bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bulalım, hayatımıza sokalım artık arkadaşlar OK, GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 akşamdan ütüledim, araç gelene kadar 2 dk pc başına oturayım dedim sanki üzerinde group seks yapılmış gibi karın bölgesi SENE 2014 ARKADAŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ipek olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 çamaşırı asmadan sallıyorum ben iki üç kere yetio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ipeğe ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 çamaşırı asmadan salla daha sonra askılığa asarak kurumaya bırak. üstüne ütüledikten sonra bile hemen buruşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 balon'un mühendisliği ve allah'ın bilgeliğine ihtiyacımız var bu ikisini bir araya getirirsek bu iş olur balon'u tayip yalamalı bir konu açarsak getirebiliriz, görev allahsızlık kürsüsüne düşüyor, o kadar allahsızlık etmeliyiz ki allah babayı summon etmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Nano teknoloji degilmiydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Columbia'nın tişört ve gömlekleri az kırışıyor, kolay düzeliyor. Varsa böyle başka bilen yazsın da ütü derdi bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Ben bide böle buram buram kokan çamaşır suyu mu artık nedir, o kimyasalı merak ediyoum, çamaşır sular epey yalan çünkü. Kumaşlada alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ipek ve sarı altın gayleştiriyomuş ondan erkeğe harammışmışmış sanssizsansli said: ipeğe ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 doğrudur ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ipek mukemmel birsey lan. kafalari calismadigi icin ipek uretemeyenler petrol de yok tabi o zaman, ipek almaya yetecek para cikmiyo yerin altindan galon galon, kiskanip gay demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bu arada burusmazlik diye birsey var zaten. easy care ya da non iron shirt diye aratin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 non iron shirtlerde kanserojen madde varmış :| http://laundry.reviewed.com/features/the-ugly-truth-about-non-iron-shirts uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 hepsinde mi varmis? hangi kimyasalda varmis? hangi markada varmis? vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 üşenme aç oku arkadaşım skldjasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Formaldehit kullanılacağını sanmıyorum clothları satışa çıkarmadan önce, bence herif sallamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bombos, KANSER KANSER diye bagirarak ilgi ceken bi yazi olmus demek istemistim. formaldehit demisler bir de. ucuza aldiysaniz kiyafet, yikamadan zaten giymeyin. formaldehit hepsinde olabilir. non iron falan farketmez. duzgun markalar parasini verip formaldehitsiz kimyasallar alir, dener urunu test ettirir kumasi, formaldehit kabul edilebilir limitinin altinda cikarsa devam eder. hatta cok dikkat eden psikopat tiplerdenseniz hicbirseyi yikamadan giymeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 "zaten alınan giysi hiç yıkanmadan direk giyilir mi?" diye bi soru geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bingildak said: bulalım, hayatımıza sokalım artık arkadaşlar OK, GO! abi var zaten bu, benim 2-3 gomlegim var böyle, ama adı nedir bak onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Abi herşeyi yıkayıp mı giyiyorsunuz ilk seferde ? Bilmiyordum bunu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Valla aileden ve birlikte olduğum kişilerden öyle gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ben yikamadan giyiyorum genelde de, yikamak lazim. hatta hic formaldehit falan kullanilmasa bile yine de olusabiliyormus kendi kendine. nasilini, detayini bilmiyorum. kimyacilar "kuddusi mavra" said: gelsin anlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 yıkayın abi zaten o elbiseleri sizden önce birileri deniyor. terliyor filan. ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar