Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 haberiniz olsun. bundan sonra karı gibi beyaz şarap içeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 aferim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 at yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 "Karı gibi" derken ne kadar cinsiyetçi olduğunun ve tecavüz kültürünü bilinçsizce de olsa yaydığının farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sigara, bırakılmaz; sigaraya ara verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 k1nJo said: sigara, bırakılmaz; sigaraya ara verilir. 6 senelik tiryakiliğime 3 senedir ara vermiş vaziyetteyim. hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben de 1,5 yıldır içmiyorum ama 2 ay sonra büyük ihtimalle askere gidicem. sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 vivavale said: at yalanı vallah lan. bi hafta bişey falan oldu da bugün durakta biri duman bulutunu üstüme hüfledi ordan hatırladım. @Giovanni abi ayrılma durumları var her şeye feminen bir anı sokmam lazım gibi geliyor ama aslında çok yalnızım hep komikli eğlenceli şeyler paylaşıyorum neyse bu konu çok uzun ya. yalnızım olm azcık cinsiyetçi olayım izin verin bari tümcelerimde kadın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sigarayi birakan arkadaslari kutluyorum efendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kaptan blek goldın vircınya vs. istemiyorum var mı evde tütün tatlandıran varsa yazın bişeyler plx :( http://forum.paticik.com/read.php?13,7745098 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hakiki Adıyaman tütünü sardım. Memleketten gönderdiler. İçine aromalıda kattım, mis oldu mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bak hala tütün diyorlar. sizin parnaklarınız leş gibi kokuyordur şimdi. sonra o parnaklar ile domates seçiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 parmagimda kalan sigara kokusunu seviyorum lan ben. gunesli bir yaz gununde kavrulan samanlarin dogal kokusuna benzer boyle sanki kovboymusum da atimla su ariyormusum gibi enteresan bi havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ama gerçekte öpünce leş gibi sigara kokan dede eli kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 15 sene günde 1.5 paket Camel soft içtim, 2 senedir ağzıma sürmedim. Hiç de canım çekmiyor artık. Bırakmayı beceremeyen kuvvetsizlerin lafına bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sen içine çekmemişsin ondan. İçine çekseydin bırakamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben de bıraktım, 1 sıçarken 2 yemek yedikten sonra çok zorlanıyorum.. ha bi de alkol bütün kötülüklerin anasıdır diyip onunla da içiyorum arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar