-ham eğer kaliteliyse yenilir oluyor bende yiyorum onları.hatta oldukça lezzetlidir domuz pastırması,benim bağsettiğim domuz bifteği.emin ol bifteğini miden kaldırmaz ki bunu at eti bile yemiş,işkembe-kokoreç seven et yemeden doymayan biri olarak söylüyorum. pastırmasına acımayın ama sandwiç içinde falan lokum gibi oluyor. wendyste dana hamburgerin üstüne domuz pastırmasımı koyuyolar?burda burger kingte yapıyolar onu sdfs fena değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 domuz eti iyidir ya bcaa oranı yüksek diğer etlere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Biftek varken domuz eti mi yenir, fakir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 domuz etini sadece baby back ribs olarak tüketmeyi tercih ediyorum diğer türlü çok ağır geliyor tadı ama baby back ribs…... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Domuz sosisi en az kokuyo. Senf ketchup filan da koydun mu oh yeme de yaninda yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 _Rave said: bingildak said: kokan domuz etini nerede yedin ya ben o kadar farklı ülkede binbir türlüsünü yedim hiçbiri kokmuyordu yağlı oluyor diye mi kokuyor algısı var nedir kasaptan et alırken bile dana etiyle domuz eti arasında en az 4 euro fark oluyor zaten. Onun sebebi koku olmasa gerek ama. Üretimi kolay domuzun, ucuz oluşu ondan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Koku değil abi sebep, kalitesiz çünkü. Yağ oranı, lezzeti vs. dana etine göre daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bacon dışında sevemedim ben de domuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 KidLazer said: her ne kadar saygı duysak da eşcinselliğe ülkemizde ne yazık ki özentilikten ve ilgi çekmeye çalışmaktan öteye gidemiyor. aşağıdaki resim işin özeti. tebrik ediyorum, bir fikir anca bu kadar güzel sunum yapılabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 pic thread oldu pig thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yada fag thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 http://i.imgur.com/MbCzezn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar