bemre Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Düşük servera birkaç kişi girip, yer sıkıntısı çekmeden yavaş kasalım diyoruz. Ah yada item bulmada zorluk çıkar mı? Yada o serverlarda zamanla dolar farkı kalmaz mı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 aente said: Sen çok yanlış gittin o zaman, yani FUtilez pure hardcore kasıyor, bizde sadece ordu gibi birlik düzeni falan var, mandatory olan şeyler sadece land rush'a katılmak, 3 squaddan birini seçmek(her squadın kendi bir hedefi var oyun için, kendine uygun olanı seçiyorsun, zaten girersen görüyorsun) oynayacağın sınıfı belirtmek ve grup aktivitelerinde TS'de olmak gibi şeyler. Semi hardcore kasan varsa bize gelsin ya da muadiline gitsin fark etmez, minimum 20-30 saat playtime'ım var haftada diyen ve 18'liklerle oynamaya katlanabilecek varsa FUtilez'e başvursun. Bizim guildin yaş ortalaması 30+ referans olmadıkça da pek almıyorlar ufaklıkları. TS'ye gelince anlıyorsun biri konuşurken zaten arkadan gelen birisinin eşi, diğerinin çocuğunun sesinden falan fsdg. Aente iltifatın için teşekkürler ama bizim 2 ailede 33 yaşla en küçüklerden biriyim, en yaşlımız 46-47, bilmeden yorum yapmiyalım :) Guildteki diğer elemanların yaşı 25-30 arası değişiyor, guildın kuralları haftada 3 akşam guild eventlere katılmak,haftalık vergimizi vermek ve bol bol (doğu-batı farketmez) kesmek.Bunlar dışında bir kural yok her member istediğini eker istediğini biçer, isterse ekmez kendisine kalmış, kimsenin bir şeye karıştığı yok:) P.S: Land grab rushları zaten illakii abu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ooo daha release başlamadan rekabet başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 @Mina Olayı niye bireyselleştirdin anlamadım da ne iltifatlık ne hakaretlik bir durum var. FUtilezin haftalar boyunca faction chatten geçtiği mesaj +18, minimum 20 saat playtime'ı olan ve hardcore olarak PVP oynayacak elemanların başvurabileceği. IKshadow'un kendi ağzından çıkan mesajda yazanları ve oyuncularının genel chatte yazdıkları neyse onu yazdım, arkadaşa da o yüzden uyarıda bulundum olası durum hakkında. Ben 33 yaşındayım diye bir açıklama yapmana gerek yoktu yani :) Guild dediğin şey bir karma zaten, sen kurduysan FUtilez'i hakaret algıladıysan pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Sadece FUtilez kuralları ve her çeşit yaştan insan olduğuyla ilgili bilgi, ya boşver merak ettiğim bir soru var, Daggerspell- spellsinger - yahut Demonologist arasında kaldım, elimizdeki silah çeşitlerine göre (dual dagger-scept/shield-staff-scepter/dagger) casting speed ve dmgta oynama oluyor mu yahut ne kadar oynuyor? Bunu deniyen arkadaş mevcut mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 paladinle warhammer daki warrior priest tadı yakalanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mina said: Sadece FUtilez kuralları ve her çeşit yaştan insan olduğuyla ilgili bilgi, ya boşver merak ettiğim bir soru var, Daggerspell- spellsinger - yahut Demonologist arasında kaldım, elimizdeki silah çeşitlerine göre (dual dagger-scept/shield-staff-scepter/dagger) casting speed ve dmgta oynama oluyor mu yahut ne kadar oynuyor? Bunu deniyen arkadaş mevcut mu ? hani sen oynamiycaktin bunu Mina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Scepter ve dagger'ın en yüksek dmgı verdiğini okumuştum casterlar için, bizzat test etmedim. Delphinad scepter + shield daggerspell pvp için armor sayesinde meleelere karşı survive ettiriyor ama bir miktar dps'ten kısıyorsun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Elder scroll erken patladı ne yazık ki, camelot unchained o da gelmiyor, moruklarda girelim camelot gelene kadar takılırz dedi aldık,mmorpg'de senelerdir aynı grup oynuyoruz, yapıcak bir şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mina said: Sadece FUtilez kuralları ve her çeşit yaştan insan olduğuyla ilgili bilgi, ya boşver merak ettiğim bir soru var, Daggerspell- spellsinger - yahut Demonologist arasında kaldım, elimizdeki silah çeşitlerine göre (dual dagger-scept/shield-staff-scepter/dagger) casting speed ve dmgta oynama oluyor mu yahut ne kadar oynuyor? Bunu deniyen arkadaş mevcut mu ? combatta silah değiştirebildiğin için istediğin silahlarla oynayabilirsin. mesela duel başladığında 1h+shield ile rakibin burst dmgına dayanıp, cc'ledikten sonra silah değiştirip staffla spell combonu yapabilirsin. dual wield %10 attack speed 1h+shield defans+ hp bonus staff %5 bonus attack veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.jamellahouse.com/ burdan istediğin buildi, istediğin itemlarla görebilirsin dmg karşılaştırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Biz çekirdek bir kadro Dahuta'da doğulu açmayı planlıyoruz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben headstartta girmem muhtemelen ya, bi süre sonra çapulcu olarak gelebilirim ama afasdf. yer olmadığı için maden abanırım ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Hayda, deniz kenarına kuracaktık evleri hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 abi mmo oynamak ağır gelmesin ya şimdi asdfasdf ya da doğru aslında ya level alıp yer kasıp, günlük labor harcarım aslında çok komaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bir şey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ascraeus said: http://www.jamellahouse.com/ burdan istediğin buildi, istediğin itemlarla görebilirsin dmg karşılaştırmak için Sağolasın. P.S: Anue helak edicek sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 dahuta şu an east/west gayet dengeli gözüküyor. ama duyduğuma göre fransızların büyük bir kısmı bu akşam toplantı yapıp karar vericeklermiş server ve taraflarına. dahuta'ya da gelebilirlermiş. gelirlerse bizim guild, side hatta server bile değiştirebilir. öyle iğrenç bir community bunlar. gw2'deki vizunah tayfası. Mina said: P.S: Anue helak edicek sizi :P pek bi hevesli evet. open betada kraken kestiler falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 İspanyollardan kaçtık Shatigon'u pazar yerine çevirdiler, iğrenç ve yeteneksiz oyuncuların medeniyeti Fransızlar gelirse ayrı bir rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bu arada land grab için headstartta ilk 4saati oynasanız düzgün 2,3 yer kaparsınız. direk bir karakterle sadece hikaye questlerini tamamlamaya bakın 15 gilda toplayana kadar, topladığınız gibi house deedi alıp, güzel bir denize kenarı yere atın. sonra devam edin bir 15gilda daha olana kadar aynı şekilde onu da atın bu arada 8x8'lik farmınızı da almış olacaksınız onu da atarsınız. Tabi bunları atmak için tax certificatei cashshoptan almanız lazım yoksa yetmez labour. bunları attıktan sonra sakin sakin lvl50'ye kasarsınız. ben cuma geceden yapmayı düşünüyorum. eğer serverlar patlamazsa gece 2-3'e kadar tamamlarım diye umuyorum. bu arada hikaye questinden toplamda 50gilda civarında bişi toplanıyo diye kalmış aklımda, yaklaşık 2 saatte filan yaparsınız ama 1-2 noktası sıkıntılı yüksek lvlden yardım gerekiyor.(lvl15'ken lvl25 mob kesmenizi isteyen bir iki göreve denk gelebiliosunuz, kite yapan karakter burda işi halledebilio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Xaenin said: Biz çekirdek bir kadro Dahuta'da doğulu açmayı planlıyoruz şu anda. beni de yazın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Xaenin said: Biz çekirdek bir kadro Dahuta'da doğulu açmayı planlıyoruz şu anda. kimmis o cekirdek kadro, dogulu olmicaz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bayadır takip edemedim durum ne? oyun release mi oluyor servera karar veriyorsunuz oluyorsa ne zaman ve ne kadar oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 12 sinde para verenlerin başlama vakti. 16 sında herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 headstart icin ne zaman indiricez oyunu ya, ben dun baktim beta indirdi gene, neler yapiyo anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar