paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Pazar günü evimize hırsız girdi. Kapımız tahtaydı. Daha güvenli olsun diye çelik yaptıracaz. Fakat nereye baksam kime sorsam çelik de bir işe yaramıyor falan diyorlar. İstanbulda iyi bir çelik kapıcı falan var mı bildiğini, nasıl olur bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 çelik kapıyla ahşap kapının güvenlik olarak farkı ne ki? ikisinin de kilidini açıp girmiyor mu hırsız? ahşapta da çelikte de aynı sistem mevcut değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 değil abi, çeliklerde zilyon tane kilit konulabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 tahtaya omuz atıp girion lan. aradaki fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kale nin kapıları var onlara bakın, bir iki tane daha muadil vardı ama unutum şimdi feza vardı galiba birde... ama marka olmayan çelik kapı yapan artık kaldı mı, varsa nasıl yapıyorlar bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Öncelikle geçmiş olsun. Çelk kapıların gövdesi de çelik destekli almaya özen göster yoksa adam ortasını delip giriyor. Birde yukarıda da denmiş çelik kapıda takılabilen kilit sayısı daha fazla yanılmıyorsam onun biraz avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Feamer said: kale nin kapıları var onlara bakın, bir iki tane daha muadil vardı ama unutum şimdi feza vardı galiba birde... ama marka olmayan çelik kapı yapan artık kaldı mı, varsa nasıl yapıyorlar bilemiyorum ha evet feza var Bakırköyde incirlide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kaleye de bakın http://www.youtube.com/watch?v=j4pUBe65V8I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Red said: tahtaya omuz atıp girion lan. aradaki fark bu. abi kapının ağırlığı var eyvallah ama kapıyı kapalı tutan şey kilit değil mi ahşap veya çelik olmasından ziyade? yani şu kilit sistemi ahşap kapıda olsa biri içinden geçmediği sürece aynı şey değil mi? http://kilisfirmarehberi.com/uploads/images/celik_kapi/can_celik_kapi/can_celik_kapi1.jpg?0.8378901959556547 son derece cahilim bu konularda asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: çelik kapıyla ahşap kapının güvenlik olarak farkı ne ki? ikisinin de kilidini açıp girmiyor mu hırsız? ahşapta da çelikte de aynı sistem mevcut değil mi? dafuq... tahta kapıda kilidi kırıyor yerinden çıkarıyor vs. çelikte haliyle öyle bir ihtimal yok. bu arada kilidin dilinin girdiği yuva önemli yani orası artık kapının pervazı mı çerçevesi mi ne deniyorsa, orası sağlam olmalı. kapın çelik ve kapı kilidinin girdiği yuvanın çevresi sağlamsa, hırsız zorla giremez. çilingir gibin açarak girebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 senelik 184 tl ye 50.000 liralık hırsızlık,deprem,yıldırım,yangın vsvsvs sigortası + 20.000lik diğer dairelere verebileceğim zararlara karşı (mesela alt katı su basması) sigorta yaptırdım 1 saat önce aklının bi köşesinde buda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 alarm sistemi taktırsanız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ustam sizin eve nasıl girmişler, kilidi açarak mı girmişler yoksa kapıyı zorlayarak mı? benim yeni evdeki kapı çelik gibin ama bana hiç sağlam gelmiyor ondan meraktan soruyorum. veya evine hırgız girenler paylaşırsa süper olur deneyimden gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sigorta meselesi ok o çok mantıklı. Ancak o maddi zararın için. Benim asıl sıkıntım hırsız korkusu. Yani insanın sinirleri laçka oluyor. Gece uyku uyuyamıyorsun falan. Tabi şu var, bizim kapı 30-40 yıllık falan. Kilidin durduğu yer baya iki tane vidayla duruyordu. Yeni kapılarda öle o kadar basit değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: ustam sizin eve nasıl girmişler, kilidi açarak mı girmişler yoksa kapıyı zorlayarak mı? benim yeni evdeki kapı çelik gibin ama bana hiç sağlam gelmiyor ondan meraktan soruyorum. veya evine hırgız girenler paylaşırsa süper olur deneyimden gidelim. kapıda zorlama kanırtma falan yok. direk kilidi herif çıkarmış yani artık nasıl olduysa orta kısımdaki o yıldız gibi anahtarın girdiği kilidi de zorlamadan baya açmış anahtarla açar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kilidin göbeğini direkt sökmüş mü yoksa etrafını kırarak falan mı çıkartmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 paspatur said: sigorta meselesi ok o çok mantıklı. Ancak o maddi zararın için. Benim asıl sıkıntım hırsız korkusu. Yani insanın sinirleri laçka oluyor. Gece uyku uyuyamıyorsun falan. abi bizim kot ile 5. kattaki eve dokunsan kırılacak bir borudan tırmanıp incecik cam açıklığından girmişlerdi. o vakitten sonra ancak alarm ile rahat ettik. büyük kolaylık. alarm + kale'nin hırsıza karşı korumalı (bi derece) kilitleri ile rahat ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 paspatur said: sigorta meselesi ok o çok mantıklı. Ancak o maddi zararın için. Benim asıl sıkıntım hırsız korkusu. Yani insanın sinirleri laçka oluyor. Gece uyku uyuyamıyorsun falan. Şu anda hissettiklerini tahmin edebiliyorum :) Geçen sene 1.kattaki eve yazın yarım açılan pencere'den kolunu sokup girdi hırsız allahtan 2 köpek var onlar ayaklanınca hemen geri atlamış camdan tabi bu 10 saniye içerisinde hemen camın dibinde duran masadan annemin 2 çantasını ve 2 adım ötesindeki koltukda duran laptop'u kapmayı başarmış , ama butun yaz o leş gibi sıcakta cam kapı kapalı haman gibi evde yattık yatağın köşesine bildiğin satır sıkıştırmıştım tedirginlikten gece 3-4 gibi zıplayıp uyanıyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 pronet de çak bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: kilidin göbeğini direkt sökmüş mü yoksa etrafını kırarak falan mı çıkartmış? anahtarı taktım göbek direk elimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 pronet değil kale güvenlik çak pronet x usd istiyorsa kale x tl istiyor sistem aynı pronette çıkış tazminatı 4 aylık üyelik + 120 usd + kdv kale de çıkış tazminatı 3 aylık üyelik + 120 tl + kdv (sözleşmen bitmeden çıkarsan yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 off çok kötü abi işte o durum çelik kapı alsan kilit yine aynı kilit zorlayarak girmedikten sonra. zorlayarak girmesi çok zor zaten müstakil fln değilse. bende bayadır korku var zaten, gideyim pimapenlere hırsız kilidi alayım, kapıya da ekstradan bir tane kilit alayım, işini zorlaştırsın pezevengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bilgildak, aylık 40 45 tl arası ver toptan rahat etsin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ya onu da araştırdım hiç peşini kovamaladım, dur arayım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben evden çıkana kadar kullandım valla. hatta bizim ev sahibi doğalgaz bağlatmadığı için tüp vardı ocakta, gaz dedektörü de taktırdımdı kljsdaskldjas tek kötü yanı alarm çaldığında senin kapatman gerekio yoksa 20 dkk kadar kafasını sevio apt sakinlerinin :D ha sessiz alarm modu da var sadece merkeze sinyal gönderen tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar