sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Pazar alanından ban lı olmak :( 11 inch dokunmatik özellikleri, http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-svp11216stb-dokunmatik-ekranli-notebook-fiyati,69424.html » İŞLEMCİ :Intel® Core™ i5-4200U 1.60GHz (Intel® Turbo Boost 2.60GHz 3MB Cache) » RAM :4 GB DDR3 1600 Mhz » SABİT DİSK :128 GB SSD » İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 8 » EKRAN KARTI :Intel® HD Graphics 4400 Ekran Kartı Vatan'dan aldım 4-5 ay önce. Sorunu sıkıntısı yok, samsung galaxy tablet alasım var o yüzden satmayı düşünüyorum. Faturası garantisi otu boku var. 2700'e almıştım, 2100'e bırakırım. Zira 0'dan farkı yok. Buraya bir koyayım da, bir şey çıkmazsa sahibinden'e koyatrım. http://s1.postimg.org/c5yvflyun/DSC_0150.jpg http://s2.postimg.org/44wtk7vo9/DSC_0153.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ben bu sonyleri anlamıyorum ya, çok sağlam çok güzel makine yapıyolar ama ekran kartı koymuyorlar ve fiyat tavan. tam bir iş laptopu al ömürlük kullan ama oyun için cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 abi sony nin built in salak software'leri adamı kanser eder. nefret ediyorum sony laptoplardan sırf bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Format atiyosunuz o yuzden aldiginiz gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Intel 4400. 2.7k lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 neden konu dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 2.7k 2.7k 2.7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 13" macbook airlar her bakımdan daha iyi donanımlı; pil ömrü, ağırlık, stabilite anlamında katlar hem de 2650 lira mı ne. Düdüklemişler seni vatanda sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bence ince ve hafif aynı zamanda oyun dışında performanslı bilgisayar arayanlar direk düşünülebilir. Belki biraz daha üstüne koyup MacBook Air alınabilir ama tercih meselesi. Açıkçası 5. yılını dolduran her gün en az 16-17 saat açık alan Sony Vaio kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Ne yazık ki artık Sony üretmiyor Vaio kolunu bünyesinden çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Abi oyun için bakmayın zaten bir zahmet. 860 gram alet, telefon kadar neredeyse. İş için çok seyahat edenler için ideal. Bok atılacak bir şey yok, zaten ihtiyaca yönelik düşünen adam ilgilenir. Gelip bu laptopa oyun oynanmaz ki bununla demek saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 http://www.n11.com/sony-vaio-svp11216stb-ultrabook-P21427425 sıfırı 2.3k, 9 ay taksitli, ücretsiz kargo. 111 tl'lik de kupon veriyor. 1 tane kalmış ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 dur onu da alayım da ikisini de 2200 den satarım. piyasayı domine edeyim. monopol olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Sony laptop uretimini durdurdu, onu da ekliyim de bu satis iyice yalan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 deadwoll said: 13" macbook airlar her bakımdan daha iyi donanımlı; pil ömrü, ağırlık, stabilite anlamında katlar hem de 2650 lira mı ne. Düdüklemişler seni vatanda sanki sdf vatan gecen hafta 2200 den verdi yeni 13 ınc airleri.hafta içi aynı fıyata duşer gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Onlar 2013 model olanlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Şunu pazar alanına taşıyıveceniz mi beya. Ben ban liyim de ondan açamadım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 helalinden 600 gayme verirdim geçen hafta açsaydın ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Taşındı. İlgilenen ÖMden ulaşabilir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar