MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 3 ay önce istanbulda bir eve taşındım. benden önce ev sahibim oturuyormuş, duvarlara mı sürdü sigarayı naptı hırbo bilmiyorum, evi ne zaman kapatıp çıksam geldiğimde buram buram yeni içilmiş gibi sigara kokusu geliyor. bir ara psikopata bağladım, ulan bu herif eve gelip sigara mı içiyor ben yokken falan dedim. o kadar rahatsız edici boyutta ki böyle bir şeye hayatımda rastlamadım. hayır sigara kokusuna da alışığım. yıllardır sigara içilen ortamlarda otururum hiç rahatsız etmez ama bu apayrı bir olay ya. başına gelmiş, çözümü olan kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 duvarları sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Sil ya da boyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Ya da sigaraya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 silmeyi denedik, işe yaramadı pek... boya da yapacak kadar evde kalmıyorum, anca bayrama belki. böyle sprey falan var mıdır acaba yok edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 alçıpan falan varsa evde kır direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Boyasız zor gibi, muhtemelen duvarların içine içine işlemiştir dumanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 abi amonyakla mı ne temizlemen gerekiyor, silmekle olmuyor, doğru kimyasalla temizlersen sapsarı akıyor zaten duvarlardaki katran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Silmekle uğraşamam dersen şu var. Koku problemini ortadan kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 kesin çözüm için boyat abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 badana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 çözüm boya bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Taşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Chemical said: abi amonyakla mı ne temizlemen gerekiyor, silmekle olmuyor, doğru kimyasalla temizlersen sapsarı akıyor zaten duvarlardaki katran.amonyakla silsin sonra sigara yerine sidik koksun ev gerci amsterdamda yasayan adama bagimlilik yapmistir o koku islemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 alt kat, yan daire, havalandırma buralardan gelio olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Abilere taşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ocakta tavada kahve yak, ne kokusu varsa alıp götürüyor. ama bu sefer de deli gibi kahve kokacak tabii. evde klima da varsa girdiğinde starbucks'a girmiş gibi hissedersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 DoruK said: Chemical said: abi amonyakla mı ne temizlemen gerekiyor, silmekle olmuyor, doğru kimyasalla temizlersen sapsarı akıyor zaten duvarlardaki katran.amonyakla silsin sonra sigara yerine sidik koksun ev gerci amsterdamda yasayan adama bagimlilik yapmistir o koku islemez ahah öle diyon da burada KAN alıyorlar eğer kiralık evden çıkarken, sigara kokusu varsa, bin euro deposit gg olur direk. Ev sahibi arada bakıyor zaten, sigara içiliyor mu, ot kokusu var mı diye. Delft'deyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 valla buz dolabındaki kokuyu alması için poşet çay koyuyordum baya etkliydi, oda için denemedim ama bence 2-3 tane ile dene kesin alır kokuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 tütsü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 sigaraya başla denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 denmiş malmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 alt, üst komşu falan içiyorsa havalandırmadan ya da camdan, balkondan da geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yok yok dışarıdan gelmiyor ondan eminim. evin içinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Kokulu mumları denemeni öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar