MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 3 ay önce istanbulda bir eve taşındım. benden önce ev sahibim oturuyormuş, duvarlara mı sürdü sigarayı naptı hırbo bilmiyorum, evi ne zaman kapatıp çıksam geldiğimde buram buram yeni içilmiş gibi sigara kokusu geliyor. bir ara psikopata bağladım, ulan bu herif eve gelip sigara mı içiyor ben yokken falan dedim. o kadar rahatsız edici boyutta ki böyle bir şeye hayatımda rastlamadım. hayır sigara kokusuna da alışığım. yıllardır sigara içilen ortamlarda otururum hiç rahatsız etmez ama bu apayrı bir olay ya. başına gelmiş, çözümü olan kimse var mı?
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 silmeyi denedik, işe yaramadı pek... boya da yapacak kadar evde kalmıyorum, anca bayrama belki. böyle sprey falan var mıdır acaba yok edebilecek?
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Boyasız zor gibi, muhtemelen duvarların içine içine işlemiştir dumanlar
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 abi amonyakla mı ne temizlemen gerekiyor, silmekle olmuyor, doğru kimyasalla temizlersen sapsarı akıyor zaten duvarlardaki katran.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Silmekle uğraşamam dersen şu var. Koku problemini ortadan kaldırır.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Chemical said: abi amonyakla mı ne temizlemen gerekiyor, silmekle olmuyor, doğru kimyasalla temizlersen sapsarı akıyor zaten duvarlardaki katran.amonyakla silsin sonra sigara yerine sidik koksun ev gerci amsterdamda yasayan adama bagimlilik yapmistir o koku islemez
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 alt kat, yan daire, havalandırma buralardan gelio olabilir mi
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ocakta tavada kahve yak, ne kokusu varsa alıp götürüyor. ama bu sefer de deli gibi kahve kokacak tabii. evde klima da varsa girdiğinde starbucks'a girmiş gibi hissedersin sdf
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 DoruK said: Chemical said: abi amonyakla mı ne temizlemen gerekiyor, silmekle olmuyor, doğru kimyasalla temizlersen sapsarı akıyor zaten duvarlardaki katran.amonyakla silsin sonra sigara yerine sidik koksun ev gerci amsterdamda yasayan adama bagimlilik yapmistir o koku islemez ahah öle diyon da burada KAN alıyorlar eğer kiralık evden çıkarken, sigara kokusu varsa, bin euro deposit gg olur direk. Ev sahibi arada bakıyor zaten, sigara içiliyor mu, ot kokusu var mı diye. Delft'deyim bu arada.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 valla buz dolabındaki kokuyu alması için poşet çay koyuyordum baya etkliydi, oda için denemedim ama bence 2-3 tane ile dene kesin alır kokuyu.
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 alt, üst komşu falan içiyorsa havalandırmadan ya da camdan, balkondan da geliyor olabilir.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yok yok dışarıdan gelmiyor ondan eminim. evin içinde var.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Kokulu mumları denemeni öneririm :)
Öne çıkan mesajlar