nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 abi artık arabaları plastik yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sırt çantası da versinler yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 2 sene sonra iPhone Edge çıkar, "öf abi şahane düşünmüşler, işte innovation" deriz, işlev olarak bundan farkı olmaz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Samsung bunu 1000 dolara satacakmış. Güldüm ki ne güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 zaten note 4 1000 dolar değil mi TR'de? niye bu kadar güldün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ona bakarsan iphone da 3000 liraya satılıyor burda (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Dün biraz test etme şansım oldu, güzel olmuş. Bu arada "A" serisi de geliyor (A3 - A5) yakında, modellerin çoğu artık metale doğru gidiyor. Bu yine metal ağırlıklı değil ama çok hafif olmuş telefon. Yandaki menü birçok şeye kolay erişim sağlıyor, baya işi kolaylaştırıyor. Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 piyasada gerçekten almaya değer makinalardan birisi bence.. note 4 yerine bunu almak daha mantıklı hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Warhero said: 2 sene sonra iPhone Edge çıkar, "öf abi şahane düşünmüşler, işte innovation" deriz, işlev olarak bundan farkı olmaz hehe. aha şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 TR fiyatı 2.799 TL imiş. Asgari ücretliler 36 ay taksitle alır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 turkcell taahhütüyle bende yasladım kendime. şimdilik benim için tek artı özelliği, live background ları istediğim gif lerden yapabiliyor olmam. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Apple yaptığında daha iyi yapar. Apple haterları hep aynı. Mesela bi arkadaş ben mac aldığımda bi ton bok atmıştı bu ne biçim işletim sistemi diye sonra gitti 6 ay sonra falan kendine aldı mac çok iyi yeaa yapıyo. Apple'a önyargıyla yaklaşmayınca adamların en iyi olduğu ortaya çıkıyor zaten her türlü. Not: Android telefon kullanıyorum. Param olsa düşünmeden iPhone 6 Plus alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 İnsanları Apple hater diye tanımlarken, Apple fanboi olmamaya dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 2 ay önce gelmiş olsaydı muhtemelen edge alırdım. ama telefonu kullanırken tutarken falan oraya dokunmak problem çıkarır mı acaba. herhalde düşünmüşlerdir bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Fanboilik farklı bir kavram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 alacaklara yada aklında olanlara ilk yorumları geçeyim ben. eski telefon 3 sene boyunca iphone 4 tü. Onunla karşılaştıracağım biraz. -ios alışkanlıkları bir süre kendini hatırlatıyor. neyi nerde bulacağını bilememek. ama home screen ve widget ları kullanmayı öğrenince o halloluyor. yan taraftaki ekrandan da hallediliyor çoğu şey. -telefon büyük. tek elle kullanmayı unutun. -not almak için daha pratik, iphone a göre. özellikle kalem yüzünden. -yandaki ekran için çok az seçenek var şimdilik. yada ben bulamamış olabilirim. yoksa takip edebileceğimiz herşeye customize seçeneği olursa, tadından yenmez. -dün 00.00 da %100 şarj ile, bu saate kadar %41 e indi. yani kabaca. 7-8 saatlik aktif kullanımla, yarısını götürdüm şarjın. 1 günden fazla dayanamaz. -şu internet şube girişlerindeki şifreleri ve her türlü aktivasyon kodunu mesajlara girmeden, kendisi alıyor. android cahili olduğum için yeni öğrenmiş olabilirim vurmayın. -tasarım olarak arkası deri gibi olması benim çok hoşuma gitmedi. seven sevebilir. ön tarafta da ekran dışında kalan alanların çizgili olması da gereksiz. el arasıra yan ekrana değiyor. kullanımı çok etkilemiyor ama tasarım hatası işte. -kamera performansı öttürür iphone u. çok net çekiyor. -kalem olayı hep saçma gelmişti bana, biraz kullanınca işlevsel oluyormuş onu anladım. -günlük adımını takip eden program baya iyimiş. muhtemelen ios için de benzeri vardır. -henüz oyun kuracak zamanım olmadı. deneyeceğim. sonuç olarak, 10/7 would bang. Eski telefonuma da 10/5 bangable enough diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 10/7 dediğin 10'luk sistemde 14/10'a mı denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: ...yan taraftaki ekrandan da hallediliyor çoğu şey. ... -yandaki ekran için çok az seçenek var şimdilik... peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Grego said: 3 sene boyunca iphone 4 tü. Onunla karşılaştıracağım biraz. -kamera performansı öttürür iphone u. çok net çekiyor. sonuç olarak, 10/7 would bang. Eski telefonuma da 10/5 bangable enough diyorum. iphone 4 5/10 ken bu telefon 7/10 diyorsan demekki yaramaz bişeymiş. 4 üstüne 6 model iphone çıktı hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ginaly said: Grego said: ...yan taraftaki ekrandan da hallediliyor çoğu şey. ... -yandaki ekran için çok az seçenek var şimdilik... peki. -yan taraftaki ekrandan halledilebiliyor cogu notification gerektiren islem. -yan ekran icin, notification disinda pek secenek yok. Mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 scorch said: Grego said: 3 sene boyunca iphone 4 tü. Onunla karşılaştıracağım biraz. -kamera performansı öttürür iphone u. çok net çekiyor. sonuç olarak, 10/7 would bang. Eski telefonuma da 10/5 bangable enough diyorum. iphone 4 5/10 ken bu telefon 7/10 diyorsan demekki yaramaz bişeymiş. 4 üstüne 6 model iphone çıktı hatırlatırım. 6 nin kamerasini da dahil edebilirsin, bu karsilastirmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Warhero said: 10/7 dediğin 10'luk sistemde 14/10'a mı denk geliyor? Yok 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Oo agresifiz Ağlayacaksan oynamayalım? http://static.tumblr.com/d778469373b984405ed021be6009bce8/irbltm7/GVnmuw1ov/tumblr_static_tumblr_inline_mgp0podmzb1rth8ja.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 al oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar